ha ha ha tripla,a to rabiš 54tko,da bo šlo v hrib hitrej...
@Tuttifrutti:Rabil bi pomoč za nabavo prednjega zobnika. Sedaj imam spredaj triplo z oznako sh 30/42/52. Sedaj bi pa rad zamenjal zobnik 52 za 54 zob. Zanima me ali je tak zobnik za triplo sploh dobavljiv in kje bi ga lahko nabavil
Katera grupa(oznaka na menjalniku,pedalu)? Pa katera firma shimano,campa....
@Pinocio:ha ha ha tripla,a to rabiš 54tko,da bo šlo v hrib hitrej...
daj odrasti... kaj, a te je že kdo s triplo nascal?
@nanisimi:@Pinocio:ha ha ha tripla,a to rabiš 54tko,da bo šlo v hrib hitrej...
nisem otrok,da bi neke brezvezne minuse talal,ampak napišem pa vseeno,da tisti,ki vozi cestaka s triplo,naj raj prešalta na MTB...
p.s.pa še to napišem,zato pa je bicikel.com tam kjer je,ko so na tem forumu najbolj pametni neki triplaši in tačkarji,ki o kolesarjenju vedo samo to,da se vsedejo na kolo in peljejo s specialko 25km/h po ravnem,v hrib pa crkujejo na tripli...naj bo to vse v tej temi od mene...
@Pinocio:@nanisimi:@Pinocio:ha ha ha tripla,a to rabiš 54tko,da bo šlo v hrib hitrej...
nisem otrok,da bi neke brezvezne minuse talal,ampak napišem pa vseeno,da tisti,ki vozi cestaka s triplo,naj raj prešalta na MTB...
p.s.pa še to napišem,zato pa je bicikel.com tam kjer je,ko so na tem forumu najbolj pametni neki triplaši in tačkarji,ki o kolesarjenju vedo samo to,da se vsedejo na kolo in peljejo s specialko 25km/h po ravnem,v hrib pa crkujejo na tripli...naj bo to vse v tej temi od mene...
Tebe pa res ne štekam! Človek je vprašal za nasvet, na katerega nimaš odgovora, ampak ti moraš še vedno napisati en žaljiv komentar s katerim si on ne more čisto nič pomagati!
Zraven pa opišeš svoj karakter vendar ga "prezrcališ" v neke triplaše in tačkarje!?
Ne veš niti ali je kolo dobil v dar, kupil rabljenega...
Tudi moja prva specialka je bila tripla, pa sem bil prav zadovoljen z njo.
Glede zobnika 52 oziroma 54 pomojem ne bi smelo bit problemov, (pomojem bi kletka morala imeti toliko rezerve) najlaže pa boš to ugotovil, če ga peleš kakemu serviserju da pogleda če je zamenjav možna.
Lp,
@PinocioKako pa ti veš kaj jaz vozim in zakaj potrbujem. Mogoče sem prrkolesaril več kot ti z specialko pa še kom drigim. Nick maš že tapraviha ha ha tripla,a to rabiš 54tko,da bo šlo v hrib hitrej...
@Pinocio:@nanisimi:@Pinocio:ha ha ha tripla,a to rabiš 54tko,da bo šlo v hrib hitrej...
Čisto si zgrešil ! Ta forum ne bo propadel zaradi tistih, ki vozijo, triplo ali pa mtb kolesa,. Če bo propadel, bo zaradi takih kot si ti, ki tu zdravijo svoje ege, oziroma bolje rečeno frustracije, namesto da bi si poiskali pomoč.
Pinocio: Bolj spoštljivo, če ne, te zbrišemo z radirko, je rekel BOSS.
@Tuttifrutti, poglej kar v večjih spletnih trgovinag v tujini, naprimer: www.bike24.de/1.php?content=7 ;navigation=1;menu=1000,4,122; pgc%5B122%5D=15499;page=2 .
@DMJE35:Pinocio: Bolj spoštljivo, če ne, te zbrišemo z radirko, je rekel BOSS.
kaj naj to pomen,da še sedaj človek na bicikel.com ne sme svojega mnenja podat,do koga pa sem bil nespoštljiv,pa kaj,če me zradirate,ne bom ne prvi in ne zadnji...
sem telebajsek ki vozi triplo, povej kje in kdaj, da se mal zapeljeva lahko tudi kakšen klanc?
Forumski puristi trdite, da smo tisti, ki imamo tudi triplo, telebajski?
@Anquetil.J: Telebajsek je žaljiv izraz, naj vsak vozi, kar mu paše, za svoj denar.
Profiji pa tist, kar jim sponzorji kupijo(kupimo).
Upam da Fausto bere to.
To je res! Mal heca pa tudi mora biti...če že tako nespretno sprašuje.
Rabil bi pomoč za nabavo prednjega zobnika. Sedaj imam spredaj triplo z oznako sh 30/42/52. Sedaj bi pa rad zamenjal zobnik 52 za 54 zob. Zanima me ali je tak zobnik za triplo sploh dobavljiv in kje bi ga lahko nabavil