nevemo kaj se je zgodilo.. vem pa kako italjani kolesarji vozijo skozi rdece.. to je pri njih normalno da kot kolesar gres v rdeco luc.. upam da ni umru zaradi take neumnosti
Popolnoma neprimerno nekaj nabijati v tem zalostnem trenutku.
Sploh pa brez poznavanja dejstev.
Kolesarki portal in ni novice Še dobr, da forumaši poskrbija za zadnje info.
Grande Scarpa! Največja duša v pelotonu! Res ga bom pogrešal! Addio Michele!
@bécane:Kolesarki portal in ni novice
Še dobr, da forumaši poskrbija za zadnje info.
caki pisejo reklame za gate pa nogavice
Mene je žalostna novica doletela na FB - ko sem ravno hotel deliti nekaj zame srečnega. Kake 3 ure nazaj - ko sem našel potem tole :
www.corrieredellosport.it/new s/altri-sport/ciclismo/2017/04 /22-24678070/lutto_nel_ciclism o_italiano_morto_michele_scarp oni/
Če prav razumem, je nesrečnemu kolesarju 57 letni voznik kombija izsilil prednost zaradi tega, ker ga v križišču ni videl.
Je pa žalostno, da še do zdaj ni uradne objave na forumu ...
Počivaj v miru.
Naj počiva v miru
Čelado dol in vsaka ČAST MICHELE!! RIP
Žal spet novica za v "Slab dan za kolesarje". Sočustvujem z njegovimi najbljižjimi. Zjutraj si in za kosilo te ni
Hkrati mi da misliti. Kot da smo neki specialci in ne vemo, če bomo uspešno prišli iz misije pa se samo po cestah vozimo.
Upam, da bo novica koga streznila tudi pri nas in da bo smrt takega kalibra še dolgo odmevala.
Žal prepogosto opažam nestrpnost med vsemi udeleženci v prometu in tudi nasploh v življenju. Tudi kolesarji nismo nedolžni, ampak nas je treba upoštevati in mi moramo upoštevati druge.
Kot da bi mediji s svojim negativizmom in družba s tekmovalnostjo, ubili človečnost v nas. Samo lajamo še eden na drugega.
@Sergej_Pomurje:Amen.Žal spet novica za v "Slab dan za kolesarje". Sočustvujem z njegovimi najbljižjimi. Zjutraj si in za kosilo te ni
Hkrati mi da misliti. Kot da smo neki specialci in ne vemo, če bomo uspešno prišli iz misije pa se samo po cestah vozimo.
Upam, da bo novica koga streznila tudi pri nas in da bo smrt takega kalibra še dolgo odmevala.
Žal prepogosto opažam nestrpnost med vsemi udeleženci v prometu in tudi nasploh v življenju. Tudi kolesarji nismo nedolžni, ampak nas je treba upoštevati in mi moramo upoštevati druge.
Kot da bi mediji s svojim negativizmom in družba s tekmovalnostjo, ubili človečnost v nas. Samo lajamo še eden na drugega.
www.ilrestodelcarlino.it/anco na/cronaca/foto/michele-scarp o ni-morto-1.3055956
Sliki 6 in 7, zorpna in nevarna ta križišča neprednostne na ovinek. Pogledaš levo - nič, pogledaš desno nič in če si malo nezbran, spregledaš, ko ti prileti motor, kolesar, tudi avto, ampak motorista in kolesarja je težje opaziti.
Tudi sam se že znašel v nerodnih situacijah, tako kot šofer kot kolesar. Sedaj še posebno pazim, sploh takrat, ko sem na kolesu, včasih skoraj ustavim, čeprav sem na prednostni. Imamo tudi v Lj in okolici kar nekaj takih nevarnih križišč in ponekod celo drevesa ali visoka grmovja križišča naredijo še bolj nevarna.
Tudi šofer kamiončka je revež, sem prepričan, da ni bilo objestnosti ...
Počivaj v miru Michele.
Zidarji in kolesarji na poti v službo...Tista metla je pa višek grotesknosti...
Vsakega je škoda, ampak Michele je bil pa res poštenjak in pa simpatico, pa še z 1 nogo v penziji...
RIP
o postenju ne bi zgubljal besed ampak vse dobro do umrlih
Grozna novica.lpa
Scarponijeva papiga Franky,ki bi ga naj spremljala tudi na njegovih treningih...čaka,da se vrne.
Kot Hachiko, ki je čakal gospodarja devet let.
PRavkar sem dobil obvestilo ,da je na treningu umrl Michele Scarponi, katerega je zadel kamion frontalno...
Počivaj v miru
Michele Scarponi è morto stamattina in un incidente stradale a Filottrano. L'atleta, a ridosso delle 8, si è scontrato frontalmente con un camion in via dell'Industria.