Jaz sem jih okrog 110km, cesta in večinoma ravnina
251
Na morje na 1 per in pizzo, potem pa še nazaj domov na kofe.
Naj bi jih 220km do Krka, pa sem nekje med 160 in 170km obupal :) :) Sedaj bi šlo preko...
Za primerjavo:
Marko Baloh, 2010, nek velodrom v Italiji: 903km... kar je še vedno svetovni rekord :)
200 km brevet Ajdovščina - .... - Ajdovščina (s specialko)
232km, cesta, specialka
100 km, gorc, cesta.
200 specialka ilir. bistrica-lj-goriška brda(maraton češenj)
200 ilirs. bistrica-cerkno...
530km..24h dirka v italiji.. prvih 12h 300km pol pa slo vedno bl pocasi
678 v 24h, ampak od tega je že kakšnih 15 let. specialka, solo vožnja
271 km /2700 vm (Tour de Kaj - Varaždin) - cesta
95 km - (Poreč - Seča) po Parenzani - mtb
225 km, Kranjska gora - Izola s specialko
430 km v 16 urah
280 km, cesta
Ena izmed je lanskih 575km v 21urah pri 7900 višincih.
Cesta.
12 ur, cca 400km, Celje-Koper-Celje
192km po poti Maratona Alpe, samo da sem štartal iz okolice LJ, cesta.
220 km, Nova Gorica- Ljubljana ter nazaj z marotonom češnje in domov. Specialka...
Slo diagonala, 350+.
Uh... to pa ni ravno enostavno vprašanje.
Nikoli nisem vodil evidenco o tem, tako, da se nagibam k trem dogodkom, kateri bi lahko dali "rekord" v razdalji v enem dnevu.
Morda vožnja od Celja do Ulcinja, katero smo izvedli mislim da leta 2009. Povprečje je bilo kar solidno, po spominu nekaj nad 30 na uro..., torej je možna razdalja nad 500 km, ker smo vmes seveda tudi malce počivali, kaj razgledovali.
Drugi primer je lahko vožnja z Met-a-kom od Celja do Beograda, zneslo je mislim da okrog 557 km v slabih efektivnih 18 urah.
Tretji primer je morda DOS... vsaj leta 2009 se spomnim, da je bila skoraj polovica prevožena v nekih 26 urah... verjetno kar preko 500 km prvi dan?
4km! Služba pa nazaj....
320 km SLO-CRO-BIH Tour večina asfaltirana cesta v BIH pa tudi makadam.
Jaz sicer ne kolesarim, sem pa strasten ribič in vam povem fantje, taaaaaakoooooooooooo ribo sem že ujel, 213,37 milimetrov je imela med očmi .
Lj-Krk, 178km, gorc po cestah. letos bom ponovil, probal bi s cestnim, pa ga žal nimam.
okol 130 po cesti
Moja največja dnevna prevožena razdalja je bila 160 kilometrov s treking kolesom. Po Parencani od Kopra do Vižinade. Nato spust v dolino in po makadamu po dolini Mirne do Novigrada in naprej do Umaga in Savudrije do Kanegre. Potem pa še po slovenskem delu Parencane nazaj do Kopra.
Koliko kilometrov ste prevozili največ v enem dnevu?
Pa še napišite ali je bilo to po cesti, po terenu, hribi, ravnina..