Powermeter bePRO

Domov > Forum > Powermeter bePRO

Powermeter bePRO

SORTIRAJ PO:
Agent041 07.12.2016 12:36

Ima kdo mogoče bePRO powermeter, pa je iz vzhodne Slovenije (iz Prekmurja še najraje).

Odločam se za nakup powermetra, pa se odločam med Garmin Vector in bePRO, pa se ne morem odločiti. Trenutno bi je lahko dobil za enako ceno. Pri Vector mi ne dišijo ta ušesa, pa tudi to, da kljub temu, da so na trgu že nekaj let, še vedno nekaterim povzročajo toliko preglavic.

bePRO je po ocenah kar precej zanesljiv, vendar ne upam riskirati, dokler nebi sprobal, da moji čevlji ne bodo drgnili po senzorju pedal. Če bi jih pa vzel, poskusil, pa se lahko zgodi, da jih nebi mogel več vrniti.

Zatorej bi prosil, če ima kdo, da bi se zmenila in bi prišel samo sprobat vpet čevlje, da vidim razliko med čevlji in senzorjem? 

Prav tako mogoče kak nasvet za nakup izmed obeh variant? 

Agent041 07.12.2016 15:11

te stvari sem že vse pregledal, tudi DC Rainmakerjev review. Bolj me zanima, če ima kdo kake osebne iskušnje z katerim od navedenim PM. Kot že rečen pri bePRO med bolj skrbi distanca mojih čevljev do senzorja.

scottcr1 07.12.2016 17:09

bodi pameten in vzami stages mežik

GRGR 07.12.2016 17:17
@scottcr1:

bodi pameten in vzami stages mežik

zakaj že?

kineziolog 07.12.2016 17:40

Če bi še enkrat pisal oceno za BePro, bi napisal enako. Rayevi pomisleki glede trpežnosti so enostavno rešljivi s kosom stare zračnice ... Nimam še nobene praske zaradi tega. Poleg tega so pa od takrat nekaj malega izboljšali sistem za privijačenje. Če nisi dobro zategnil, se je lahko zgodilo da se je po kakšni luknjasti cesti senzor obrnil in ni več kazal pravilno. Ampak to samo, če je bilo slabo privijačeno. Sedaj so pa tudi to baje odpravili ... 

GHOST.SPORT 07.12.2016 19:02

Pozdravljen.

 

Raje poglej merilec moči ROTOR INpower ali ROTOR 2INpower.

 

Natančen, precizen, cel sistem je skrit v gonilni osi, kar pa je najbolj važno, ni problemov.

 

Za več informacij (tudi glede cene) se lahko obrneš na trgovino GHOST.SPORT v Mariboru.

 

Hvala in lep pozdrav!

Robi

GHOST.SPORT

Agent041 07.12.2016 20:50

Na pedala žeim, ker je lažje prenosljivi (ker imam dve specialki), ter želim obojestransko merjenje, da si izničim nesorazmerje med obema nogama, zaradi letošnjih poškodb. Nesorazmerje je sigurno visoko.

Kar se tiče PM v pedalih, je pri teh dveh še najugodneje. Trenutno celo Vector za enako ceno kot bePRo.

Pri bePRo in senzorjih je tudi vprašanje, kako blizu senzorjev so čevlji, ko so pozimi čez še galoše (2-3mm). Rob galoš je verjetno še toliko čez čevljev, da moti, ali? Ali si mogoče sprobal Kineziolog? 

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI