Koga spoh briga, kako se bo odrezal določen "amater" na državnem prvenstvu elite?
prej k si vbijejo v glavo da je Rogljič eden na miljon in da drugega ne bo še nekaj časa, prej bo mir
Kaj ti sanjaš? Saj ne bodo skupaj dirkali.
Kje si to pobral? Skupaj štartajo moški člani ženski člani, MM, SM
@MihaMedica: saj Kravos je prijavljen med elite,... amaterji itak nimajo dike ta dan...
Matej lahko dirka saj ni Kopše
@MihaMedica: V nedeljo se nam obeta odgovor na večno vprašanje tega foruma, kaj lahko naredi amater na dirki profesionalcev...
Ne na večno, najbolj neumno vprašanje tega foruma! Kravosu pa vso srečo in obilo užitkov na dirki!
@milanzg:@MihaMedica: saj Kravos je prijavljen med elite,... amaterji itak nimajo dike ta dan...Matej lahko dirka saj ni Kopše
Zmaga na Franji...kapo dol, ampak porkaš pimpek...to pa je dosežek z Elite licenco.
@pokemon:Koga spoh briga, kako se bo odrezal določen "amater" na državnem prvenstvu elite?
Tiste, katerih je strah da bodo spustili pred njim.
@kavalo05:@pokemon:Koga spoh briga, kako se bo odrezal določen "amater" na državnem prvenstvu elite?
Na listi prijavljenih ni nobenega z amater licenco, dotični,ki je govora o njem ima elite licenco.
Torej nobeden amater ne more premagati kolesarja z elite licenco. Se pa čudim kako lahko kolesar z elite licenco dirka na Franji.
@kavalo05:@pokemon:Koga spoh briga, kako se bo odrezal določen "amater" na državnem prvenstvu elite?
:)))
...in ne bo jih malo....
@copi:@kavalo05:@pokemon:Koga spoh briga, kako se bo odrezal določen "amater" na državnem prvenstvu elite?
Na listi prijavljenih ni nobenega z amater licenco, dotični,ki je govora o njem ima elite licenco.
Torej nobeden amater ne more premagati kolesarja z elite licenco. Se pa čudim kako lahko kolesar z elite licenco dirka na Franji.
Da mu ni nerodno z elite licenco zmagat na Franji...
(Uf vročina mi že prbija)
@kovit:@milanzg:@MihaMedica: saj Kravos je prijavljen med elite,... amaterji itak nimajo dike ta dan...Matej lahko dirka saj ni Kopše
Zmaga na Franji...kapo dol, ampak porkaš pimpek...to pa je dosežek z Elite licenco.
Zgleda da je drugi tir in arbitražno sodišče druga tema v teh dneh :) A res mislite, da z elite licenco v žepu leti kar samo od sebe? In ja, imeti elite licenco ni neka vesoljska znanost. Pustite sportniku kot je Matej, da preizkusi svoje noge tudi na taki dirki in vidi kako se dirka odvija na tem nivoju. Predvsem mu želim da uživa. Drugače pa ima to licenco ogromno bivših tekmovalcev amaterskega pokala, so what? Matej, vesel sem da si se tako odločil, predvsem dodatna izkušnja pred svetovnim amaterskim prvenstvom...
@bluesky:@kovit:@milanzg:@MihaMedica: saj Kravos je prijavljen med elite,... amaterji itak nimajo dike ta dan...Matej lahko dirka saj ni Kopše
Zgleda da je drugi tir in arbitražno sodišče druga tema v teh dneh :) A res mislite, da z elite licenco v žepu leti kar samo od sebe? In ja, imeti elite licenco ni neka vesoljska znanost. Pustite sportniku kot je Matej, da preizkusi svoje noge tudi na taki dirki in vidi kako se dirka odvija na tem nivoju. Predvsem mu želim da uživa. Drugače pa ima to licenco ogromno bivših tekmovalcev amaterskega pokala, so what? Matej, vesel sem da si se tako odločil, predvsem dodatna izkušnja pred svetovnim amaterskim prvenstvom...
