gdo al kdo?
kitajska jajca ne kupuj, ce nimas dnara si vzami fulcrum 5 ali 4
Yoeleo. Odlični, togi, 25 mm, brez kakršnih težav. Priporočam.
yes,yes
@rok.horvat:Yoeleo. Odlični, togi, 25 mm, brez kakršnih težav. Priporočam.
Pozdravljen, koliko časa pa jih že imaš? Kje si jih kupil preko nihove strani ali preko ebey-a?
lp
@trolol:gdo al kdo?
kitajska jajca ne kupuj, ce nimas dnara si vzami fulcrum 5 ali 4
Si jih Vozil, al po čemu trdiš, da so jajca--glede na preglede po forumihin youtubi nisem zasldil slabih mnenj.
Jest furam z njihovo balanco www.yoeleo.com/carbon-road-bi ke-handlebars-cbrh-03.html pa za enga rekreativca je sam če jo en resn kolesar v roke dobi mu jo pa pomoje kr hitr pov v roki ustane ;)
@Snicl:@rok.horvat:Yoeleo. Odlični, togi, 25 mm, brez kakršnih težav. Priporočam.
Pozdravljen, koliko časa pa jih že imaš? Kje si jih kupil preko nihove strani ali preko ebey-a?
lp
Imam jih eno sezono. Kontaktiral sem jih direkt po mailu in se dogovoril za željen set in popust. Komunikacija je hitro stekla, so bili zelo odzivni.
tudi jaz se pridružujem komentarju rok.horvat.yoeleo 23mm 50višine,voženi dve sezoni,brez napak.
@zaliz:tudi jaz se pridružujem komentarju rok.horvat.yoeleo 23mm 50višine,voženi dve sezoni,brez napak.
Pozdravljen, za kakšno ceno si jih dobil z vsemi stroški v slo ?
lp
@Snicl:@zaliz:tudi jaz se pridružujem komentarju rok.horvat.yoeleo 23mm 50višine,voženi dve sezoni,brez napak.
Pozdravljen, za kakšno ceno si jih dobil z vsemi stroški v slo ?
lp
cena malo variira glede na tečaj dolarja napram eur.cena obročev je bla 530 dolarjev + njihova dostava v slovenijo 109 dolarjev(to ne vem zakaj majo tako ceno,ampak ok če zaradi tega varno pride iz kitajske naj jim bo) + naše dajatve 139eur(carina,davek,postopek) .se pravi vse skupaj če gledaš po današnjem tečaju okrog 722eur.mene je takrat pršlo 680eur.dobiš pa gumice zraven, pa dve špice :)
A na planet-x, firmo, ki pošilja obroče iz anglije se pa nihče ni spomnil?
@mattoo:A na planet-x, firmo, ki pošilja obroče iz anglije se pa nihče ni spomnil?
Se sicer ne spoznam na konkreten primer - a Anglija, kkjub temu, da je v EU, ima zgodovinsko gledano povezave z ZDA in Kitajsko - ki se lahko "prevedejo" v cene skoraj enake tistim pri proizvajalcu, s tem da v bistvu odpadejo carinske dajatve. Da ne bo kdo razumel narobe - to NI pravilo. Včasih Angleži navijejo ceno v podobnih primerih v nebo.
Je pa za preverit...
@mattoo:A na planet-x, firmo, ki pošilja obroče iz anglije se pa nihče ni spomnil?
sicer nisem še naročal kitajske robe (me ne mika preveč;-) sem pa že gledal te Planet X obroče (ki so trenutno 500€), pa me je tole zmotilo:
Please note: We advise using Tubular Gluing Tape for use with all our tubular carbon wheels. Using tub glue will void the warranty of your wheels.
wtf???
lpA
verjetno ker ko bos vleku dol tubular iz feltne bos zraven potegnu se par plasti karbona dol
Pozdravljeni,
Ali ima gdo izkušnje z carbon wheelseti omenjenih v naslovu?
Če jih kakšno mnenje, morebitne težave, obrabe, itd..
Hvala za odgovore že vnaprej.