zobnik 54 zob

Domov > Forum > zobnik 54 zob

zobnik 54 zob

SORTIRAJ PO:
Tuttifrutti 09.03.2016 09:24

Rabil bi pomoč za nabavo prednjega zobnika. Sedaj imam spredaj triplo z oznako sh 30/42/52. Sedaj bi pa rad  zamenjal zobnik 52 za 54 zob. Zanima me ali je tak zobnik za triplo sploh dobavljiv in kje bi ga lahko nabavil

Pinocio 09.03.2016 10:57

ha ha ha tripla,a to rabiš 54tko,da bo šlo v hrib hitrej...smeh

nanisimi 09.03.2016 11:31
@Tuttifrutti:

Rabil bi pomoč za nabavo prednjega zobnika. Sedaj imam spredaj triplo z oznako sh 30/42/52. Sedaj bi pa rad  zamenjal zobnik 52 za 54 zob. Zanima me ali je tak zobnik za triplo sploh dobavljiv in kje bi ga lahko nabavil

Katera grupa(oznaka na menjalniku,pedalu)? Pa katera firma shimano,campa....

nanisimi 09.03.2016 11:36
@Pinocio:

daj odrasti... kaj, a te je že kdo s triplo nascal?

Pinocio 09.03.2016 12:24
@nanisimi:
@Pinocio:

nisem otrok,da bi neke brezvezne minuse talal,ampak napišem pa vseeno,da tisti,ki vozi cestaka s triplo,naj raj prešalta na MTB...kul

p.s.pa še to napišem,zato pa je bicikel.com tam kjer je,ko so na tem forumu najbolj pametni neki triplaši in tačkarji,ki o kolesarjenju vedo samo to,da se vsedejo na kolo in peljejo s specialko 25km/h po ravnem,v hrib pa crkujejo na tripli...naj bo to vse v tej temi od mene...zapečateno

Dapa 09.03.2016 13:04
@Pinocio:
@nanisimi:
@Pinocio:

nisem otrok,da bi neke brezvezne minuse talal,ampak napišem pa vseeno,da tisti,ki vozi cestaka s triplo,naj raj prešalta na MTB...kul

p.s.pa še to napišem,zato pa je bicikel.com tam kjer je,ko so na tem forumu najbolj pametni neki triplaši in tačkarji,ki o kolesarjenju vedo samo to,da se vsedejo na kolo in peljejo s specialko 25km/h po ravnem,v hrib pa crkujejo na tripli...naj bo to vse v tej temi od mene...zapečateno

Tebe pa res ne štekam! Človek je vprašal za nasvet, na katerega nimaš odgovora, ampak ti moraš še vedno napisati en žaljiv komentar s katerim si on ne more čisto nič pomagati!

Zraven pa opišeš svoj karakter vendar ga "prezrcališ" v neke triplaše in tačkarje!? 

Ne veš niti ali je kolo dobil v dar, kupil rabljenega...

Tudi moja prva specialka je bila tripla, pa sem bil prav zadovoljen z njo.

Glede zobnika 52 oziroma 54 pomojem ne bi smelo bit problemov, (pomojem bi kletka morala imeti toliko rezerve) najlaže pa boš to ugotovil, če ga peleš kakemu serviserju da pogleda če je zamenjav možna.

Lp,

bostjanzak 09.03.2016 13:38

www.gebhardt.cz/

Tuttifrutti 09.03.2016 14:29
@Pinocio

Kako pa ti veš kaj jaz vozim in zakaj potrbujem. Mogoče sem prrkolesaril več kot ti z specialko pa še kom drigim. Nick maš že tapravi

robizo 09.03.2016 14:43
@Pinocio:
@nanisimi:
@Pinocio:

Čisto si zgrešil ! Ta forum ne bo propadel zaradi tistih, ki vozijo, triplo ali pa mtb kolesa,. Če bo propadel, bo zaradi takih kot si ti, ki tu zdravijo svoje ege, oziroma bolje rečeno frustracije, namesto da bi si poiskali pomoč.

DMJE35 09.03.2016 14:49

Pinocio:   Bolj spoštljivo, če ne, te zbrišemo z radirko, je rekel BOSS.   kul

robizo 09.03.2016 14:57

@Tuttifrutti, poglej kar v večjih spletnih trgovinag v tujini, naprimer: www.bike24.de/1.php?content=7 ;navigation=1;menu=1000,4,122; pgc%5B122%5D=15499;page=2 .

Pinocio 09.03.2016 15:36
@DMJE35:

Pinocio:   Bolj spoštljivo, če ne, te zbrišemo z radirko, je rekel BOSS.   kul

kaj naj to pomen,da še sedaj človek na bicikel.com ne sme svojega mnenja podat,do koga pa sem bil nespoštljiv,pa kaj,če me zradirate,ne bom ne prvi in ne zadnji...nasmehkul

nanisimi 09.03.2016 17:52
@Pinocio:
@nanisimi:
@Pinocio:

sem telebajsek ki vozi triplo, povej kje in kdaj, da se mal zapeljeva lahko tudi kakšen klanc?  mežik

Anquetil.J 09.03.2016 18:24
Kolk ene nestrpnosti na forumu
V realnosti pa nobenih izmenjav mnenj, folk se ne pogovarja.
Škoda
Periglej 09.03.2016 19:38

Forumski puristi trdite, da smo tisti, ki imamo tudi triplo, telebajski?

Anquetil.J 09.03.2016 20:49
Telebajsek je žaljiv izraz, naj vsak vozi, kar mu paše, za svoj denar.
Profiji pa tist, kar jim sponzorji kupijo(kupimo).
nanisimi 09.03.2016 21:06
@Anquetil.J: Telebajsek je žaljiv izraz, naj vsak vozi, kar mu paše, za svoj denar.
Profiji pa tist, kar jim sponzorji kupijo(kupimo).

Upam da Fausto bere to.

FAUSTO 09.03.2016 21:13
Kaje? Mate teletubisi skupščino, ćuj?
SlowEddy 09.03.2016 21:34
Kaj kdo vozi, triplo, compact ali race je vse eno, važno je, da narediš nekaj zase in da uživaš.
So bili časi, ko sem vozil 42/18 iz Idrije na Gore. Sedaj bi pa človek rekel, da ko opravim isto pot mi pa skoraj zmanjka prestav in sape....ampak dam se pa ne.
FAUSTO 10.03.2016 07:52

To je res! Mal heca pa tudi mora biti...če že tako nespretno sprašuje.

denism 10.03.2016 08:33

Pinocio tudi jaz te vabim na krog z mojo triplo..pa prosim izberi si klanec/traso, ki tebi ustreza, da ne bo potem izgovorov...

Lp, Denis 

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI