Super je bilo!
www.vimeo.com/190469939
Najbolj mi je na posnetku všeč pranje kolesa na koncu! Bravo!
Takiga pranja pa ne vidiš pogosto, pogumno in izvirno.
bravo, fino videti tako blizu cyclocross dirko. kaže, da glede na podlago bila bolj f1 varianta. da bi bilo malce bolje z vremenom, bi vas prišel pogledat v živo.
Ojoj... do predkratkim niti nisem vedel... da se ciklokros vozi izključno pozimi oz. v tem letnem času v takih prilikah.
Ampak... hja, to ni zame!
Razen... za fotografiranje. Bo že, da bi bile fotografije... verjetno zanimivejše, kakor na kakšni cestni dirki ali maratonu?
Pranje v bazenu s cementno vodo oz. v razredčenem betonu...
@Rumbler:Ciklokros je bil v peskokopu. V tem peskokopu nimajo betonarne.Pranje v bazenu s cementno vodo oz. v razredčenem betonu...
Kako da ne, če jo pa vidim na posnetku poleg bazena (silosi za agregat in cement)... V Zelšah je tako peskokop kot betonarna.
Seveda je tam betonarna www.betoni-treven.si/index.ph p?IDM=553
To je to k hipster prvič vidi betonarno od blizu :D Dobr da ni šu še mal tauhat. Zraven ima pa čisto tekočo vodo...
@Pinocio:@x12345:To je to k hipster prvič vidi betonarno od blizu :D Dobr da ni šu še mal tauhat. Zraven ima pa čisto tekočo vodo...
to je tisti hipsterski občutek nadutosti in večvrednosti,ki se na koncu združita v neumnost,to se lepo vid ,ko se tip zapelje v bazen ,pri seb pa misli kako je kul...navadn butl...
Človek bi pričakoval, da ste to obmetavanje s hipsterji pustili v letu 2012 sam je očitno še vedno aktualno. Sploh pa kaj naj bi bilo hipstershega na meni? glede na to, da ne smemo več vozit fixijev na teh dirkah. Navaden butl mogoče, ne vem kje se pa vidi da se zdim sam sebi ql. Jaz vem, da je šlo za to, da sva se s prijateljem zafrkavala, da bi bilo to nujno narediti, če je bil kdo tam al ni bilo nobenega mi je vseeno, zgleda, da se človek res ne sme sprostiti po dirki, ker je vedno nekdo ki obsoja takoj za vogalom. Res kr tipično. Nadutoast in večvrednost v čem? Ker sem naredil nekaj kar sem si od otroštva želel? sem s tem komu škodil? koga oškodoval? kolo sem si kupil sam in je zdravo in v redu. Drugače pa me komot pocukata za rokav, pa se na kaki dirki o tem v živo pogovorimo. Nobenega problema, da ne bomo z žaljivkami samo po forumih opletali za nicki, ker me očitno tako dobro poznata.
Drugače pa vsa čast organizatorjem za izjemno izpeljano dirko. Super trasa, enkraten bazen.
BorCeh: nič osebnega, ampak če si bolj makadamkar... potem imaš takih prilik polno - zapelješ v kako reko. Da pa zapelješ v bazen v cementarni, kjer je voda že od dalec videti, da ni samo voda, se mi pač ne zdi najbolj bistro. Pač sam moje mnenje, če ti je v veselje pa lahko prideš tudi kdaj vmes. Tist s hipsterjem pa nisem mogel se izogniti...
Ja vzdušje je bilo kar sproščeno, žal je bilo slabo vreme, pa je bilo bolj malo gledalcev.
Sam sem se na hitro sprehodil pa malce pofirbcal.
Kar se označitev proge tiče, se mi zdi, da ima organizator kar JAJCA. Gradbene železne palice zabite v tla za ločevanje voznega pasu, zidaki za obtežitev označb. To je dirka, in tu tudi kdo pade in če bi se kdo nasadil na železne palice ne bi bilo lepo ali pa če bi z glavo usekal v modularc.
