Danes ob 16:30 pride kdo?
Ura je prestavljena. Torej kot vsako leto, tudi letos. Štart sedaj ob 17h Mercator Podpeč v smeri Vrhnike.
www.bikemap.net/en/route/3084 722-barjanska-runda/
To je vsak teden ob torkih ob 17h izpred Mercatorja v Podpeči?
mam druge opravke :)
Udeležba/tempo?
@Plasma: Trije. Tempo u izi. Nic posebnega. Jst sem imel povprecno 37.1
Hmmm...ne spomnim se niti 1x na Barjanski rundi, da bi bila povprečna 37. Še na osmici je bila slabih 37 ob najboljših dnevih...
@djkakush:@Plasma: Trije. Tempo u izi. Nic posebnega. Jst sem imel povprecno 37.1Hmmm...ne spomnim se niti 1x na Barjanski rundi, da bi bila povprečna 37. Še na osmici je bila slabih 37 ob najboljših dnevih...
Ja prihajajo vedno boljši kolesarji, mi bomo hodili le še na upokojenske runde. Drugače so spustili Šentjošt
@Pantanifan:@djkakush:@Plasma: Trije. Tempo u izi. Nic posebnega. Jst sem imel povprecno 37.1Hmmm...ne spomnim se niti 1x na Barjanski rundi, da bi bila povprečna 37. Še na osmici je bila slabih 37 ob najboljših dnevih...
Ja prihajajo vedno boljši kolesarji, mi bomo hodili le še na upokojenske runde. Drugače so spustili Šentjošt
Aja brez Šentjošta. To bi pa šlo
Dobr, da ni nobenega od vas treh na Stravi izi varjanta
Pa še uradno začnimo z rundo :)
Otvoritev Barjanske runde:
Čas: 5.4.2016 ob 17:00
Kraj: Podpeč (parkirišče pred Mercatorjem)
Trasa: www.strava.com/segments/70142 49?filter=overall
Potek vožnje:
- Podpeč - Podlipa: Skupna vožnja (~35km/h)
- Podlipa - Šentjošt nad Horjulom: GASS!! (pri cerkvi se čaka)
- Spust po pameti!! (Do Horjula se vozi počasneje – čaka zaostale*)
- Horjul - Dobrava: ~40 km/h s krožnimi menjavami (kdor jih ne zna, naj predhodno vpraša druge na rundi)
- Dobrava: Ciljni šprint**
* Kdor ni prepričan pri spustih naj starta nekoliko pred ostalimi.
** Cilj je belo-rjava tabla: (www.google.si/maps/@46.052985 5,14.4156234,3a,75y,86.97h,71. 47t/data=!3m6!1e1!3m4!1sCReRy3 tLuPKLprLPs6twCA!2e0!7i13312!8 i6656?hl=en)
Analiza poteka v Aljaž baru.
@tomkunaver:Pa še uradno začnimo z rundo :)
Otvoritev Barjanske runde:
Čas: 5.4.2016 ob 17:00
Kraj: Podpeč (parkirišče pred Mercatorjem)
Trasa: www.strava.com/segments/70142 49?filter=overall
Potek vožnje:
- Podpeč - Podlipa: Skupna vožnja (~35km/h)
- Podlipa - Šentjošt nad Horjulom: GASS!! (pri cerkvi se čaka)
- Spust po pameti!! (Do Horjula se vozi počasneje – čaka zaostale*)
- Horjul - Dobrava: ~40 km/h s krožnimi menjavami (kdor jih ne zna, naj predhodno vpraša druge na rundi)
- Dobrava: Ciljni šprint**
* Kdor ni prepričan pri spustih naj starta nekoliko pred ostalimi.
** Cilj je belo-rjava tabla: (www.google.si/maps/@46.052985 5,14.4156234,3a,75y,86.97h,71 . 47t/data=!3m6!1e1!3m4!1sCReRy 3 tLuPKLprLPs6twCA!2e0!7i13312! 8 i6656?hl=en)
Analiza poteka v Aljaž baru.
Super napisano, ni kaj dodati!
Treba dati poudarek na prvo alinejo. Hitro je hitro prehitro. Vedno se bodo našli "padobranci" na rundi, ki mislijo, da bodo Zemljo uspeli hitrej zavrtet. :)
@djkakush:Do Borovnice smo bili trije. Nato v Bistri ugotovim da sva samo se dva. Malo upocasniva in v izi tempu (pogovornem) do Vrhnike. Nato pa z normalnim tempon naprej. Ker nisem poznal trase in nisem imel obcutka koliko imam do doma sem malce pospesil im bil v upanju da se bova peljala skup. Kajti preprican sem bil da bom jaz pac vlakec in v zavetrju ni tezko voziti. V pomoc je bil se vetr v hrbet tako je slo konstantno okoli 50km/h.@Plasma: Trije. Tempo u izi. Nic posebnega. Jst sem imel povprecno 37.1Hmmm...ne spomnim se niti 1x na Barjanski rundi, da bi bila povprečna 37. Še na osmici je bila slabih 37 ob najboljših dnevih...
Vreme bo lepo tako da ste vsi vabljeni na otvoritev Barjanske runde.
@tomkunaver:Vreme bo lepo tako da ste vsi vabljeni na otvoritev Barjanske runde.
Juhej, pridem!
@djkakush:@Plasma: Trije. Tempo u izi. Nic posebnega. Jst sem imel povprecno 37.1Hmmm...ne spomnim se niti 1x na Barjanski rundi, da bi bila povprečna 37. Še na osmici je bila slabih 37 ob najboljših dnevih...
Mogoče je svojo temperaturo meru na koncu?
Super je bilo
Otvoritev uspela. Hvala vsem za udeležbo in zavetrje.
Za prvo Barjanko je bila vožnja dobra in upam da bo naprej samo še boljša :)
a kr supr je bla? o.o ... :D kakšn je tempo do vrhnke
uglajenih 35kmh do vzpona :)
Ob 16:15h bom pri VEBu na Bus postaji, če se kdo pridruži na poti do Podpeči...
ravno danes, ko bi imel čas pridit .. ležim duma in počivam <. <
Barjanci, srečno in zdravo 2016!