Servis

Domov > Forum > Servis

Servis

SORTIRAJ PO:
sebastijan 27.02.2016 08:32

Odprli smo nov servis koles v Vodicah pri Ljubjani, ki vam nudi dostopne cene in strokovno znanje, ukvarjamo pa se tudi z barvanjem koles in sestavnih delov.
 

Osnovni servis 1 - 15.00 €
Kontrola zračnosti krmilnega in gonilnega sklopa, ter zračnosti osi obroča. Kontrola verige in verižnikov. Nastavitev zavor in menjalnikov. Kontrola centričnosti obročnikov. Čiščenje in mazanje pogonskih sklepov kolesa.

Servis 2 - 25.00 €

Čiščenje in mazanje gonilnega in krmilnega ležaja, pedal in sedežne opore. Kontrola verige in verižnikov. Nastavitev zavor in menjalnikov. Čiščenje in mazanje pogonskih delov kolesa. Centriranje obročnikov. Menjava pletenic in bovdnov.

Servis 3 - 40.00 €

Čiščenje, mazanje ali menjava gonilnega in krmilnega ležaja. Čiščenje, mazanje ali menjava pedal in sedežne opore. Menjava verige in verižnikov. Nastavitev zavor in menjalnikov. Centriranje in kontrola obročnikov. Čiščenje in mazanje osi obročnikov. Menjava pletenic in bovdnov. Menjava traku krmila. Čiščenje kolesa.

 Pri vsakem servisu se zaračuna  1 €  za poraba servisnega materiala, čistil, maziv itd. Vsi ostali zamenjani ali porabljeni deli kolesa se kupcu zaračunajo po veljavnem ceniku in niso sestavni del cene servisne storitve.

 Za servisna opravila, ki niso zajeta v ceniku se kupcu zaračuna storitev na osnovi porabljenega časa.


Pranje in podmazovanje kolesa -10 €
Servisna ura znaša - 15 €
Vse rezervne dele vam bomo ponudili po ugodnih cenah.

Info na 031 231 056 

Bounty 19.03.2016 11:43

Pozdravljeni,

 

zanima me servis 3, če prav razumem je vključeno delo,dodatni materijal ki ga je potrebni zamenjati pa se dodatno zaračuna-trak krmila,veriga,verižnik itd? Kaj pa čiščenje in mazanje osi obročnikov,se to naredi v vsakem primeru ali samo če je potrebno?

 

Hvala in lep pozdrav!

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI