dom na Smrekovcu in okoli

Domov > Forum > dom na Smrekovcu in okoli

dom na Smrekovcu in okoli

SORTIRAJ PO:
lakkon 08.09.2017 21:28
malo bi šel na Smrekovško pogorje. iz Ljubenske Rastke oz. Ljubnega ob Savinji bi šel najprej po vzhodni cesti prek Atelskega sedla do doma na Smrekovcu.
zemljevid pravi, da se da iti še naprej do Ramšakove planine južno pod goro Krnes. stanje ceste  Ok in če je kaj zanimivega tam za videti?
povratek Atelsko sedlo - Ramšak - Rožmanova planina - Zadnjak in v LJ.Rastke. poznate to cesto in če je trenutno Ok al bo bolje povratek po cesti vzpona?
Hvala za pomoč.
primoz69 09.09.2017 09:44

Jaz grem iz Ljubnega vedno po cesti za Stare Stane, Ročko pl. (klasika). Je 3/4 asfalta potem, pa lep makadam in kar strmo. Maš table vseskozi za Smrekovec. Lahko potem narediš krog v Mozirje po dolini Ljubije, kjer je krasna dolina in vseskozi makadam, gozdna cesta. Tudi tu nimaš kaj zgrešit, vseeno pa vprašaš oskrbnika na Smrekovcu. Vrneš se iz Mozirja po desnem bregu Savinje v Radmirje in Ljubno, da se izodneš glavni cesti.

lakkon 18.09.2017 11:32

primoz69, hvala na odgovoru... a sem šel prejšnji vikend točno po zastavljeni poti... sicer na koncu po temi in sem bil prikrajšan za finalne razglede, a je bilo vseeno OK... cesta, za katero sem spraševal, je bila čisto spodobna za kolesarjenje... res je, da gre gor in dol in se kar vleče, a vse se da če se hoče... po kakem deževju pa bi se na določenih odsekih lahko poslabšal teren...

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI