@Lopata: Fantje, kakšno pogodbo vi sploh ponujate, za določen ali nedoločen čas? Poleg tega delo prek študenta, s.p. ali pa podjemne pogodbe ni delovno razmerje. Malo se vsaj pozanimajte, preden pišete take neumnosti.
Relaaax. Človek je samo naštel možnosti, kako se človek lahko zaposli.
@VEB-Company.si:Iščemo pomoč pri prodaji in delu v trgovini:
Delovno mesto svetovalca/ prodajalca: Svetovanje pri prodaji kupcem v trgovini, skrb za izgled in urejenost trgovine.
Zaželjeno: poznavanje osnov kolesarstva (cestnega in gorskega), poznavanje znamk in izdelkov ter sledenje novostim kolesarske industrije, zaželene so izkušnje v prodaji, poznavanje osnov dela z računalnikom.
Nudimo: Zaposloitev za nedoločen čas s poizkusnim obdobjem 6 mesecev, redno delo in občasno delo v servisu. Zaposlitev preko študentskega servisa, lastnega S.P., zaposlitve za delovni čas, zaposlitve za določen čas ali po pogodbi.
Prošnje skupaj s kratkim življenjepisom lahko pošljete na: [email protected]
Mojster, povej, kako kaj biznis. Trenutno imam sicer zelo dobro službo, ki pa mi je začela povzročat zdravstvene težave (sedenje za računalnikom). Sem pa navdušen nad kolesarjenjem, bicikel mi je rešil življenje, in bi me zanimalo menjat službo za nekaj bolj dinamičnega, nekaj, kjer bom aktivno na nogah in me navdušuje. In kolesa so dinamika, aktivna in ME zanimajo. A je stvar še aktualna?
posljes mail poklices, dvomim da bos dobil kak odgovor tule iz strani veba
Sem že včeraj poslal. Malo pozno, ampak vseeno...
Iščemo pomoč pri prodaji in delu v trgovini:
Delovno mesto svetovalca/ prodajalca: Svetovanje pri prodaji kupcem v trgovini, skrb za izgled in urejenost trgovine.
Zaželjeno: poznavanje osnov kolesarstva (cestnega in gorskega), poznavanje znamk in izdelkov ter sledenje novostim kolesarske industrije, zaželene so izkušnje v prodaji, poznavanje osnov dela z računalnikom.
Nudimo: Zaposloitev za nedoločen čas s poizkusnim obdobjem 6 mesecev, redno delo in občasno delo v servisu. Zaposlitev preko študentskega servisa, lastnega S.P., zaposlitve za delovni čas, zaposlitve za določen čas ali po pogodbi.
Prošnje skupaj s kratkim življenjepisom lahko pošljete na: [email protected]