A Maraton Alpe ne bo štel za pokal SLO? V prijavah ni pravih kategorij in sploh v razpisu ni nič omenjeno (kaj šele posebni boksi, štartnina,... Franja in Argonavtski marato so to uredili)
Bi v soboto 3.6. dopoldan šel kdo odpeljat traso Maratona Alpe? Ali pa če kdo morda pozna kakšno skupino ki gre in bi se ji lahko pridružil?
@happy:Bi v soboto 3.6. dopoldan šel kdo odpeljat traso Maratona Alpe? Ali pa če kdo morda pozna kakšno skupino ki gre in bi se ji lahko pridružil?
Kakšen tempo imaš predviden in kdaj zjutraj bi štartal?
Jaz sem bolj za drugi teden v soboto če bo kak kandidat no ja če ne boste vsi šli na Franjo
tempo cca 5-6 ur s kakšno pavzo vmes
@Du5aN:@happy:Bi v soboto 3.6. dopoldan šel kdo odpeljat traso Maratona Alpe? Ali pa če kdo morda pozna kakšno skupino ki gre in bi se ji lahko pridružil?
Kakšen tempo imaš predviden in kdaj zjutraj bi štartal?
Približno 5ur + postanki na vrhu klancev. Štartal bi okoli 8ih zjutraj.
Kakšen kandidat ta vikend
@gijoto:Kakšen kandidat ta vikend
Sobota ob 7 v Kamniku?
Kakšen interesent za nedeljo?
A letos ni organiziranih tur po trasi maratona, kakor je bilo v prejšnjih letih?
Ojla
Mogoče sem jaz kandidat kdaj in kje bi se štartalo ker sem iz Lj se lahko priključim v Cerkljah
in kakšen bo tempo cca
@gijoto:Ojla
Mogoče sem jaz kandidat kdaj in kje bi se štartalo ker sem iz Lj se lahko priključim v Cerkljah
in kakšen bo tempo cca
Štart okoli 8h iz Kamnika. V Cerkljah bi bil okoli 8:30. Tempo za okoli 4,5-5h + pavze.
@happy:
@gijoto:Ojla
in kakšen bo tempo cca
Štart okoli 8h iz Kamnika. V Cerkljah bi bil okoli 8:30. Tempo za okoli 4,5-5h + pavze.
superca men je ok jutri do večera potrdim 100% da ne bo slučajno kaj prišlo vmes načeloma pa velja
vreme bo super tako da bo prijetna vožnja prejšnjo nedeljo je bila tudi fantastika edino na pavliča je bilo mal vroče
Najlepši kolesarski maraton v Sloveniji? To je Maraton Alpe Scott.Do 23.6 lahko izkoristite prednost pred prijave maraton-alpe.si/alpe_prijava Naj bo tudi za vas Maraton Alpe praznik na kolesu. Če imate 2.7. rojstni dan vam startnino poklonimo.
@copi: Poziv organizatorju Maratona Alpe naj se izjasni ali lahko na njihovem maratonu tekmujejo tudi kolesarji,ki imajo prepoved nastopanja na uci amaterskih dirkah zaradi kršenja protidopinških pravil.
Gre se za to,da ne bo kasneje spet polno hude krvi na ta račun kot se je to zgodilo na Maratonu Franja.
Dobra ideja, da si jih na to opozoril!
Nobenega kolesarja, kateri je kršil protidopinška pravila ne poznam in nimam osebno nič proti njemu, vendar mora biti po mojem mnenju vseeno uveljavljeno neko splošno pravilo in to je, da pač na tekmovalnem maratonu taki kolesarji ne morejo nastopiti. Pod pravim imenom ne, če se pa prijavi pod drugim, pa je to že itak spet neka kršitev in verjetno ne samo kolesarskega pravilnika?
Sicer pa lahko, vsaj tako mislim, organizator enostavno, če ni druge možnosti za STOP takim, objavi, da nekateri kolesarji niso zaželjeni na maratonu. Če še to ne pomaga...?
Mene pa zanima kje so predvidena parkirišča za avtomobile udeležencev maratona?
