Sem opazil, da prodajate bidone od World Tour ekip, kaj pa mogoče dresi od teh ekip, a je to možno, da bi bilo v prodaji?
Drugače pa super trgovina, poceni. Sploh zračnice, plašči, se ful splača.
LP
@grega88:Sem opazil, da prodajate bidone od World Tour ekip, kaj pa mogoče dresi od teh ekip, a je to možno, da bi bilo v prodaji?
LP
kakor vem je bil decathlon sponzor FDJ - vsaj v preteklosti je bil in so imeli njihove drese v ponudbi. Ne vem pa če je še
@deal:@grega88:Sem opazil, da prodajate bidone od World Tour ekip, kaj pa mogoče dresi od teh ekip, a je to možno, da bi bilo v prodaji?
LP
kakor vem je bil decathlon sponzor FDJ - vsaj v preteklosti je bil in so imeli njihove drese v ponudbi. Ne vem pa če je še
V ponudbi dresov World Tour ekip je na voljo samo v barvah FDJ. V Ljubljani trenutno artikla nimamo na zalogi, vendar ga lahko na željo kupca naročimo.
www.decathlon.fr/Acheter/fdj? opeco=opeco:banniere-page-list e-selection-velo-route-ope-rou te-perf &type=opeco &merchId=17558
@DECATHLON_Ljubljana:@deal:@grega88:Sem opazil, da prodajate bidone od World Tour ekip, kaj pa mogoče dresi od teh ekip, a je to možno, da bi bilo v prodaji?
LP
V ponudbi dresov World Tour ekip je na voljo samo v barvah FDJ. V Ljubljani trenutno artikla nimamo na zalogi, vendar ga lahko na željo kupca naročimo.
www.decathlon.fr/Acheter/fdj? opeco=opeco:banniere-page-lis t e-selection-velo-route-ope-ro u te-perf &type=opeco &merchId=17558
pa bi lahko dobili kakšen kos za vzorec,za preizkus?
meni je barvna kombinacija zelo všeč,a brez preizkusa je težko kupit
Lahko naročiš v trgovino in sprobaš, če ti ni všeč pač ne kupiš...
Pozdravljeni kolesarski navdušenci!
Od sedaj naprej boste lahko tudi tukaj spremljali dogajanje okoli trgovine Decathlon na Bicikel portalu.
Trudili se bomo biti čim bolj ažurni z raznimi informacijami.
V vročih poletnih dnevih, zagotavljamo najnižje cene koles in športne opreme.
Našo spletno ponudbo si lahko ogledate v spodnjih povezavah.
www.decathlon.si/
ROCKRIDER 560
ROCKRIDER 580
MTB ROCKRIDER 740s