Zanimiv je bil tudi tekmovalec z avtodomom in strehco ter trenažerjem kjer se je ogreval kot profiči na TT tekmi. Očitno le niso bili vsi tako sproščeni :)
Zanimiv je bil tudi tekmovalec z avtodomom in strehco ter trenažerjem kjer se je ogreval kot profiči na TT tekmi. Očitno le niso bili vsi tako sproščeni :)
Se vid da si nov ..zdele hodiš po tankem ledu ..
res ne poznam scene.. :) Nikogar tud ne mislim žalit. Upam, da je ta CX guru vsaj zmagal :)
Vsekakor pa pozdravljam organizacijo take tekme. Teren za CX je pri nas na notranjskem odličen, ideja s kamnolomom pa tudi odlična.
@x12345:
Jah kaj čem, tale avtodom je edino motorno prevozno vozilo, ki ga imam v lasti. Strehica pa, heh, ne vem no...v dežju ali soncu prav pride. Nekako bedasto bi se počutil v dežju ali pa močnem soncu z zaprto tendo, verjetno sem čudak.
Trenažer pa ja, marsikdo se spotakne ob to, ampak kot starejši občan sem močan zagovornik takega ogrevanja. Boš morda podobnega mnenja v mojih letih. Lahko pa me zaradi tega primerjaš s profiji. Verjetno si bil prvič na CX tekmi, v tujini pa sploh še ne. Zaenkrat sem zvozil brez hujših poškodb, zato mi je vseeno, kaj kdo meni o tem!
Smo pa sproščeni, res je. Sem ter tja se najde kakšen težak, ampak načeloma se imamo fajn! Na koncu koncev gre vseeno za dirko. Pridemo in vozimo po svojih najboljših močeh. Smešno mi je, ko nas kdo sodi iz naslonjača. Frustracija je jeba.
Ko Lotus.. starejši je , bolši je
@x12345:...
A njegovega bajka pa nisi videl?
Dejansko "pro" scena ...
IZO: Ah te ne sodim, sem samo komentiral vtise. Saj sem napisal, da si bil zanimiv. Videt kot pravi profi.
Ja definitivno sem bil prvič na CX tekmi, mal sem prišel pogledat. Verjamem, da je to na večjih prireditvah bolj pogosto (sem videl italijane na vzponu na vršič kako se ogrevajo). Tu je pač bilo glede na sceno precej kontrastno.
Srečno še naprej brez poškodb :)
@Maj_ex:@x12345:...
A njegovega bajka pa nisi videl?
Dejansko "pro" scena ...
Sem ga videl bolj od daleč.
Ja x 12345, Izo JE zmagal in to že pred, če se ne motim, pravljičnimi sedmimi leti, ko sem s 118 zvaganimi kilogrami vstal s kavča izpred televizije in se začel naokrog pojat s kolesom. Če danes naredim še dober rezultat, je to le bonus.
A veš Maj_ex, v tem času sem že veliko prekolesaril/tekmoval tudi po Evropi, ampak nikjer še nisem videl/slišal, da bi moral kdo opravičevati svoje ambicije. Only in Slo! Le v naši mali zaplankani deželi mora biti človeka sram, če želi nekaj več.
Ja, imam dva vrhunska cx kolesa znamke Focus. Enega sem sam sestavil. Za oba sem hvaležen trgovini Šport 11/11. Niso mi nič šenkali, so mi pa krepko podali roko. Oba dihava isti zrak, tako da greš lahko tudi ti tja in jih poizkušaš prepričat, da ti pomagajo pri nakupu. Če imaš s čim. Jaz za to ne bom nikomur polagal računov.
P.S., da te bo še bolj zabolelo...zame prihaja še Focusov O1E Pro!
Joj IZO, očitno se nisva razumela.
Z vsem, kar si napisal, se popolnoma strinjam, malce podJ. je bilo namenjeno x12345-u.
Uvodna tekma za ciklokros sezono tokrat v peskokopu Zelše
notranjskoprimorske.si/2016/1 1/foto-uvodna-tekma-ciklokros- sezone-letos-na-notranjskem/