Na in po Nanosu malo drugače

Domov > Forum > Na in po Nanosu malo drugače

Na in po Nanosu malo drugače

SORTIRAJ PO:
lakkon 18.09.2017 11:45

Zanima me nekoliko drugačna mtb tura na in po Nanosu: Strane (severno od Razdrto) – vzpon sprva severno, potem pa južno na Nanos vse do tik pod najvišji vrh Suhi vrh (nanj peš) – na zahod mimo odcepa za Abram in vse do ceste, kjer z desne prihod iz Vipavske doline, v levo pa se gre proti Vojkovi koči – levo mimo Sv.Jeronim do Vojkove koče – povratek po isti cesti.

Bo najbrž hitreje kot če se spustim južno skoraj do Podnanosa in se vzpnem do Razdrtega. Bom namreč poskusil iti med tednom popoldne in bom kar na tesno s časom.

Sej gre zahodno od Suhega vrha, severno od Debelega vrha in do odcepa proti Abramu za cesto, ki je primerna za kolesarjenje?

A je morda kakšna nevarnost srečanja z medvedom? Ker so me zadnjič, ko sem šel na Slivnico nad Cerknico strašili, da jih znam srečat.

majcka 19.09.2017 22:13

Vsekakor so postavljene na nekaterih od opisanega območja vsaj table, da je to območje medveda. Verjetnost srečanja je pa (še posebej, če malo bolj 'razgrajaš') precej majhna. Saj se tudi medoju ravno ne da z vsakim zgovarjat. kul

ckr.si. 19.09.2017 22:27
@majcka:

Vsekakor so postavljene na nekaterih od opisanega območja vsaj table, da je to območje medveda. Verjetnost srečanja je pa (še posebej, če malo bolj 'razgrajaš') precej majhna. Saj se tudi medoju ravno ne da z vsakim zgovarjat. kul

Ne vozi s seboj Poli salame, ker jo baje medvedke obožujejo!zarečeni kruh

milanzg 20.09.2017 06:08
@ckr.si.:
@majcka:

Ne vozi s seboj Poli salame, ker jo baje medvedke obožujejo!zarečeni kruh

Bolj kot Poli obožujejo FRUTABELE  kaže jezik

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI