S KOLESOM PO STREHI SVETA - TADJIKISTAN

Domov > Forum > S KOLESOM PO STREHI SVETA - TADJIKISTAN

S KOLESOM PO STREHI SVETA - TADJIKISTAN

SORTIRAJ PO:
FOE 27.10.2016 07:58

Vabljeni v čim večjem številu v knjižnico v Murski Soboti na zanimivo predavanje

 

drive.google.com/file/d/0BzWA 5WcoIO0uMFBlSnU1YlRwcEU/view?u sp=sharing

 

 

 

Nikita 27.10.2016 09:51
@FOE:

Vabljeni v čim večjem številu v knjižnico v Murski Soboti na zanimivo predavanje

 

drive.google.com/file/d/0BzWA 5WcoIO0uMFBlSnU1YlRwcEU/view? sp=sharing

 

 

 

Škoda, da... ni tega dogodka na portalu sobotainfo.com?

 

Ker je zadeva zelo zanimiva... bi po mojem pritegnila večje število, kakor samo objava na bicikel.com?

Nikita 28.10.2016 08:06

Glede na napisani stavek Foe-ja niti nisem bil pozoren na plakat, vabilo. Na Facebooku je dal dogodek gor Matija, vendra se je takoj pojavilo vprašanje od zainteresiranega kolesarja: V kateri knjižnici? Ni namreč naveden kraj... knjižnic pa je seveda več!

 

Tako bi bilo smiselno, da se vabilo, plakat ustrezno popravi?

Nikita 09.11.2016 09:30

Bil sem na predavanju, prikazu.

 

Povedati moram, da sem bil razočaran. Kolesar/predavatelj je vse preveč dajal v ospredje svojo vožnjo in malo, zelo malo povedal kaj uporabnega, zanimivega o deželi, torej Tadjikistanu. Tu sem pričakoval več, čeprav... nekaj se je vseeno odneslo.

 

Kakor pri zadnjem podobnem predavanju, ko je urednik spletne strani Sobotainfo.com predstavljal svojo vožnjo z motorjem po podobnih deželah, vsaj za Kazahstan se spomnim, so tudi to predavanje spremljale zelo,  zelo slabe fotografije. Škoda! V vsej krami, katero je vozil kolesar s sabo bi se sigurno lahko našlo nekaj mesta za boljši žepni fotoaparat, ali kakšen manjši DSLR... kakor pravimo. Res škoda...

 

Vseeno... tudi te fotografije so nekaj pokazale... smo pa bili, kolikor poznam ljudi, na predavanju dva kolesarja in ena zaprisežena, navdušena treking kolesarka. Nekaj stolov je bilo prostih... škoda, da ni bilo predavanje bolj medijsko podprto na tem kolesarskem forumu... pa še morda kje.

Nikita 09.11.2016 17:57

Je pa jutri ponovno v gledališki dvorani Park v Soboti potopisno kolesarsko predavanje o Markoku in Tuniziji ob sedmih zvečer. Res je treba kupiti karto za 2 eur... amapk mislim, da bo zadeva tega vredna.

Nikita 11.11.2016 08:32

Dobesedno... preživeli Maroko in Tunizijo. V množini. Predavanje oz. prikaz potopisa je bil napačno zastavljen, predvsem v dolžini. Res, po uri in dvajsetih minutah navadno ljudem postane dolgočasno... Ampak tu... smo bili "komaj" na polovici. Če bi to vedel že takrat, bi odšel, kakor nemalo število drugih proti koncu. Preveč podatkov, tudi nepomembnih, preveč izpostavljanja izkušenj predavatelja iz drugih krajev... večino tega nas je velika večina seveda pozabila. Da ne pišem, koliko problemov je imela spremljevalka vsled predolgega predavanja... jaz pa sem ji podal podatek, da bo to uro in pol, morda minutko dlje.

 

Drugače... fotografije solidne, jih je pa bilo seveda preveč, skoraj pri vsaki neki komentar, pa še marsikaj vmes in se je zavleklo. Če predavatelj to bere... mogoče sprejme mojo kritiko in kje drugje skrajša predavanje skoraj za polovico.

 

Kakor koli... mene je večino časa pa res zabavalo, da sem na veliko slikah videl našega Chefa... Če se je bilo treba peljati preko mostu, kjer sam še peš ne bi šel, je bil on tam s kolesom. Tudi milimeter od prepada, pa med ozkimi potkami v oazah... če je bilo potrebno tečnariti, kakor samo on ve kačam, si jih je nadel okoli vratu. Pa bi naj bile strupene, he, he...

 

Dragi Chef... dolgo se nisva videla, če boš kaj lomastil v naših krajih se seveda javi... da se spet vsedeva verjetno v Royal in kaj spijeva. Po drugi strani pa... ker sem res pozabil marsikaj od predavanja, tudi za vprašanja po koncu več ni imel nihče volje... lahko izdaš, če je ta avantura kje opisana. Ali v tvoji reviji, se jo da dobit, ali v reviji Bicikel... in kateri? Pa lepo bodi!

SODROVC 11.11.2016 09:23

@Nikita: mislim, da je bilo to že predstavljeno na tem forumu, pisno in v slikah... malo pobrskaj. mežik

Nikita 11.11.2016 10:08
@SODROVC:

@Nikita: mislim, da je bilo to že predstavljeno na tem forumu, pisno in v slikah... malo pobrskaj. mežik

aaaaaaaaaaa... nisem ravno tip, da bi raziskoval tovrstno zgodovino. Sicer pa to zanima bolj pajdašico... kakor mene!

Cveko 12.11.2016 14:08

Nikita pojdi na Chefov nergaški blog. Tam ima vse lepo opisano in poslikano, tako iz Tunizije kot Maroka. Pa še precej več.
Vse je bilo tudi že v Biciklu. Kolesarjenje v Maroku pa je predstavljeno tudi v zadnji št. Na prostem.

Nikita 13.11.2016 09:05
@Cveko:

Nikita pojdi na Chefov nergaški blog. Tam ima vse lepo opisano in poslikano, tako iz Tunizije kot Maroka. Pa še precej več.
Vse je bilo tudi že v Biciklu. Kolesarjenje v Maroku pa je predstavljeno tudi v zadnji št. Na prostem.

Čeprav mislim da imam nekje shranjeno bližnjico do Matejevega bloga... ne blogam oz. nikoli nisem in niti ne vem... kako se to dela. Pač "kmet", kakor pravimo, čeprav vsa čast pravim kmetom, kateri obdelujejo zemljo, da se razumemo!

 

Ostalo bom pogledal in pajdašici svetoval...

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI