Pejd v A2U Northwave odlične.
@Anquetil.J:Ja, tudi pri NW dobiš odličen karbonski čevelj z Boa zaporanjem za okoli 200€.Pejd v A2U Northwave odlične.
Noga ni problem, se bo že privadila....še vedno se je. Želim dobiti čimveč za ta denar, zato tudi sprašujem o vaših izkušnjah.
Lp
@solo:S tem, da se bo noga že privadila se pa ne morem strinjati s teboj.Noga ni problem, se bo že privadila....še vedno se je. Želim dobiti čimveč za ta denar, zato tudi sprašujem o vaših izkušnjah.
Lp
@SlowEddy:@solo:S tem, da se bo noga že privadila se pa ne morem strinjati s teboj.Noga ni problem, se bo že privadila....še vedno se je. Želim dobiti čimveč za ta denar, zato tudi sprašujem o vaših izkušnjah.
Lp
Noge-stopala ti bodo povedale kateri so pravi čevlji in kateri ne. Je že res, da oči kupujejo ampak stopala bodo pa nastradale zaradi oči.
Zatorej, preizkusi več modelov in čevlji, ki ti bodo najbolj sedli bodo tisti pravi.
Saj boš v njih naredil verjetno kar precejšne število kilometrov.
Vem, ampak ko pomerim čevlje so mi itak vsi ok. Šele čez čas vidiš/čutiš, če ti kaj ne paše. Pol je pa itak prepozno, ker si čevlje že kupil. Zato pravim, da se bo noga že privadila ;) .
Lp
@kenz76:tiste, ki pašejo na tvojo nogo.
![]()
pojdi do kolesarskih trgovin in poskusi. za 200€ dobiš marsikaj...
Spiuk ima npr. čevlje z BOA sistemom že za 135€, s karbon podplatom pa za 195€. Izjemno lahki in udobni. Številke pa so malo manjše od običajnih.![]()
vprašanje je samo kdo ima vsaj en model cestnega in mtb spuika na lagru....?
shimano rc7
@biser:@kenz76:tiste, ki pašejo na tvojo nogo.
![]()
Spiuk ima npr. čevlje z BOA sistemom že za 135€, s karbon podplatom pa za 195€. Izjemno lahki in udobni. Številke pa so malo manjše od običajnih.![]()
@solo:Ne zastopim zakaj potem smetiš tukaj na forumu?!? Če ti itak vsi pašejo potem kupi prve, ki stanejo 200€ in so ti povrhu še lepe.@SlowEddy:@solo:S tem, da se bo noga že privadila se pa ne morem strinjati s teboj.Noga ni problem, se bo že privadila....še vedno se je. Želim dobiti čimveč za ta denar, zato tudi sprašujem o vaših izkušnjah.
Lp
Noge-stopala ti bodo povedale kateri so pravi čevlji in kateri ne. Je že res, da oči kupujejo ampak stopala bodo pa nastradale zaradi oči.
Zatorej, preizkusi več modelov in čevlji, ki ti bodo najbolj sedli bodo tisti pravi.
Saj boš v njih naredil verjetno kar precejšne število kilometrov.Vem, ampak ko pomerim čevlje so mi itak vsi ok. Šele čez čas vidiš/čutiš, če ti kaj ne paše. Pol je pa itak prepozno, ker si čevlje že kupil. Zato pravim, da se bo noga že privadila ;) .
Lp
A so še v redu..? Mnenja?
@nemelk:@solo:Ne zastopim zakaj potem smetiš tukaj na forumu?!? Če ti itak vsi pašejo potem kupi prve, ki stanejo 200€ in so ti povrhu še lepe.@SlowEddy:@solo:Noga ni problem, se bo že privadila....še vedno se je. Želim dobiti čimveč za ta denar, zato tudi sprašujem o vaših izkušnjah.
Lp
@kawasaki:A so še v redu..?
Mnenja?
![]()
Podobna mojim, zato pa kupujem
@kawasaki:@biser:@kenz76:tiste, ki pašejo na tvojo nogo.
![]()
Jaz.
www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-opre m a/celade-ostala-zascitna-opre m a/cestni-kolesarski-cevlji-sp i uk-rc-15-1306009013.html?aclc t =1492000092 &kw=spiuk
Teli so mi preveliki, imam 42-43 št. noge.
Lp
Kupujem nove cestne čevlje, budget je cca. 200 evrov. Glede firme nisem izbirčen, želim pa da imajo boa sistem zapenjanja....pogojno tudi na vezalke ali v kombinaciji z vezalkami.
Katere priporočate?
Hvala.