Kakšne so? strme=)
Povsod asfalt
Naredi turco
Besnica - Vnajnarje in nazaj dol
Besnica - Janče in nazaj dol
Besnica - Volavlje in nazaj dol
Besnica - Prežganje in nazaj dol
Besnica - Trebeljevo in nazaj dol
Besnica - Javor in nazaj dol
Pa mi sporoči kako se počutiš =)
@Bugo:Kakšne so? strme=)
Povsod asfalt
Naredi turco
Besnica - Vnajnarje in nazaj dol
Besnica - Janče in nazaj dol
Besnica - Volavlje in nazaj dol
Besnica - Prežganje in nazaj dol
Besnica - Trebeljevo in nazaj dol
Besnica - Javor in nazaj dol
Pa mi sporoči kako se počutiš =)
Cesta na Vnajnarje je "razmontirana" tako, da je problem že navkreber. Navzdol pa samo za kaskaderje.
Čez Vnajnarje na Janče brez makadamskega vložka ne pripelješ. Ostalo pa je OK.
Lahko narediš turo Besnica, Javor, Pance, Mali Vrh, Trebeljevo, (Prežganje - Volavlje - Janče), Besnica, samo asfalt je, pa precej višinskih :)
edina normalna tura je po dolini Besnice pa na Trebeljevo in čez na Janče. Kerikoli klanec levo in desno z glavne ceste skozi Besnico je tako brutalen da te mine da bi šel še kdaj na kolo.
@Mosad:edina normalna tura je po dolini Besnice pa na Trebeljevo in čez na Janče. Kerikoli klanec levo in desno z glavne ceste skozi Besnico je tako brutalen da te mine da bi šel še kdaj na kolo.
Klanec sam, ni nikoli tako brutalen, da ga ne bi mogu zvozit...samo forma je preslaba
Si sposodim temo...
Cesta (Veliko) Trebeljevo - Polica, čez Kožljevec, a je v celoti asfaltirana?
LP
@sigix:Si sposodim temo...
Cesta (Veliko) Trebeljevo - Polica, čez Kožljevec, a je v celoti asfaltirana?
LP
Je.
Če koga zanimajo ture okoli Besnice se mi lahko z veseljem pridruži. Štartam in Zaloga, sicer zaradi službe dokaj pozno, tam okoli 18. ure, vendar je dan v tem času že lepo dolg, tako da ni težav kar se svetlobe tiče. Standardna tura je Zalog - Podgrad - Janče - Volavje - Prežganje - Trebeljevo - Podgrad - Zalog. Dobrih 40 km in 1200vm v 1h30min. Če pa je volja, pa se lahko skoči tudi na Javor ali Pečarja in spust v smeri Sostra.
bejzte stran od unih rovt okol besnce, prestrmi klanci mater .....
@Lopata jaz se tudi več ali manj tam vozim, lahko se kdaj zmenimo !
@Lopata:Če koga zanimajo ture okoli Besnice se mi lahko z veseljem pridruži. Štartam in Zaloga, sicer zaradi službe dokaj pozno, tam okoli 18. ure, vendar je dan v tem času že lepo dolg, tako da ni težav kar se svetlobe tiče. Standardna tura je Zalog - Podgrad - Janče - Volavje - Prežganje - Trebeljevo - Podgrad - Zalog. Dobrih 40 km in 1200vm v 1h30min. Če pa je volja, pa se lahko skoči tudi na Javor ali Pečarja in spust v smeri Sostra.
S čim pa ti izmeriš 1200vm na tej trasi ?
@Lopata:Če koga zanimajo ture okoli Besnice se mi lahko z veseljem pridruži. Štartam in Zaloga, sicer zaradi službe dokaj pozno, tam okoli 18. ure, vendar je dan v tem času že lepo dolg, tako da ni težav kar se svetlobe tiče. Standardna tura je Zalog - Podgrad - Janče - Volavje - Prežganje - Trebeljevo - Podgrad - Zalog. Dobrih 40 km in 1200vm v 1h30min. Če pa je volja, pa se lahko skoči tudi na Javor ali Pečarja in spust v smeri Sostra.
