Solidna zadeva vendar ne na nivoju Garmin 1000 & 1030; sploh ker ne uporablja "kvalitenih" map. Konkretno Garmin uporablja Navteq mape medtem ko Wahoo Element "OSM - OpenStreetMap" - glavni keč je seveda pri licencah, ki so astronomske drage (Garmin si lahko le to privošči glede na število uporabnikov).
Wahoo je po ceni nekje v rangu 520, tako da bi bilo bolj smiselno delati primerjavo Wahoo-ja z njim ali pa celo z 820.
Da si sposodim temo, mogoče ve kdo v kateri kolesarski trgovini se da videt v živo Wahoo element bolt pri nas, ker za enkrat sem najdu samo spletno trgovino.
www.cekarcek.si/izdelek/65117 /wahoo-elemnt-bolt-bundle-kole sarski-racunalnik-s-senzorji
Ravnokar dobil Wahoo Element, večji brat Bolta. Mi je drugače ful všeč, samo mi je osebno prevelik, tako da ga bom po vsej verjetnosti vrnil in zamenjal za Bolta.
@gdanilo
CRX_delsol - želim kupiti Wahoo ELEMNT Bundle ali Edge 520 Plus . Zemljevid mi ne pomeni veliko, pomeni pa veliko enostavna uporaba, točnost podatkov. Prosim za nasvet.
@CRX_delsol@gdanilo
CRX_delsol - želim kupiti Wahoo ELEMNT Bundle ali Edge 520 Plus . Zemljevid mi ne pomeni veliko, pomeni pa veliko enostavna uporaba, točnost podatkov. Prosim za nasvet.
Težko komentiram za Garmina ampak zdaj po eni sezoni kolesarjenja z Wahoojem ga ne morem prehvalit. Res mi ni žal, da sem se odločlil zanj. Uporaba je ful enostavna in podatkov je na voljo nešteto, sploš če imaš še merilec moči. Tudi celotna vzpostavitev na začetku je zelo preprosta. Je izjemno natančen, razen mogoče temperaturo včasih kakšno stopinjo preveč kaže. Po skoraj 5000km so v senzorjih še vedno prve baterije. Vem, da te zemljevid ne zanima, ampak tudi za to lahko povem, da se je zelo dobro obnesel. Fino je tudi, ker se ga da tudi pri nas kupit, tako da mi glede kakšnih garancijskih zadev ni treba skrbeti.
Hvala za informacijo, v ponedeljek ga naročim pri Cekarček.si. Ali je še kakšen drug ponudnik pri nas?
P.S. s temperaturo pa je po mojem tako kot z vetrom v čelo.
@gdaniloHvala za informacijo, v ponedeljek ga naročim pri Cekarček.si. Ali je še kakšen drug ponudnik pri nas?
Tudi jaz uporabljam Bolta in sem prezadovoljen, ne bo ti žal. Sigurno je boljši nakup kot garmin 820.
@gdanilo
Hvala za informacijo, v ponedeljek ga naročim pri Cekarček.si. Ali je še kakšen drug ponudnik pri nas?
@CRX_delsolDanes sem ga naročil. Zelo prijazni ljudje pri "Cekarčku". Vsa pohvala, posebej njihova odzivnost. Komaj čakam pošiljko.@gdanilo
Ne vem, če ga ima še kdo pri nas. Nisem niti gledal, sem ga kar pri njih vzel, ker imam dobre izkušnje z njimi.
@Alcomp176Hvala za nasvet, za MTB imam Oregona, pa moram povedati, da nisem povsem zadovoljen (zaslon na dotik, Ascent/Descent se večkrat ne ujemata...)@gdaniloHvala za informacijo, v ponedeljek ga naročim pri Cekarček.si. Ali je še kakšen drug ponudnik pri nas?
Tudi jaz uporabljam Bolta in sem prezadovoljen, ne bo ti žal. Sigurno je boljši nakup kot garmin 820.
Pred kratkim sem videl da reklamirajo Wahoo...tko da če se kdo zanima za nakup Wahoo izdelkov naj povpraša v VS BIKE (Pokopališka ulica 39, Lj.)
jaz sem zelo zadovoljen z njim. edino, kar me moti je nepravilno delovanje strava live segmentov.
Bi ga brez premisljevanja se enkrat kupil.
@gdanilotoplo ti priporočam ogled tegale.
Ali ima kdo problem s kadenc metrom?
Pri enakem pedaliranju mi na Wahoo kaže aktualno frekvenco, nakar postopoma pade za prib. za 30 Hz in čez kakšno sek. se zopet dvigne postopoma na aktualno frekvenco. Hvala za nasvet
@gdaniloAli ima kdo problem s kadenc metrom?
Pri enakem pedaliranju mi na Wahoo kaže aktualno frekvenco, nakar postopoma pade za prib. za 30 Hz in čez kakšno sek. se zopet dvigne postopoma na aktualno frekvenco. Hvala za nasvet
Mimogrede - 30 Hz bi bilo 1800 kadence ;)
@ElTorro@gdaniloAli ima kdo problem s kadenc metrom?
Sliši se, kot da vmes za delček sekunde izgubi signal....
Mimogrede - 30 Hz bi bilo 1800 kadence ;)
Ja, ja bo bolje n-1. Hvala za odgovor.
Uporablja kdo kolesarski števec wahooo elemnt bolt? Kje ste ga kupili, kako je s senzorji in kako ste zadovoljni?