Ma men še vedno ni jasn, kok je cerkev lahka lastnik gozdov.... Ne rečem cerkve, domov, župnišč... in pripadajoče zemlje.. Apak gozd... Da jih sram ni. Kako so lahko taki hipokrati? Živi skromno, da ti bo potem lepše na oni strani.... Sami majo pa največ :X
jim bodo pa od zdaj naprej merjasci, srne in medvedi pušco filal
Če nočeš razumeti kako je cerkev prišla do gozdov in nasploh njenega sistema ti noben ne bo dovolj razložil. Ker pač nočeš rauzmeti in sovražiš cerkev in vero.
Res je lahko bi se malo prilagodili vsak nekaj pa vendar tako je. Zato še ni potrebno tako grdo govort o cerkvi in prostovoljnih prispevkih.
@dostane:Če nočeš razumeti kako je cerkev prišla do gozdov in nasploh njenega sistema ti noben ne bo dovolj razložil. Ker pač nočeš rauzmeti in sovražiš cerkev in vero.
Res je lahko bi se malo prilagodili vsak nekaj pa vendar tako je. Zato še ni potrebno tako grdo govort o cerkvi in prostovoljnih prispevkih.
No pa mi ti razloži kako so nakradli zemljo. Ups, ovčice so jim jo dale, da so si z njo odpustke kupile.
Saj pravim brezveze ti karkoli govort in razlagat ker ne boš hotel razumeti. Če bi bil razgledan in razumen bi že kaj v zgodovino pogledal in bi ti bilo jasno. Tako pa se lahko le norca delaš sam iz sebe....revček!
dostane,a si bil ti slučajno ministrant?
@dostane:Če nočeš razumeti kako je cerkev prišla do gozdov in nasploh njenega sistema ti noben ne bo dovolj razložil. Ker pač nočeš rauzmeti in sovražiš cerkev in vero.
Vem, kako je prišla do lastnine, vem kako še vedno prihaja do čedalje več lastnine. Nimam nič proti nobeni veri, dokler služi svojemu namenu. No, saj to ni kriva vera, ampak "predstavniki" vere. To, da imajo toliko, učijo drugače, vera, uči drugače,..., mi je isto, kot skrajni islamist, ki v imenu Alaha pobije nedolžne ljudi, tako je tudi zaradi "naše" ljube cerkvice umrlo ogromno ljudi (kar pomisli na vse, ki so jih žive mučili in zažgali, da o posrednih žrtvah niti ne govorimo). Ampak kot sem rekel, vera ni zgrešena, ne sovražim vere, ampak njene predstavnike... Pa sem hodil k verouku, krščen, birman... A to ne spremeni dejstva, da so hipokrati, ki delajo drugače kot učijo....
Pa še to. Nikjer nikoli in nikdar nisem podpisal, da lahko živijo na moj račun. Da jaz hodim cele dneve na šiht, da država financira župnike in njihove cerkve??? Fuj in fej. Naj jih financirajo oni, ki jim to paše. Plače dobijo iz mojih žuljev, prav tako pokojnine in delovno dobo. Pa se nisem nikjer včlanil in podpisal, da jih bom financiral, medtem ko oni čepijo na hktarjih in hektarjih gozdov, potem pa jaz še tiste malo časa ko imam prosto, potem ne smem po "njihovih" gozdovih vozit??? A tebi je to logično? Meni ni...
Odpri uradno društvo, al kokr kol boš temu rekel, imej člane, naj ti plačajo članarino, pa zaradi mene s tistim denarjem tud če kupiš pol sveta (seveda ob ustreznem plačilu davka, ker tudi župnik koristi bolnišnične, gasilske, občinske, šolske in ostale usluge), ok, pač imaš dovolj sledilcev, ki so pripravljeni to financirat. Jaz pa nisem, pa vseeno moram, pol pa pravjo, da je njihovo?
No zdej bojo še pedofili komandirali. Ma....
@dostane:Saj pravim brezveze ti karkoli govort in razlagat ker ne boš hotel razumeti. Če bi bil razgledan in razumen bi že kaj v zgodovino pogledal in bi ti bilo jasno. Tako pa se lahko le norca delaš sam iz sebe....revček!
Blagor ubogim na pameti, zakaj njih je nebeško kraljestvo.
@rekreativec666:No zdej bojo še pedofili komandirali. Ma....
ooooo še ena budala se je oglasila
@dostane:@rekreativec666:No zdej bojo še pedofili komandirali. Ma....
ooooo še ena budala se je oglasila
Mislim da si zgrešil forum!
prepir o tem kdo ima prav o tem kako je cerkev prišla do gozdov ni za ta forum tako da dajte no nehat... dejstvo je da so gozdovi s tem v zasebni lasti in z njimi lahko delajo skoraj kar hočejo definitivno pa lahko prepovejo kar hočejo pa če je vam prav ali ne.
ko da vi bi pa pustili da vam nekdo naredi downhil progo čez vrt??
Po popisu prebivalstva leta 2002 je 57,8 odstotka vseh prebivalcev katoliške vere, zato lahko predvidevamo, da jih je na tem forumu tudi približbo toliko In zanje pomeni žalitev pisanje nekaterih. Pa da ne bo spet repenčenja; ne sodeim mednje in tudi absolutno se ne strinjam s prepovedjo. Edino za kulturno in nežaljivo debato sem.
Se pa čudim, kako administrator selektivno razume pravila, ki jih je sam postavil ....
Jebe$ ti to.
Predvsem pa;
Jebe$ tiste, ki druge jebe]o!
Naj kar sami sebe!
@Maj_ex:Jebe$ ti to.
Predvsem pa;
Jebe$ tiste, ki druge jebe]o!
Naj kar sami sebe!
S tem si pokazal samo svoj intelektualni nivo
Samo še Rus manjka. A je na dopustu? He, he...
@picek.petelin:Samo še Rus manjka. A je na dopustu? He, he...
Francozinja vendar... bumbi!
Lastnina sploh ni pomembna, pomembno je uničevanje gozdov, ki so pljuča ljudstva
@Anquetil.J: Pr nas se župnik vozi z nami.
@galoper:Lastnina sploh ni pomembna, pomembno je uničevanje gozdov, ki so pljuča ljudstva
Sedaj pa mi naj nekdo razloži, kako nekdo tega ni opazil. Se pravi, ta gospod župnik skupaj s skupino celo ZAVESTNO krši zakon, ki ga je postavila njegova ustanova. Tilim je izgleda dovoljeno uničevanje pljuč ljudstva?!
Pljuča ljudstva so uničevali že pred 50 leti in to ŠE v VEČJEM obsegu (motocross v vsako goščo).
He, hi, .....
Še je živ!
Hu, ho, ...
...no, Bog bo zopet delil odpustke....hi, hi, ho, ho.......
www.delo.si/novice/slovenija/ cerkev-kolesarjev-ne-spusti-na -svoje-gozdne-poti.html