@Dun:Oktobra se odpravljam najprej na Florido in nato na popotovanje z avtodomom po narodnih parkih in Kaliforniji z začetkom in koncem v LA. Zanima me, če ima že kdo izkušnje z najemom specialke v ZDA? Svoje ne bi jemal zaradi večjega števila letov.
Hvala za pomoč!
okrog $500 na teden
@Dun - bil lani Septembra 16 dni po zah. parkih in glede a to, da sem šel 'po parkih' mi niti pod razno ni prišlo, da bi se tam okoli vozil s kolesom. Ceste so ameriško široke in razdalje enormne... Edini lep kraj se mi je zdel Yosemite ter Zion park z vsemi svojimi spektakularnimi cestami ampak kot rečeno se mi je še vožnja z avtom na Glacier point ali pa Tioga pass zdela večna. Računaj, da je od začetka klanca v Yosemitih do vrha Glacier pointa cca 40km klanca, še prej pa cca 15-20km vožnje po kanjonu.. Sicer vse noro lepo ampak bi jaz osebno rajši odhodil še kakšen lep trail kot pa dan preživel na kolesu in nabiral višince... Poleg tega, misliš rentat kolo - torej, kolo ne bo nastavljeno kot je tvoje domače in to zna bili na vseh tistih klancih kar težava... Uživaj v družbi, oglej si čimveč stvari, če pa že pa že pa najemi chooperja - tistega ameriškega ;)
Oktobra se odpravljam najprej na Florido in nato na popotovanje z avtodomom po narodnih parkih in Kaliforniji z začetkom in koncem v LA. Zanima me, če ima že kdo izkušnje z najemom specialke v ZDA? Svoje ne bi jemal zaradi večjega števila letov.
Hvala za pomoč!