Pozdravljeni!
Imam garmin edge 520 že 4 leta in do sedaj je deloval popolnoma brezhibno... Pred kratkim pa se mi je med uporabo popolnima izpraznil in se izklopil. Ko pa sem ga priklopil na polnilec se mu je čist zmešal... ni več nobenih nastavitev profilov niti nobene zgodovine... ko pa hočem na novo nastavit profil pa se ne da ničesar shranit... skratka ne dela čisto nič.
Na servisu v Šenčurju pravijo da se to ne da popravit in seveda ponujajo nakup novega...
Ali ima kdo podobne izkušnje in kaj in kako se da rešit... Hvala
Si prepričan, da gre za 520? Edge 520 je prišel ven sredi leta 2015, tako da imaš težko 4 leta staro 520-ico. Verjetno 510 ali celo kaj drugega?
Sicer pa nisi nič napisal o kakšni "uporabi" govoriš? A to se ti je med vožnjo spraznil ali se ti je spraznil, ko si ga imel priklopljenega na mašino in si želel namestiti kakšen software update? Edina stvar, na katero je namreč mene prodajalec pri 520 opozoril, je ta, da naj bo enota vsaj 50 % polna, preden inštaliraš kakšen update. Med nameščanjem se baje edge ne polni, čeprav je priklopljen na mašino. In če ti med nameščanjem novejše programske opreme zmanjka baterije, je baje enota res za v smeti - vsaj tako je meni pojasnil. Če pa ti je zmanjkalo baterije med vožnjo, potem pa bi stvar po mojem morala delati. Poskusi še z master/factory resetom enote, če že nisi. lp
Ja res sem se zatipkal... imam 510
izpraznil se je med vožnjo in izklopil... Doma sem ga priklopil in se je napolnil na 100%. Ko pa sem ga nasledni dan vklopil ni bilo v njem ničesar...nobenih profilov, ne uporabniških in ne koles in nobene zgodovine... Ne da pa se tudi nastavit na novo ničesar. Se pa tudi noče sinhronizirat z garmin conectom da bi naredil posodobitev... Naredil sem tudi master reset pa ni spremembe... poznam še 2 kolesarja z popolnoma istim problemom... en na 500 in en na 510... lp
Po 4 letih ti ga tovarniško razgradijo :).
A ni tak, da mora proizvajalec/prodajalec zagotavljat rezervne dele 5 oz. celo 7 let?
@Anquetil.J:Po 4 letih ti ga tovarniško razgradijo :).
Sepravi ko boš ti zrel za penzijo,boš kar zre za odstrel.
Potem res ni rešitve????
Pred kratkim sem nabavil omenjeno igračko. Super mi je samo lepo prosim, da mi nekdo pove ali obstaja workaround glede kreiranja rute. Namreč, če je ta daljša od cca. 50km mi enostavno napiše route calculation error in turn by turn navigacija enostavno ne dela (preveč točk).
Ne razumem. Pa saj to ni števček za kratke razdalje.
Predvidevam boste rekli welcome to the club.
Ali vendar?
Lpb