Amater se lahko preizkusi in kadarkoli vzame elite licenco. (Ne gre pa obratno)
Nisem pa prečan, da potem lahko naprej še vozi amateske dirke v Slo., pokalu v isti sezoni. (na svetovnem amaterskem bo zagotovo diskvaliciran).
@hmm:@bluesky:@kovit:@milanzg:@MihaMedica: saj Kravos je prijavljen med elite,... amaterji itak nimajo dike ta dan...Matej lahko dirka saj ni Kopše
Amater se lahko preizkusi in kadarkoli vzame elite licenco. (Ne gre pa obratno)
Nisem pa prečan, da potem lahko naprej še vozi amateske dirke v Slo., pokalu v isti sezoni. (na svetovnem amaterskem bo zagotovo diskvaliciran).
Vzeti Elite licenco en teden po Franji ni noben problem, ampak tudi meni pa se zdi da potem v isti sezoni ne moreš več nazaj med amaterje.
No verjetno se je pozanimal kako je s tem in obstaja kakšna 'finta'...
Meni se zdi je večji dosežek končat elite državno prvenstvo kot 10x zmagat okoli brtiofa. To so pravi amaterji in upam, da mu uspe.
@bluesky:@kovit:@milanzg:@MihaMedica: saj Kravos je prijavljen med elite,... amaterji itak nimajo dike ta dan...Matej lahko dirka saj ni Kopše
Za fanta sem slišal, da je garač in mu želim kar se da uspešen nastop med elito enako želim tudi vsem ostalim.
Če je na Franji imel še amater licenco se opravičujem... podatki o tem so na KZS bili pa so jih zdaj zbrisali.
Tole bo zelo zanimivo , po moje bo dober tudi tu.
@kovit:@bluesky:@kovit:@milanzg:@MihaMedica: saj Kravos je prijavljen med elite,... amaterji itak nimajo dike ta dan...Matej lahko dirka saj ni Kopše
Za fanta sem slišal, da je garač in mu želim kar se da uspešen nastop med elito enako želim tudi vsem ostalim.
Če je na Franji imel še amater licenco se opravičujem... podatki o tem so na KZS bili pa so jih zdaj zbrisali.
Torej je ok, če je zmagal z amatersko licenco, če je pa ta isti človek zmagal z elite licenco je pa kar na enkrat vse narobe?
Grem jaz za Alpe tudi naredit elite licenco, to te očitno čez noč spremeni v plačanega profija.
Sem pa zelo vesel, da je Matej sprejel to odločitev in da se poizkusi med profiji, malo sem to od njega pričakoval že pred sezono, ko je Meblo Jogi iskal še enega člana. Srečno!
@leopardTrek:@kovit:@bluesky:@kovit:@milanzg:@MihaMedica: saj Kravos je prijavljen med elite,... amaterji itak nimajo dike ta dan...Matej lahko dirka saj ni Kopše
Če je na Franji imel še amater licenco se opravičujem... podatki o tem so na KZS bili pa so jih zdaj zbrisali.Torej je ok, če je zmagal z amatersko licenco, če je pa ta isti človek zmagal z elite licenco je pa kar na enkrat vse narobe?
Grem jaz za Alpe tudi naredit elite licenco, to te očitno čez noč spremeni v plačanega profija.
Takoj bo zate veljalo naslednje pravilo:
imetniki licenc U23 in ELITE se maratona lahko udeležijo samo na povabilo organizatorja in bodo uvrščeni izven konkurence. Madona, težko razumeti,a?člen 5-g Kolesar, ki ima licenco kategorije »elite«, med sezono ne more pridobiti kategorije amater ali master, možno pa je obratno.
kolesarska-zveza.si/wp-conten t/uploads/2017/03/Tekmovalni-p ravilnik-OMR.pdf
@MihaMedica: kakorkoli se nam obeta v nedeljo dobra dirka, škoda da ne bo še Špilaka...
Upam da ne bo dirke krojilo vreme......kakšno neurje je lahko tudi nevarno