Tele višince dej glih na pol pa bo držalo.
Živjo vsem!
Hvala za odgovore.
Sem v torek prevozil turo: Bežigrad-Sostro-Pance-Mali vrh-Trebeljevo-Prežganje-Jan če-Volavlje-Besnica-Pečar-Ja vor-Sostro-Bežigrad-96 km. Čudovita pokrajina in predvsem mir. Bo treba ponovit.
lp
@klancek:Živjo vsem!
Hvala za odgovore.
Sem v torek prevozil turo: Bežigrad-Sostro-Pance-Mali vrh-Trebeljevo-Prežganje-Jan če-Volavlje-Besnica-Pečar-J a vor-Sostro-Bežigrad-96 km. Čudovita pokrajina in predvsem mir. Bo treba ponovit.
lp
....Prežganje-Volavlje-Janč e-Besnica....
Ali se motim?
Ne, se ne motiš. Sem napisal bolj po domače. Imaš prav. Sem šel nazaj grede tudi čez Volavlje in sem se pri znaku Besnica spustil desno do Besnice.
Ewo vam tour de france trening. Sostro - Pečar - Javor - Besnica - Vnajnarje - Janče - Besnica - Javor - Pečar - Besnica - Vnajnarje - Janče - Besnica - Javor - Pečar - Besnica - Vnajnarje - Janče - Besnica - Javor - Pance - Sostro
Specijalka : 53x39/ 11-23 prenosi
@takahura19:Ewo vam tour de france trening. Sostro - Pečar - Javor - Besnica - Vnajnarje - Janče - Besnica - Javor - Pečar - Besnica - Vnajnarje - Janče - Besnica - Javor - Pečar - Besnica - Vnajnarje - Janče - Besnica - Javor - Pance - Sostro
Lepo! Izpustil si pa vsaj dva lepa vzpona iz Besnice. Prvi je na Prežganje iz Besnice in drugi ravno tako iz Besnice na Volavlje. Tudi zaključek gre lahko drugače. Vključiš še vzpon na Lipoglav in čez Repče v Podlipoglav.
@takahura19:Ewo vam tour de france trening. Sostro - Pečar - Javor - Besnica - Vnajnarje - Janče - Besnica - Javor - Pečar - Besnica - Vnajnarje - Janče - Besnica - Javor - Pečar - Besnica - Vnajnarje - Janče - Besnica - Javor - Pance - Sostro
v kok dneh?
Zadnjič sem prevozil zelo lepo:
Pečar-Besnica-Janče-Volavje -Prežganje-Trebeljevo-spust proti Litiji-Obolno-(Osredek nad Stično)-Stična-(Mala Dobrava)-Višnja Gora-Polica-Pance
Naneslo mi je od doma do doma 80 km in 1700 vm. Na koncu sem mislil zaključiti Polica-Mali Vrh-Trebeljeco-Javor-Pečar pa ni bilo več dneva in nog. To bi naneslo proti 90 km in kakšnih 2300 vm.
Kar je napisano v oklepaju nisem našel. Sploh mimo Obolnega ni praktično nobenih znakov. Je pa čez Obolno lepo in mirno.
Drugi del klanca iz Besnice na Vnajnarje je lepo prenovljena.
Živjo vsem!
Kakšne so kaj ceste iz Besnice na Vnajnarje, Volavlje, Prežganje, Dolgo brdo, Tuji grm? Kje je asfalt, kakšni so klanci? Se da povezati turo Vnajnarje, Janče, Prežganje, Volavlje, Trebeljevo in vmes Dolgo brdo? Ali kaj podobnega? Samo, da ni makadama.
Hvala za odgovore in opise poti, če se komu daj kaj napisat. Bom zelo hvaležen.
lp