Včlani se a ne?
...ko bo RCCSLO ali RCCLJA
@Surts:...ko bo RCCSLO ali RCCLJA
Situacija še ni zrela ...
Ta "Rapha Cycling Club" ni nič drugega,kot eno navadno striženje bedakov,ki imajo preveč denarja pa mislijo,če so v RCC Rapha,da so ne vem kaj,zame navadni šminkeraj,ki nima nobene dodatne vrednosti...razen tega,da se mu mogoče dvigne samo takrat,ko pije kavo iz...
,ki stane 25 €.
@Pinocio:Ta "Rapha Cycling Club" ni nič drugega,kot eno navadno striženje bedakov,ki imajo preveč denarja pa mislijo,če so v RCC Rapha,da so ne vem kaj,zame navadni šminkeraj,ki nima nobene dodatne vrednosti...razen tega,da se mu mogoče dvigne samo takrat,ko pije kavo iz...
,ki stane 25 €.
Taki ste RCC člani :)))))))
@Pinocio:O taki omejenosti sem govoril....Ta "Rapha Cycling Club" ni nič drugega,kot eno navadno striženje bedakov,ki imajo preveč denarja pa mislijo,če so v RCC Rapha,da so ne vem kaj,zame navadni šminkeraj,ki nima nobene dodatne vrednosti...razen tega,da se mu mogoče dvigne samo takrat,ko pije kavo iz...
,ki stane 25 €.
Kadar imajo popuste, se splača kaj kupiti. Roba je OK.
roba je res dobra, doterana. sam cena je pa tud ubitačna. torej se čaka le popuste
Dokler imajo vsi, ko govorijo o RCC, v mislih, da je fora v dresu in šalci, do takrat tega ne rabimo! :)
@n3o: @jackaA
sploh bo kdaj....?....dokler bosta pomembna čas in hitrost ter prevoženi kilometri....Ne pa sama pot od A do B....Pol še dolgo ne bo RCC v SLO....
Glede na prebrano, verjetno ne ... Itak rabiš samo sigmo z avgspd in saxobank dres :)
Drugače pa nimam RCC šalce, imam samo navadne ... Tolk, da se mi napol dvigne zjutraj, da ne teče po dili :)
www.rapha.cc/eu/en/sale/sale/ category/sale
trenutno imajo znižanja...
Glede na to, da sem se med prazniki (konec decembra) potrudil, da sem odpeljal Rapha Festive 500, sem si privoščil tole:
www.rapha.cc/eu/en/shop/festi ve-500-long-sleeve-core-jersey /product/FFJ02LS
in tole: www.rapha.cc/eu/en/shop/merin o-hat/product/MHT06XXPURXXX
Poštnina zastonj, na celoten nakup pa še dodatnih 10%. Bolje skoraj ne gre...
Sem že prejšnja leta kajšen zadani cilj prepeljal, pa nič kupil. Sem pa zato letos, saj ko so popusti, oprema ni dražja kot pri nas. Merino kapica je pa še cenejša kot v naših trgovinah.
Se pridružujem zgornjemu mnenju...
@nemelk:Se pridružujem zgornjemu mnenju...
še posebej če pogledaš kak Castelli .... recimo tole www.factorystore.si/castelli- majica-potenza-fz-lady
je kdo član???