DECATHLON Slovenija

Domov > Forum > DECATHLON Slovenija

DECATHLON Slovenija

SORTIRAJ PO:
DECATHLON_Ljubljana 28.07.2016 21:18

Pozdravljeni kolesarski navdušenci!

Od sedaj naprej boste lahko tudi tukaj spremljali dogajanje okoli trgovine Decathlon na Bicikel portalu.
Trudili se bomo biti čim bolj ažurni z raznimi informacijami. 

V vročih poletnih dnevih, zagotavljamo najnižje cene koles in športne opreme.

Našo spletno ponudbo si lahko ogledate v spodnjih povezavah.
www.decathlon.si/

ROCKRIDER 560 
image 
ROCKRIDER 580 
image 
MTB ROCKRIDER 740s

image

grega88 28.07.2016 23:21

Sem opazil, da prodajate bidone od World Tour ekip, kaj pa mogoče dresi od teh ekip, a je to možno, da bi bilo v prodaji?
Drugače pa super trgovina, poceni. Sploh zračnice, plašči, se ful splača.
LP 

deal 29.07.2016 07:12
@grega88:

Sem opazil, da prodajate bidone od World Tour ekip, kaj pa mogoče dresi od teh ekip, a je to možno, da bi bilo v prodaji?
LP 

kakor vem je bil decathlon sponzor FDJ - vsaj v preteklosti je bil in so imeli njihove drese v ponudbi. Ne vem pa če je še

DECATHLON_Ljubljana 29.07.2016 16:51
@deal:
@grega88:

LP 

kakor vem je bil decathlon sponzor FDJ - vsaj v preteklosti je bil in so imeli njihove drese v ponudbi. Ne vem pa če je še

V ponudbi dresov World Tour ekip je na voljo samo v barvah FDJ. V Ljubljani trenutno artikla nimamo na zalogi, vendar ga lahko na željo kupca naročimo.
www.decathlon.fr/Acheter/fdj? opeco=opeco:banniere-page-list e-selection-velo-route-ope-rou te-perf &type=opeco &merchId=17558 

heron 25.08.2016 21:27
@DECATHLON_Ljubljana:
@deal:
@grega88:

LP 

V ponudbi dresov World Tour ekip je na voljo samo v barvah FDJ. V Ljubljani trenutno artikla nimamo na zalogi, vendar ga lahko na željo kupca naročimo.
www.decathlon.fr/Acheter/fdj? opeco=opeco:banniere-page-lis t e-selection-velo-route-ope-ro u te-perf &type=opeco &merchId=17558 

pa bi lahko dobili kakšen kos za vzorec,za preizkus?
meni je barvna kombinacija zelo všeč,a brez preizkusa  je težko kupit 

thaking 25.08.2016 22:21

Lahko naročiš v trgovino in sprobaš, če ti ni všeč pač ne kupiš...

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI