Zdravo!
Predlagam razmislek o Caad10 ali 12. Imam 10-tko z Ultegro in ne menjam. Lažji od marsikaterega vstopnega karbonca, dobro duši naše ceste in pelje se odlično. Edino obroče sem zamenjal za aero Fulcrum Red Wind 50 XLR CULT. Če mi na ZS pošlješ email, dobiš nekaj izbranih objavljenih testov. Dajo se pa jasno pogooglat. Še to Caad12 105 se dobi za 1200€. Poglej po naših trgovinah.
1LpI
+1 za CAAD - geometrija sicer ni endurance, ampak frišn iz tovarne ni agresivno nastavljen.
Katero velikost pa potrebuješ?
Za jurja dobiš Cube Attain z endurance geometrijo, 105-ko in hidravličnimi diski, ampak moraš zelo pohiteti:
www.bike-discount.de/en/buy/c ube-attain-sl-disc-black-n-gre en-480243
Se še jaz pridružujem tej temi, ker imam podoben namen kupiti kolo za okoli 1000 € z 105 opremo.
Sedaj sem vozil 8 let Focus Arribo, omislil sem si, da bi šel na cestnega endurance. Imate mogoče kakšen predlog? Iz tujine oz. preko spleta najbrž ne bi naročeval, ker ne morem kolo sprobat in vidit, ali mi ustreza ali ne. Letno delam nekje okoli 3.000 km.
Hvala
Kupil v Čerinu Cube Attain 105.
Uživam na trenažeju in čakam sonce :)
Vsem hvala za nasvete.
Lp
bianchi s 105 za "jurja"
www.veb-company.si/izdelek/67 40/kolo-bianchi-impulso-105-2v -titanium-black-orange-2016.ht ml
a ni Roubaix tudi endurance?
je
@jetam81:Kupil v Čerinu Cube Attain 105.
Uživam na trenažeju in čakam sonce :)
Vsem hvala za nasvete.
Lp
Super, a to je tisti v črni barvi? Tudi jaz si ga ogledujem :)
Fantje malo glejte tudi na kg. Kolesa namreč. Prvi moj predlog zgoraj je 1 kg lažji. Če kdo misli, da se to rekreativcu ne pozna, se moti.
Sicer pa čez kake 2 tedna bo že mogoče vse sprobati zunaj in bo bolje ali ne?
Pa polno lepih voženj.
LpI
Za ta denar je vedno dobra izbita PlanetX. Za dobrega jurja dobiš karbon + SRAM rival:
www.planetx.co.uk/i/q/CBPXRT8 0SPRT/planet-x-rt-80-sram-11-r ival-road-bike-last-love-editi on
@jetam81:Pozdravljeni,
do sedaj sem vozil Fuji Roubaix 2008 - 105. Odločil sem se, da je potrebujem novega s podobno opremo.Roubaix je bil prvo cestno kolo, imel je bolj race pozicijo(vsaj mislim tako), sedaj gledam za endurance kolesa. Ker bom naredil rekreativnih 3-4000km na leto mislim, da ne bom občutil bistvene razlike?
Zanima tudi kolikšen popust pričakovati pri promocijski ceni modelov 2017 - 5, 10, 15%?
Gledal sem sledeče modele:
www.canyon.com/en-si/road/end urace/2016/endurace-al-6-0.ht m l
www.11-11.si/kolesarstvo/kole sa/cestna-kolesa1/i_14721_ces t no-kolo-focus-cayo-al-105-201 7
www.maxisport.si/kolesa/cestn a/cestna/speedster/scott-spee d ster-10-2017.html
www.funsports.si/bike/kolesa/ cestna/aluminijast-okvir/caad 8 -105-5-2016.html
Hvala za pametne nasvete!
Lp
Pri Španu na Brezovici imaš zelo ugodno ponudbo»DEMO« vrhunskih cestnih specialk FONDRIEST – CARBON. Pokliči njih.
lp
Zdravo,
Zanima me ali je že kdaj naročal iz te spletne strani.... Imajo tudi cestna kolesa letnik 2021,2022...
https://johnallcyclesbike.com/
Ti bi naročil kolo iz Kalifornije? Budget pa 1000eur? :)
Ne ne,
Tukaj imam zagledanega cube Litening za cca 3200€
Pošiljajo iz Španije (Madrid) za Evropo,
V usa je samo sedež in trgovina..
A v bližnji okolici pa ni dosti ponudbe?
S tako opremo in obroči ne... Žal...
definitivno nebi naročal iz te strani:
https://www.scamadviser.com/check-website/johnallcyclesbike.com#google_vignette
Za katerega Cuba Litening sprašuješ in s kakšno opremo?
Hvala Agent041, sem tudi sam preveril še dodatno za to stran in ja klasičen nateg...
Litening C68x sem gledal,
Vendar tudi trek, specialized, Scott gledam... Vsestransko raje gledam kot aero (Litening je seveda aero usmerjen) :)
Te strani si že pregledal?
Pozdravljeni,
do sedaj sem vozil Fuji Roubaix 2008 - 105. Odločil sem se, da je potrebujem novega s podobno opremo.Roubaix je bil prvo cestno kolo, imel je bolj race pozicijo(vsaj mislim tako), sedaj gledam za endurance kolesa. Ker bom naredil rekreativnih 3-4000km na leto mislim, da ne bom občutil bistvene razlike?
Zanima tudi kolikšen popust pričakovati pri promocijski ceni modelov 2017 - 5, 10, 15%?
Gledal sem sledeče modele:
www.canyon.com/en-si/road/end urace/2016/endurace-al-6-0.htm l
www.11-11.si/kolesarstvo/kole sa/cestna-kolesa1/i_14721_cest no-kolo-focus-cayo-al-105-2017
www.maxisport.si/kolesa/cestn a/cestna/speedster/scott-speed ster-10-2017.html
www.funsports.si/bike/kolesa/ cestna/aluminijast-okvir/caad8 -105-5-2016.html
Hvala za pametne nasvete!
Lp