V Kamniku pa res ni težko najti plac za avto - malo se znajdeš pa je!
@pasteer:Pripelješ se..s kolesom..? :)Mene pa zanima kje so predvidena parkirišča za avtomobile udeležencev maratona?
@pasteer:Mene pa zanima kje so predvidena parkirišča za avtomobile udeležencev maratona?
Parkirišča v Kamniku
drive.google.com/file/d/0B6er P48wkBm9YkRZa19SY2pUZVU/view?u sp=sharing
Parkirišča v Kamniku Vol. 2
@pasteer:Mene pa zanima kje so predvidena parkirišča za avtomobile udeležencev maratona?
drive.google.com/file/d/0B6er P48wkBm9SmhMR01hSkdNYlU/view?u sp=sharing
pa gostilne kjer s esplača:)
V soboto 24.6.2017 vas vabimo na skupinsko vožnjo "Pred Alpami okoli Alp", ki bo namenjena še zadnjim pripravam pred maratonom naslednjo nedeljo. Dobimo se ob 9h v centru Kamnika. Vabljeni!
@bajsikl: Zdravo,
Mene pa zanima ali je od luče pa do vrha Črnivca, morda kak izvir kjer lahko vodo natočiš, prav tako bi blo fino vedeti proti Pavliču?
Hvala
Petrol v Gornjem Gradu in pa Petrol v Letušu :) in pa nekej sredi Črnivca ob mislim da avtobusni postaji je nek izvirček.
Na izhodu iz Gornjega Grada proti Črnivcu je na levi en studenec ( pri mostu).
Do Petrola v Letušu je pa kr' neki dodatnih km.
@VILI63:Na izhodu iz Gornjega Grada proti Črnivcu je na levi en studenec ( pri mostu).
Do Petrola v Letušu je pa kr' neki dodatnih km.![]()
na levi strani je Žegnana voda izvirček....priporočam
@lancearmstrong:@VILI63:Na izhodu iz Gornjega Grada proti Črnivcu je na levi en studenec ( pri mostu).
na levi strani je Žegnana voda izvirček....priporočam
Za vse, ki se jim ne mudi je to odlična točka za napajanje.
@VILI63:Na izhodu iz Gornjega Grada proti Črnivcu je na levi en studenec ( pri mostu).
lol :) Ljubno sem mislil
@vambomzepokazu:@bajsikl: Zdravo,
Mene pa zanima ali je od luče pa do vrha Črnivca, morda kak izvir kjer lahko vodo natočiš, prav tako bi blo fino vedeti proti Pavliču?
HvalaPetrol v Gornjem Gradu in pa Petrol v Letušu :) in pa nekej sredi Črnivca ob mislim da avtobusni postaji je nek izvirček.
Popravek......črtaj Letuš in upoštevaj Ljubno
2. julija vas vabimo na 11. kolesarski Maraton Alpe Scott, za mnoge najlepši kolesarski maraton v Sloveniji. Trasa maratona bo udeležence vodila okoli slikovitih Kamniško – Savinjskih Alpe čez tri alpske prelaze s startom in ciljem v Kamniku.
Traso si lahko ogledate na povezavi: maraton-alpe.si/alpe_proga1-
Prijava na maraton: maraton-alpe.si/alpe_prijava
Razpis: maraton-alpe.si/alpe_razpis-
Če se imate namen udeležiti treh najbolj priljubljenih kolesarskih prireditev v Sloveniji - Maratona Franja BTC City, Maratona Alpe Scott in Juriša na Vršič, vas vabimo, da se z enkratno prijavo prijavite na vse tri prireditve in sodelujete v skupnem točkovanju za Pokal Schneekoppe.
Prijava: www.franja.org/prijava-na-maraton_2017.html
Razpis za pokal Schneekoppe:
maraton-alpe.si/alpe_pokal-schneekoppe
Naj bo tudi za vas 11. Maraton Alpe Scott praznik na kolesu.
Kolesarski pozdrav!
Kolesarsko društvo Alpe Kamnik