BRAVO Primož....noro res!!!
Legenda. Zdej bodo mel pa v ekipi sladke tezave Kdo je glavni???
BRAVO, BRAVO!!
Že tako je lep dan, ti si nam ga pa še polepšal. Bravoo Rogla...
odlično ni kaj, prvič je na TOP 3 dirkah. že s tem smo lahko več kot zadovoljni, vse ostalo bo bonus, pa če tud ne bo.
Se ne spomnim kdaj sem bil ob športnem dogodku tako srečen in razočaran hkrati. Ampak prepričen sem, da mu samozavest raste v luft, stotinka pa ga je pozitivno razkurila. Obeta se Giro za obliznit prste...
Matej Mohotič danes odlično na 10. mesto, Primož Roglič in Grega Bole žal udeležena v padcih in zostajata 7:48 Roglič in 11 minut Bole. Da le ni večjih poškodb zaradi padcev.
.@rogla crashed heavily, together with @KeizerMartijn. More info to follow. #Giro
— LottoNLJumbo Cycling (@LottoJumbo_road) May 8, 2016
.@KeizerMartijn didn't crash today, but waited for @rogla. Roglic is doing okay, saw the medical staff and starts in Tuesday's stage. #Giro
— LottoNLJumbo Cycling (@LottoJumbo_road) May 8, 2016
4. etapa - Mohorič v begu
3:42min pa še 70km do cilja!
in pol ure kasnej smo skoraj že na 0:00. Škoda
Pa drugič .... ima pa Lampre vseeno zmago :)
A ste opazili pod kakšno zastavo so slovenski kolesarji na uradni strani gira?
www.giroditalia.it/eng/rankin gs/?tpp=1153
Sj če klikneš nanjga je pa slovenska :D
@janja:A ste opazili pod kakšno zastavo so slovenski kolesarji na uradni strani gira?
Ja, tolk o samohvali naših pametnjakovičev o prepoznavnosti naše dežele v tujini...Ja, ko pa klikneš na osebo pa prava. Ma...
@Mosad:in pol ure kasnej smo skoraj že na 0:00. Škoda
So pa res butelni.
Tinkoff rider Daniele Bennati tweets pictures of nails on the main climb of the Giro's stage eight
@janja:A ste opazili pod kakšno zastavo so slovenski kolesarji na uradni strani gira?
Tudi sam sem prejšnji teden opazil, da edino naši kolesarji nimajo pri rezultatih zastave na mobilni aplikaciji, na portalu pa so predstavljeni z argentinsko zastavo. Na to sem v petek po elektronski pošti opozoril organizatorja gazzetaworld, vendar sem ostal brez odgovora. Če in ko prejmem odgovor, sporočim.
Bravo rogla
Ne me jebat nš je zmagu :D wohooo roglaaaa :)
Bravooooo
Landa se poslavlja od vrha v GC. Al je imel tehnične težave ali pa ima slabe noge. Včasih dan premora ne vpliva najboljše.
12:53:03 CEST
Astana has reacted to the news that Landa is dropped and are putting the pace on in the peloton. The bunch is currently 1:16 behind the three leaders with another group at 3 minutes down. Landa is now 6:06 back.
Landa zbolel in odstopil.
Polpa nimam kaj hodit v Čedad!
Valverdeja sem že videl:)
Malo je zmanjkalo do senzacije na začetku letošnjega Gira.