Toliko specialk je bilo ukradenih pa jih še vedno imate v kleteh.....
Koles policija sploh ne išče tako, da če nisi imel kleti zavarovane proti kraji potem se boš na žalost obrisal pod nosom...
ponavadi se slikajo pa dajo kolesa na fb, pol pa ga parkirajo v klet
@andrej7, če so ga ukradli iz tvoje kleti in imaš proti kraji zavarovano stanovanje, potem ti bo zavarovalica povrnila škodo na podlagi računa za kolo( če ga imaš). Klet se namreč šteje kot del stanovanja in je enako, kot če bi ti vdrli vanj. Srečno
Moj sosed ima v odklenjeni "kleti" ene 5 komadov kr tko.
Potem se pa meni smeji, ko ga nosim 3 štuke gor v stanovanje.
Jaz imam starejše modele specijalk, pa si želim, da bi mi kakšno sunili, da bi imel izgovor novega kupiti, pa se nič ne zgodi.
@SODROVC:Jaz imam starejše modele specijalk, pa si želim, da bi mi kakšno sunili, da bi imel izgovor novega kupiti, pa se nič ne zgodi.
Js bi na tvojem mestu počakal še par let, ko bodo oldtimerji...veš za kolk jih boš pol lahk prodal...:)
Drugače pa ja... tudi meni so pred leti ukradli MTB-ja iz kleti, vendar sem uveljavljal vlom z zavarovalne police za stanovanje in dobil cca. 80% denarja, ker kolo še ni bilo staro več kot 2 leti. Od takrat imam kolesa samo še v stanovanju.
@SODROVC:Jaz imam starejše modele specijalk, pa si želim, da bi mi kakšno sunili, da bi imel izgovor novega kupiti, pa se nič ne zgodi.
Daj naslov, pa bomo zrihtal kaj.
@ktm1001:Moj sosed ima v odklenjeni "kleti" ene 5 komadov kr tko.
Potem se pa meni smeji, ko ga nosim 3 štuke gor v stanovanje.
Ob priliki mu razloži da je kolo še za kam drugam kot za do štarcune....
Tisti pravi kolesarji pa smo malo bolj osveščeni in ga uporabljamo že za kam drugam...
Ja, poleg tega da se ljudje slikarijo s svojim lepotcem in potem veselo objavljajo slike po socio omrežjih, ponavadi zraven še prilimajo svoj GPS track. Seveda z začetkom in ciljem točno pred kletjo, kjer hrani kolo. V bistvu je s tem lopovu kar sam od sebe ponudil vse potrebne podatke za odtujitev. Jebiga pol.
V dneh med 8.2.2017 in 12.2.2017, so mi iz kleti v Ajdovscini ukradli karbonsko cestno kolo FOCUS CAYO3, svetlo modre-crne-bele barve, oprema SRAM FORCE,pedala LOOK...za vse inf. sem dosegljiv na tel.041373957..hvala, Andrej