Bkool, Kinomap

Domov > Forum > Bkool, Kinomap

Bkool, Kinomap

SORTIRAJ PO:
dmas 18.01.2017 05:20
Pozdravljeni, doma imam tacx genius smart trenažer, če ga hočem povezati na bkool ali pa Kinomap, mi nikakor ne simulira klancev in vožnje navzdol.

Oba mi tam ko "poiščeš" opremo najdeta le senzor hitrosti in kadence, nikakor pa samega trenažerja. Kaj bi lahko bilo narobe?

Upam da kdo od vas ve kako se da to rešiti. Hvala
roberto1 18.01.2017 11:26

Sam imam enak trenažer. Da sem zadevo (kinomap) povezal s trenažerjem sem moral dokupit wahoo ključ, ki deluje na tehnologiji ANT+, sicer navedeni program uporabljam zgolj na ipadu ne pa tudi na  računalniku. Zadeva deluje, težava pa je bila, da mi navedeni program ni zaznaval garminovega pasa za merjenje srčnega utripa, ki deluje na ant+ tehnologiji.
Menim, da je lahko težava v tem, da  nima računalnik možnosti povezave v ant+ ali pa bluetooth povezavo s trenažerjem. Potrebno je tudi videti točno kateri model tacxa genius smart imaš, saj če vem prvi niso imeli možnosti dol.povezav. Upam, da se ne  motim. V kolikor pa bi hotel navedeni program uporabljati na applovih napravah naj opozorim, da je potrebno imeti originalen applov konektor oz pretvornik na katerega se namesti wahoo ključ ant+, saj zadeva drugače na "ponaredku" ne bo delovala! Preverjeno na lastni koži! Kot zanimivost pa naj povem, da to niso vedeli niti na Wahoo supportu!jok


Upam, da ti bo kaj koristilo.nasmehLp Robert

 

dmas 18.01.2017 16:58
Hvala. Trenažer je T2080, leto izdelave pa ne vem katero bi bilo, je pa kupljen oktobra (tako da ne more biti prestar) ;)

Hvala zaenkrat, ključ dobim v kratkem in potem bomo videli.

Lp
kolesarnik 31.03.2020 16:29

Po dolgem času sem vzpostavil BKOOL in opažam ogromno sprememb. Ena negativna je ta, da ne morem več izbrati etale in jo dati na urnik (schedule ali set-up). Sem navaden uporabnik, torej nič ne plačuje. Se po novem to ne da, če nisi plačljiv naročnik?


Opažam, da je tudi tras na izbiro zelo malo, tudi če kliknem osveži (refersh) ni novih tras :/


Hvala za odgovore.

sportR.si 01.04.2020 12:08

Kaj pa če bi vzel premium dostop in imaš vse?
Neke akcije so imeli.., tri mesece za 3 ali 4€, pa si imel premium dostop.
Brez plačila je postal Bkool zelo okrnjen.

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI