Okusi Pohorja

Domov > Forum > Okusi Pohorja

Okusi Pohorja

SORTIRAJ PO:
DLteam 12.06.2016 22:14

S tridnevnim kulinaričnim doživetjem, ki smo ga poimenovali Okusi Pohorja želimo javnosti predstaviti vrhunsko gastronomsko ponudbo na območju Pohorja. Glavni pobudnik za razvoj kulinaričnega doživetja na območju Pohorja je Koroška hiša pri Lipi, soustvarjalci pa so še Domačija Gora pod Lipo, Hiša stare trte in Kmetija pri Kovaču.


Vabljeni, da se nam pridružite. Mi se bomo potrudili, da vam bosta pristna hrana in imenitno doživetje v objemu narave ostali v v trajnem spominu.uploadeduploaded 

DLteam 15.06.2016 20:48

Na našem potovanju vam poleg izvrstne hrane nudimo tudi nočitev v štiblcih - sobah, kjer vas bo navdušila starinska oprema, ki je v preteklosti krasila stare kmečke domove na območju Pohorja in Koroške.

Za več informacij smo vam na voljo na elektronskem naslovu: okusipohorja@gmail.com, lahko pa obiščete tudi našo FB stran in jo všečkate ter delite: www.facebook.com/okusipohorja /

 

uploaded

 

DLteam 22.06.2016 14:41

uploaded


To, da na območju Pohorja dobivamo nov zelo zanimiv turistični produkt, se moramo zahvaliti tej imenitni štiriperesni deteljici ki jo tvorijo Ivanka, Helena, Irena in Tinca.
 

Vabljeni, da si ogledate FB stran www.facebook.com/okusipohorja . Kmalu pa bo luč sveta uzrla tudi spletna stran, kjer bo na voljo še veliko več informacij.
 

Spremljajte nas!

okusipohorja@gmail.com 

DLteam 27.06.2016 14:32

Na našem tridnevnem kulinaričnem potepu bomo v osrčju mogočne Pece med drugim spoznali tudi zgodovino rudarjenja.
 

Vabljeni da se nam pridružite!
 

Za več informacij nam lahko pišete na elektronski naslov: okusipohorja@gmail.com

uploaded 

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI