@heron:živ,
v zadnjih dneh sem se mal vozu okol Litije in sem presenečen nad cestami,lepimi klanci,malo prometa-na Trebeljevo,proti Preski,.... Zanima me še ostalo,oz. da bi bla tura v krogu,se da povezat z Bogenšperkom? Ima kdo kaj tur na kakšnem zemljevidu?
Povezava Trebeljevo- Obolno-Bogenšperk je bila še pred kratkim vmes (Obolno-Bogenšperk) makadamska.
Lahko pa bi se z Obolnega spustil v Stično in od tam nadaljeval proti Bogenšperku in nazaj na Trebeljevo.
@CKR.SI:@heron:živ,
v zadnjih dneh sem se mal vozu okol Litije in sem presenečen nad cestami,lepimi klanci,malo prometa-na Trebeljevo,proti Preski,.... Zanima me še ostalo,oz. da bi bla tura v krogu,se da povezat z Bogenšperkom? Ima kdo kaj tur na kakšnem zemljevidu?Povezava Trebeljevo- Obolno-Bogenšperk je bila še pred kratkim vmes (Obolno-Bogenšperk) makadamska.
Lahko pa bi se z Obolnega spustil v Stično in od tam nadaljeval proti Bogenšperku in nazaj na Trebeljevo.
ali obstaja povezava med Hohovico do Velike Kostrevnice in potem Bogenšperk?
ali pa recimo da bi naredil krog-Rondo v Šmartnem-Velika Kostrevnica-Bogenšperk-Rondo ?
ali obstaja cestna povezava med Bogenšperkom in Trebeljevim?
@heron:@CKR.SI:@heron:živ,
v zadnjih dneh sem se mal vozu okol Litije in sem presenečen nad cestami,lepimi klanci,malo prometa-na Trebeljevo,proti Preski,.... Zanima me še ostalo,oz. da bi bla tura v krogu,se da povezat z Bogenšperkom? Ima kdo kaj tur na kakšnem zemljevidu?Povezava Trebeljevo- Obolno-Bogenšperk je bila še pred kratkim vmes (Obolno-Bogenšperk) makadamska.
Lahko pa bi se z Obolnega spustil v Stično in od tam nadaljeval proti Bogenšperku in nazaj na Trebeljevo.ali obstaja povezava med Hohovico do Velike Kostrevnice in potem Bogenšperk?
ali pa recimo da bi naredil krog-Rondo v Šmartnem-Velika Kostrevnica-Bogenšperk-Rondo ?
ali obstaja cestna povezava med Bogenšperkom in Trebeljevim?
Povsod so povezave vendar žal ne asvaltne...vmes je nekaj makedama
Pri prvi je možno narediti malo večji krog čez Veliko Kostrevnico, Lupinico, Bukovje, Ježce, Sobrače in nazaj na Bogenšperk tu je celotna pot asvaltirana.
Pri drugi pa se gre lahko iz Bogenšperka preko Vrat na Javorje, potem pa je nekaj km makedama proti Osredku nad Stično in na Obolno...iz obolnega pa makedamska pot proti Trebeljevem po grebenu.
@XCBATINA:@heron:@CKR.SI:@heron:živ,
Lahko pa bi se z Obolnega spustil v Stično in od tam nadaljeval proti Bogenšperku in nazaj na Trebeljevo.ali obstaja povezava med Hohovico do Velike Kostrevnice in potem Bogenšperk?
ali obstaja cestna povezava med Bogenšperkom in Trebeljevim?Povsod so povezave vendar žal ne asvaltne...vmes je nekaj makedama
Pri prvi je možno narediti malo večji krog čez Veliko Kostrevnico, Lupinico, Bukovje, Ježce, Sobrače in nazaj na Bogenšperk tu je celotna pot asvaltirana.
Pri drugi pa se gre lahko iz Bogenšperka preko Vrat na Javorje, potem pa je nekaj km makedama proti Osredku nad Stično in na Obolno...iz obolnega pa makedamska pot proti Trebeljevem po grebenu.
thnx,kakšen pa ja ta makadam? Prevozen z specialko?
@heron:@XCBATINA:@heron:@CKR.SI:@heron:živ,
ali obstaja cestna povezava med Bogenšperkom in Trebeljevim?Povsod so povezave vendar žal ne asvaltne...vmes je nekaj makedama
Pri drugi pa se gre lahko iz Bogenšperka preko Vrat na Javorje, potem pa je nekaj km makedama proti Osredku nad Stično in na Obolno...iz obolnega pa makedamska pot proti Trebeljevem po grebenu.thnx,kakšen pa ja ta makadam? Prevozen z specialko?
Prvi del proti Obolnu je..potem pa je slabsi proti trebljevem...bolj grob
@heron:@XCBATINA:@heron:@heron:živ,
v zadnjih dneh sem se mal vozu okol Litije in sem presenečen nad cestami,lepimi klanci,malo prometa-na Trebeljevo,proti Preski,.... Zanima me še ostalo,oz. da bi bla tura v krogu,se da povezat z Bogenšperkom? Ima kdo kaj tur na kakšnem zemljevidu?
Jaz ti to povezavo s cestnim kolesom odsvetujem.
@CKR.SI:@heron:@XCBATINA:@heron:@heron:živ,
Jaz ti to povezavo s cestnim kolesom odsvetujem.
enako
Od Trebeljevega do Šmartna pri Litiji in naprej do Bogenšperka je asfalt.
Šmartno - Trebeljevo zaviješ na Mali vrh - čez Polico proti Višnji gori - Ivančna gorica na Bogenšperk in nazaj v Šmartno. Cel del asfaltiran .
@vulcan:Šmartno - Trebeljevo zaviješ na Mali vrh - čez Polico proti Višnji gori - Ivančna gorica na Bogenšperk in nazaj v Šmartno. Cel del asfaltiran .
živ
maš mogoče kje na mapi to?
Žal ne. Lahko greva pa enkrat skupaj.
@heron:@vulcan:Šmartno - Trebeljevo zaviješ na Mali vrh - čez Polico proti Višnji gori - Ivančna gorica na Bogenšperk in nazaj v Šmartno. Cel del asfaltiran .
živ
maš mogoče kje na mapi to?
Na Trebeljevem je na desni strani avtobusna postaja mimo katere nadaljuješ naravnost proti Malemu vrhu, nekje na sredini vzpona zaviješ levo in se spustiš v dolino. Nadaljuješ do križišča kjer zaviješ levo v klanec. Ko pripelješ na sredino vasi se držiš desno in skozi podvoz avtoceste. Nadaljuješ levo proti Višnji Gori. Na razcepu kjer stoji repetitor zaviješ levo. Spodaj na izteku klanca pa desno in po glavni cesti čez progo proti Ivančni Gorici. Od tam do Radohove vasi in levo na prvem odcepu. Od tam gre ves čas naravnost na Bogenšperk in po tem navzdol v Šmartno. V Šmartnem ponovno levo nazaj na Trebeljevo.
fantje,dankešn za info,bom probu ob priliki,vulcan te kontaktiram
Jaz grem ponavadi takole - www.movescount.com/moves/move 110361858
Boljše mi je pa zato, ker je na Mali Vrh pri Trebeljevem kratek vzpon (strm pa ko hudič) in na drugo stran v Šmartno pa daljši spust.
živ,