jest mam telefon odzadj na dresu v zepu, se vedno pa lahk kupis nahrbtnik
Sicer ne vem, kam te bo zarezal tanki telefon, ki je plosko ob tvojem hrbtu.
Pa še na hrbet moreš past.
Jaz imam v torbici set za popravilo zračnice, osebno, par eurov, par magnezijevih praškov...to je vse.
Telefon vedno v žepu z zadrgo v dresu.
pol ni drugega kot tole
@SHad dokler je cel ne, ko se začne lomit steklo je druga pesem. Vsak po svoje v tem primeru. Jaz takšnih predmetov nimam ob telesu.
@gorann3 saj ne rabim cele špajze
Torbico sem naročil in poročam, ko bo dostavljena. Vsebina torbice pa je v mojem primeru identična kot pri @SHad-u. Pa še telefon dodam zraven.
@SHad:Sicer ne vem, kam te bo zarezal tanki telefon, ki je plosko ob tvojem hrbtu.
Pa še na hrbet moreš past.
@gorann3 nisem še pomislil na to. Le naštudiraj, da boš lahko poročal kater žep na majici bo primeren za tablico
noben, saj te lahko poreze po hrbtu, v primeru, da pades :)
Bom upošteval tvoj prvi nasvet in pogledal za nahrbtnikom, če se odločim za tablico
Živjo,
Imel sem že podsedežno torbico SCICON HIPO 550 RL 2.1 in sem bil z njo super zadovoljen, dokler se ni nekje izgubila.
Sem pa pri njej naletel na težavo, ko so se začeli večati pametni telefoni. Notri sem že precej na tesno stlačil eno rezervno zračnico in 5" telefon. Sedaj imam 5.2" telefon in je vprašanje, če bi isto torbico sploh lahko zapr, zato ogledujem model PIN 695 RL 2.1. Si jo mogoče kdo lasti in lahko poda informacijo iz prve roke, če je mogoče notri stlačiti mobilnik v velikosti 5.2" in rezervno zračnico ali celo dve?