Sportful Total Comfort
Uporabljam od žolne (adria) in so super.
assos drugega sploh nimas kej gledat ce denar ni omejitev
Če denar ni omejitev, zakaj kupovati sedaj, ko so znižanja?
Kolega ima ene od asosa in verjamem da so dobre. Samo vsakič ko se vozim za njim se vidi skozi hlače saj so skoraj prozorne.
to jih je unicil z napacnim pranjem oz napacno uporabo
Castelli free aero race...tudi super hlače
Hmm ja izbire je res veliko.. koliko pa je razlike med hlačami za 100€ in hlačami za 400€? Predvsem kje se vidi razlika, kvaliteta, udobje, teža, ali kaj drugega?
@novokolesar:Hmm ja izbire je res veliko.. koliko pa je razlike med hlačami za 100€ in hlačami za 400€? Predvsem kje se vidi razlika, kvaliteta, udobje, teža, ali kaj drugega?
največja razlika je v denarnici
@novokolesar:Hmm ja izbire je res veliko.. koliko pa je razlike med hlačami za 100€ in hlačami za 400€? Predvsem kje se vidi razlika, kvaliteta, udobje, teža, ali kaj drugega?
Marketing, zgodbica in odiranje denarnice. Če bi ponujali kolesarske hlače za 2000€ bi pa tiste vsi hvalili. Pač placebo effect. Kupi nekaj srednjega ranga in tko ne moreš nikol zgrešit. Najbolj pomemben je fit in sedež, ki paše na tvojo rit!
@kanondale:Vsaka stvar ima svojega ciljnega kupca in hlače za 400€ pač niso mišljene za janeza z 560€ plače@novokolesar:Hmm ja izbire je res veliko.. koliko pa je razlike med hlačami za 100€ in hlačami za 400€? Predvsem kje se vidi razlika, kvaliteta, udobje, teža, ali kaj drugega?
Marketing, zgodbica in odiranje denarnice. Če bi ponujali kolesarske hlače za 2000€ bi pa tiste vsi hvalili. Pač placebo effect. Kupi nekaj srednjega ranga in tko ne moreš nikol zgrešit. Najbolj pomemben je fit in sedež, ki paše na tvojo rit!
@kanondale:@novokolesar:Hmm ja izbire je res veliko.. koliko pa je razlike med hlačami za 100€ in hlačami za 400€? Predvsem kje se vidi razlika, kvaliteta, udobje, teža, ali kaj drugega?
Ti si malo po napačno predstavljaš, kaj pomeni "placebo affect".Malo googlaj.
Placebo affect je "učinek" navideznega zdravila. Tudi to ima dokazano svoj efekt.Vendar nima zveze s to temo.
nekomu pasejo hlace za 30eur bolj kot une za 200eur
@gorann3:nekomu pasejo hlace za 30eur bolj kot une za 200eur
Ni samo v tem point. Tudi v tem je, da nekaterim že prej nekateri napolnijo glavo z nekaterimi nemogočimi idejami, da nekatere cenene hlače nekaterim nikakor ne bodo prav v smislu, da bodo kolesarili z užitkom in da ne bo nekih poškodb oz. odrgnin. Pika!
Ne bom se hvalil, vsaj nekdo na tem forumu lahko to potrdi, meni paše vse, kar dajo name, ne sekiram se ne za sedež in niti ne za vrsto piva, če že laškega ni! Ker sem bil v samem začetku kolesarjenja popoln samouk tudi nisem imel ob sebi kakšnega "znalca", kateri bi mi popolnoma zmešal pojme o tem, kaj oblči in kaj ne, kaj voziti in kaj nikakor ne in še bi se našlo.
Če bi izvedli neki test, da bi dali stotim čisto navadne npr. hofer hlače sem prepričan, da noben ne bi imel težav. Pod predpostavko, da so tesne. Seveda držijo manj, zato so cenejše, seveda mogoče res ni tistega optimalnega navdušenja, sem pa prepričan, da se da v njih voziti. Problem je edino, ker gori pač verjetno piše Hofer?
Jaz imam pa ene dolge iz Lidla in ene iz Hoferja. Iz hoferja nimajo naramnic pa sem kupil ene hozentregarje. Ponavadi dam pozimi ali ko je hladno najprej ene bolj slabe ( delno strgane) kratle letne hlače čez pa te iz Lidla ali Hoferja. Pa je čisto OK.
Če imaš dober in udoben sedež bi se lahko vozil tudi s hlačami brez podloge oz. s kakimi tekaškimi hlačami.
ma ja ne da se mi ubadat se z naramnicami, itk niso drage dobre zimske itk jih mas za dolgo
@boyan64:Jaz imam pa ene dolge iz Lidla in ene iz Hoferja. Iz hoferja nimajo naramnic pa sem kupil ene hozentregarje. Ponavadi dam pozimi ali ko je hladno najprej ene bolj slabe ( delno strgane) kratle letne hlače čez pa te iz Lidla ali Hoferja. Pa je čisto OK.
Če imaš dober in udoben sedež bi se lahko vozil tudi s hlačami brez podloge oz. s kakimi tekaškimi hlačami.
Sem vozil s tekaškimi kaki 2 zimi. Pač strgajo se hitro na riti ko ni mišljeno za to. Drugače pa ok.
