Pozoren bodi na to, če so kompatibilni z zavorami, ki jih imaš. Ta pesta sprejmejo v-brake, če maš diske jih ne boš mogu montirat.
in koliko redni verižnik imaš, če je kompatibilen s pesto. Drugač kolikor je pač podatkov gor, za gorca se ponavad išče obročnik z vsaj 18mm notranje širine kaj več kot 22 pa ni nujno. in za kros kolesa je dost 32 lukenj. Ponavad
Ker nisi posebno vešč v tem, ti priporočam, da se s kolesom, na katerem bi to menjal, zapelješ do najbližje kolesarske štacune, tam ti bodo na licu mesta znali povedati, kaj imajo zate, pa še premontirali ti bodo...
Imam v-brake. Sem že izvedel, kompatibilne so sigurno komplet z veb-company 'deore' za 52eur. Prodajalec jih je naročil in mi sporoči, ko jih dobijo Hvala vseeno.
Lp
Kolo zrihtano
Pozdravljeni,
zanima me, če spodnji obročniki ustrezajo mojemu kolesu. Kolo je Scott Yecora letnik 2002, original obroči mislim da so oznaka Alex rims DM-18, je pa spredaj Acera, zadaj Alivio (8 redni). Ne spoznam se precej in me pač zanima, na katero stvar moram bit pozoren pri nakupu.
Tole ogledujem
www.veb-company.si/izdelek/46 95/obrocniki-intec-mtb-26-deor e.html
oziroma
www.veb-company.si/izdelek/34 60/obrocnik-eco-zadnji-dvosten ski-kaseta.html
Hvala že vnaprej.
Lp Peter