Čestitke, srečno
@CKR.SI:A,bravo, Lep je,,, veliko užitkov želim.Desetica je na cesti!
Okvir F8 je naprodaj po zelo ugodni ceni!
Lep k ps! Bravo!
@djkakush:Lep k ps! Bravo!
Takšen je kakršnega so mi dodelili! Za celo bogatijo seveda!
Sedaj pa čakam nov model.
V živo je sigurno še lepši !
Res lepo kolo, eno najlepših, takoj za mojim
A jaz bi pa zamenjal,je pa zanimivo koliko je shimana na italijanih.
Sam sem lansko leto, ko sem menjal kolo, tudi prešaltal na ribičijo na Italijana Razlog samo eden > imam večje dlani kot ne in Chorus ročke se ne morejo primerjati z Ultegro glede ergonomije (seveda na moje dlani). Pred tem bil na Campagnolo.
@Cestar: Kje so slike "u živo"???
Mene namreč studio nafrizirana oficijelna fotka ne gane (zadosti)... :P
V živo si ga videl (v Velo kafe-ju) in je popolnoma enak kot na fotki.
@CKR.SI:@Cestar: Kje so slike "u živo"???
Mene namreč studio nafrizirana oficijelna fotka ne gane (zadosti)... :PV živo si ga videl (v Velo kafe-ju) in je popolnoma enak kot na fotki.
Hm, malce sem pomešal. Tebe na drugi predstavitvi ni bilo. Lahko pa me "podkupiš" in ti ga pripeljem pred oči. Kolo je seveda z izjemo okvirja takšno kot je bila osmica.
@vrhi:A jaz bi pa zamenjal,je pa zanimivo koliko je shimana na italijanih.
Shimano na italjanu bi moral z zakonom prepovedat. Lastnika pa križat...
@Mosad:@vrhi:A jaz bi pa zamenjal,je pa zanimivo koliko je shimana na italijanih.
Sam res, ko lesen šporget!?!
@Mosad:@vrhi:A jaz bi pa zamenjal,je pa zanimivo koliko je shimana na italijanih.
sam res ne zgleda....?
in to na takih ikonah...
Dva (ali več njih) Pro-tour lastnika sta že kandidata za križanje...
Čeprav..., men se tale "kurbelvela" Dura Ace zelo dopade...
@Cestar:@Mosad:@vrhi:A jaz bi pa zamenjal,je pa zanimivo koliko je shimana na italijanih.
sam res ne zgleda....?
in to na takih ikonah...
Čeprav..., men se tale "kurbelvela" Dura Ace zelo dopade...
Kako bi šele pasala črna "kurbvela" (campa) na črn okvir,črke.njami...
Ribičija na Pinarellu je tako kot senf na čokoladni torti!
@CKR.SI:Ribičija na Pinarellu je tako kot senf na čokoladni torti!
Se strinjam.
@SlowEddy: Campagnolo je imel /ima dobre stvari.
Ampak v skupini Super Recordo so pa kar malo zaspali.
Če bodo hoteli konkurirati Shimanu in DA se bodo morali malo zbuditi in kaj narediti ne samo v smeri designa ampak tudi v smeri novih stvari.
Super Record jih je uspaval in sedaj spijo kot Trnuljčica.
Kje ,zakaj spijo,vse dela unulo,bi se reklo
@vrhi:Ne pravim, da ne dela.@SlowEddy: Campagnolo je imel /ima dobre stvari.
Ampak v skupini Super Recordo so pa kar malo zaspali.
Če bodo hoteli konkurirati Shimanu in DA se bodo morali malo zbuditi in kaj narediti ne samo v smeri designa ampak tudi v smeri novih stvari.
Super Record jih je uspaval in sedaj spijo kot Trnuljčica.Kje ,zakaj spijo,vse dela unulo,bi se reklo
Ni Colnago ...
imel dura ace, ampak super record je poezija. Problem je le v tem,ker campagnole ne znajo nastaviti da deluje kotje treba.