@Girogio:@boyan64:Jaz imam pa ene dolge iz Lidla in ene iz Hoferja. Iz hoferja nimajo naramnic pa sem kupil ene hozentregarje. Ponavadi dam pozimi ali ko je hladno najprej ene bolj slabe ( delno strgane) kratle letne hlače čez pa te iz Lidla ali Hoferja. Pa je čisto OK.
Če imaš dober in udoben sedež bi se lahko vozil tudi s hlačami brez podloge oz. s kakimi tekaškimi hlačami.Sem vozil s tekaškimi kaki 2 zimi. Pač strgajo se hitro na riti ko ni mišljeno za to. Drugače pa ok.
Sam imam dvoje izpred kar precej let in seveda so se strgale. Sem lepo sam zašil sedalno površino na hlače, ročno. Pa žulijo zadnjico? Meni ne, kajti VEDNO imam ob hladnejših dnevih, ko so potrebne zimske ali dolge hlače tudi spodaj še kaj... Meni je mehur in še kaj bolj pomembno, kakor kolesarska teorija o tem, da se izpod kolesarskih hlač ne nosi ničesar. Poleti je to seveda normalno, tudi nekje nasred pomladi in na rano jesen, v ostalem času pa ne pri meni.
Pogrešam pa tako pri Hoferju, kakor Lidlu in tudi Hervisu... prodajo jesensko/zimskih dolgih hlač z nekimi normalnimi cenami. Pred leti sem kupil v Hervisu dolge hlače Benger... in počasi razpadajo. Neke ponudbe ni... ima kdo podatek, kje se lahko kupi kaj podobnega, tam maksimalno do 50 eur, kajti neko bogastvo za hlače, katere se bodo drgnile tako ob mojo smrdljivo rit, kakor kolesarski sedež, ne mislm dajati.
@Nikita:@Girogio:@boyan64:Jaz imam pa ene dolge iz Lidla in ene iz Hoferja. Iz hoferja nimajo naramnic pa sem kupil ene hozentregarje. Ponavadi dam pozimi ali ko je hladno najprej ene bolj slabe ( delno strgane) kratle letne hlače čez pa te iz Lidla ali Hoferja. Pa je čisto OK.
Če imaš dober in udoben sedež bi se lahko vozil tudi s hlačami brez podloge oz. s kakimi tekaškimi hlačami.Sem vozil s tekaškimi kaki 2 zimi. Pač strgajo se hitro na riti ko ni mišljeno za to. Drugače pa ok.
Sam imam dvoje izpred kar precej let in seveda so se strgale. Sem lepo sam zašil sedalno površino na hlače, ročno. Pa žulijo zadnjico? Meni ne, kajti VEDNO imam ob hladnejših dnevih, ko so potrebne zimske ali dolge hlače tudi spodaj še kaj... Meni je mehur in še kaj bolj pomembno, kakor kolesarska teorija o tem, da se izpod kolesarskih hlač ne nosi ničesar. Poleti je to seveda normalno, tudi nekje nasred pomladi in na rano jesen, v ostalem času pa ne pri meni.
Pogrešam pa tako pri Hoferju, kakor Lidlu in tudi Hervisu... prodajo jesensko/zimskih dolgih hlač z nekimi normalnimi cenami. Pred leti sem kupil v Hervisu dolge hlače Benger... in počasi razpadajo. Neke ponudbe ni... ima kdo podatek, kje se lahko kupi kaj podobnega, tam maksimalno do 50 eur, kajti neko bogastvo za hlače, katere se bodo drgnile tako ob mojo smrdljivo rit, kakor kolesarski sedež, ne mislm dajati.
Aliexpress
@NikitaNkita kje spiš da ti ne ukradejo vse te tvoje "modrosti"???@Girogio:@boyan64:Jaz imam pa ene dolge iz Lidla in ene iz Hoferja. Iz hoferja nimajo naramnic pa sem kupil ene hozentregarje. Ponavadi dam pozimi ali ko je hladno najprej ene bolj slabe ( delno strgane) kratle letne hlače čez pa te iz Lidla ali Hoferja. Pa je čisto OK.
@biser:@NikitaNkita kje spiš da ti ne ukradejo vse te tvoje "modrosti"???@Girogio:@boyan64:Jaz imam pa ene dolge iz Lidla in ene iz Hoferja. Iz hoferja nimajo naramnic pa sem kupil ene hozentregarje. Ponavadi dam pozimi ali ko je hladno najprej ene bolj slabe ( delno strgane) kratle letne hlače čez pa te iz Lidla ali Hoferja. Pa je čisto OK.
Vseh teh tvojih modrosti .
@Nikita:
. ima kdo podatek, kje se lahko kupi kaj podobnega, tam maksimalno do 50 eur, kajti neko bogastvo za hlače, katere se bodo drgnile tako ob mojo smrdljivo rit, kakor kolesarski sedež, ne mislm dajati.
če velja internet imaš še kr neki izbire
www.planetx.co.uk/c/q/clothin g/clothes/leggings-tights-and- shorts
Torej sedaj ko so znižanja kupujem nove kratke kolesarske hlače. Denar ni omejitev.. Katere so najbolj udobne, vzdržljive,.. primerne tudi za dolge ture.. po vašem mnenju?
LP