@flet:imel dura ace, ampak super record je poezija. Problem je le v tem,ker campagnole ne znajo nastaviti da deluje kotje treba.
Jaz sem pred kratkim vozil novo Camp. Record še pred naknadno nastavitvijo. Rečeno mi je bilo, da bo lahko malce glasna in še kaj. Nič od tega! Dela kot vsaka poštena ura, ki odbije 60 sekund v minuti in ne več in ne manj. Morda pa ima ribičija to kako drugače poštimano.
Res pa je, da sem na enem od DOS-ov vozil brez najlažjega prenosa, ker je mehanik tako malce bolj šlampasto nastavil zadnji menjalnik. Campa naj se servisira pri tistih, ki to opremo obvladajo.
italjanska jajca
Ta rdečo-črna desetica je vrhunska, ima samo eno napako > značka ni prava za nas ljubitelje shrani.si/f/3B/bC/3WKQljpd/im g20161201190513.jpg
CKR.SI - naj ti služi, poezija !
@tral:italjanska jajca
@biemsi: Js si moj Sram Red vse sam nastavim, Shimano Ultegro sem si tudi... Kaj pri Campi to ne gre tako lahko, mores imet kak poseben tecaj...ne razumem kaj pomeni ko pravite da jo moras znat nastimat???
Taljani so bli, so in vedno bodo v prvi vrsti dobri trgovci...vse ostalo pride za tem. No kaksno stvar znajo tudi naredit ne da ne...
Nekoga poznam, ki ima record in je rekel, da dela super, problem je samo to, ko je šal compy na 11 prestav in ni razširil kasete kakor shimano in če ni vedno top čisto in namazano, lahko preskakuje in škrta. Rekel je da je dosti dela in dosti nastavljanja,.. nevem, kako mnenje pa imajo drugi....
@vrhi:@Cestar:@Mosad:@vrhi:A jaz bi pa zamenjal,je pa zanimivo koliko je shimana na italijanih.
sam res ne zgleda....?
in to na takih ikonah...
Čeprav..., men se tale "kurbelvela" Dura Ace zelo dopade...Kako bi šele pasala črna "kurbvela" (campa) na črn okvir,črke.njami...
Nevem kaj je s temi italjani ampak njihova kolesa so po izgledu totalna poezija, še posebaj, ko jih vidiš v živo z vsemi njihovmimi detejli.. Meni osebno črna kolesa niso všeč, ampak ko sem videl tega,... v živo čisto nekaj drugega... PS, slika ni moja ;)
@TIF:@biemsi: Js si moj Sram Red vse sam nastavim, Shimano Ultegro sem si tudi... Kaj pri Campi to ne gre tako lahko, mores imet kak poseben tecaj...ne razumem kaj pomeni ko pravite da jo moras znat nastimat???
Taljani so bli, so in vedno bodo v prvi vrsti dobri trgovci...vse ostalo pride za tem. No kaksno stvar znajo tudi naredit ne da ne...Nekoga poznam, ki ima record in je rekel, da dela super, problem je samo to, ko je šal compy na 11 prestav in ni razširil kasete kakor shimano in če ni vedno top čisto in namazano, lahko preskakuje in škrta. Rekel je da je dosti dela in dosti nastavljanja,.. nevem, kako mnenje pa imajo drugi....
Ni res. Campagnolo je zmanjšal razmik za cca. 0,5 mm pri prehodu iz 10 redne na 11 redno ter ohranil celotno širino. Zdaj je praktično isto kot Shimano 11 redni.
Potrebno je samo nastaviti in dela kot mora. Ko pa imajo zobniki za sabo nekaj km se robovi od štancanja lepo poravnajo oz. izrabijo in takrat postane tišje. Včasih poceni zobniki ( in nekaj mehkejši in včasih tudi bolj gladko odštancani ) delajo tišje ker se takoj izrabijo morebitni odvečni robovi.
Desetica je na cesti!
Okvir F8 je naprodaj po zelo ugodni ceni!