Tudi če kupiš za jurja neboš občutil pri teh km, pojdi raje na dopust za ta dnar
Fulcrum racing 3
www.bike-components.de/en/Ful crum/Racing-3-Wheelset-p32503/
Ravno obroči so komponenta, kjer se bistveno pozna razlika, predvsem če je razlika skoraj 0,5kg.
Vstopni obroči - Aksium, R7, RS11 imajo okrog 1900g. Boljši alu obroči, nekje 500-1000€ pa tehtajo okrog 1500g. To je zelo občutno, kolo postane bolj živahno.
Lahko pogledaš sistemske obroče Mavic, Fulcrum, Campa, itd. - kot je naštel Becane. Se pa za tak denar dobijo tudi obroči po naročilu, npr. Kavitec. V tem primeru so res prilagojeni tvojim potrebam, pa še cel support imaš pred vrati
@bécane: Nič nisi napisal kaj je cilj menjave oz kaj želiš doseči z menjavo?
Tko na splošno - hitrejši ne boš nič in drugačnih občutkov tudi ne boš dosegel z obroči za 500 eur, boš pa za nekatere "lepši", če kupiš malček višje (v tvojem cenovnem rangu Quattro 4) ...
RS11 so dobri vstopni razred obročev in morda rabiš samo top plašče in bo vožnja že bolj prijetna, če pa že menjava obročev, bi pa jaz še malo prišparal in vzel Fulcrum Zero C17. Če pa res ne moreš brez novih, pa Zonda ali Quattro.
Hvala za odogovr. E, kaj želim doseči z menjavo? Mogoče malce večjo povprečno hitrost,...v bistvu bi najverjetneje vedel točno povedati samo v primeru, da poizkusim narediti par km z boljšimi obroči v primerjavi z zdajšnjimi.
Kateri pa so npr. top plašči? Sedaj imam gor Schwalbe Lugano 25C, in letos moram menjati plašče, ker so še originalni gor. Katere mi priporočaš?
Tile obroči so mi padli v oči:
www.sigmasports.com/item/Mavi c/Ksyrium-Elite-Clincher-Wheel set-2017/7XMA
in še tile Hunt. Same znamke sicer ne poznam, ampak po komentarjih naj bi bili dobri:
www.cyclingweekly.com/editors -choice/hunt-race-aero-wide-wh eels-358775
Plašči: s Conti 4000 SII ne moreš zgrešiti: so hitri, vzdržljivi in dobro držijo cesto. Sem uporabljal veliko z minimalnim številom defektov.
Zdaj preizkušam Vittoria Rubino PRo z grafenom - podobna cena, zelo dobre ocene v testih, ravno tako all around plašči (ki hkrati obljubljajo dobre vozne lastnosti in vzdržljivost).
Obroči: razlika, ki je nisi omenil, je vzdržljivost. Shimano RS11 ne poznam, a ko sem pred leti kupil kolo s cenejšimi shimano obroči, sem imel z njimi kar dosti težav (pokanje špic, pogosto centriranje) in sem jih hitro zamenjal.
Z obroči, ki so jih omenjali kolegi pred mano, ne moreš zgrešiti: zonda, fulcrum 3 ali 4, še bolje (jasno) zero. Po mojih izkušnjah ponujajo campa/fulcrum največ za ta denar. Ksryium elite sem vozil in nisem bil zadovoljen, z zondami sem naredil kar nekaj desettisoč kilometrov brez ene težave! Enako velja za kavitec, ki jih vozim zdaj.
Pod 1500g wheelseta za 260€ ... www.superstarcomponents.com/e n/elite-24-ultra-11speed-wheel set-2024.htm
S kolegom že 2 letu voziva podobna kompleta, oba brez vseh težav, pa zase lahko rečem, da nisem ravno lahkokategornik.
Se pa ne strinjam z predhodnjimi mnenji, da se 300-400 g na wheelsetih ne pozna. Ne samo da se pozna, precej močno se pozna in kar ne morem razumeti tistih, ki trdijo nasprotno. Kolo res rata veliko bolj odzivno in posledično je kolesarjenje veliko bolj zabavno, posebej če si ljubitelj pospeševanj, šprintov ali "skokov" čez manjše kuclje. Seveda pri neki konstantni brzini po ravnini, pa res ne pridobiš ničesar.
Če si rekreativen kolesar se ne sekiraj glede povprečne, raje uživaj ;)
Če pa že tekmuješ sam s sabo, pa ti bo bolj načrten trening in disciplina prineslo več, kot nekaj gramov na obročih. Verjetno boš moral še pri ostalih komponentah in okvirju reducirati težo, da dobiš tisti 1-2 km/h višjo povprečno. S treningom pa bistveno več. Sam nisem v tej zgodbi, sem tudi rekreativc, bolj weekend worrior in mi je najbolj pomembno uživanje na kolesu, predvsem pomlad je super, ko se vse prebuja, tiste barve, mjam, namerno vozim bolj počasi, da več vidim :)
Novi boljši obroči višjega ranga in dobre gume ti bodo prinesli predvsem boljšo odzivnost in predvsem boljše občutke, sigurno si boš rekel: " a mam novo kolo al' kaj" :)
Lugano se mi ne zdijo najboljša izbira, prej nekaj v rangu Conti GP4000SII, Michelin Power, Vittoria, ipd. Sam sem tudi na Conti 25mm in še brez defekta, jih pa pred vsako vožnjo filam na 8 bar (sem težkokategornik).
Z obroči, ki si jih prilepil žal nimam izušenj in ne morem komentirati.
najbolj pomembno uživanje na kolesu, predvsem pomlad je super, ko se vse prebuja, tiste barve, mjam, namerno vozim bolj počasi, da več vidim :)
becane, tole pa najbolj cenim pri cestnih kolesarjih. Ne pa samo hitrost, povprečje... Sicer pa vsak po svoje
Evo, še glede plaščev, top "budget" varianta www.chainreactioncycles.com/s i/en/michelin-pro-3-race-road- tyres-tubes-bundle/rp-prod1628 61
Po dobri ceni se dobijo ti plašči tudi v Decathlonu, imajo tudi 25mm.
Izredno dobro držijo, vožnja zelo udobna, defekta pa še nisem imel, pa skoraj na vsaki drugi furi najdem makedamske odseke, povozim pa tudi skoraj vse luknje na cesti :)
@obelix:Pod 1500g wheelseta za 260€ ... www.superstarcomponents.com/e n/elite-24-ultra-11speed-whee l set-2024.htm
S kolegom že 2 letu voziva podobna kompleta, oba brez vseh težav, pa zase lahko rečem, da nisem ravno lahkokategornik.
Se pa ne strinjam z predhodnjimi mnenji, da se 300-400 g na wheelsetih ne pozna. Ne samo da se pozna, precej močno se pozna in kar ne morem razumeti tistih, ki trdijo nasprotno. Kolo res rata veliko bolj odzivno in posledično je kolesarjenje veliko bolj zabavno, posebej če si ljubitelj pospeševanj, šprintov ali "skokov" čez manjše kuclje. Seveda pri neki konstantni brzini po ravnini, pa res ne pridobiš ničesar.
Tile obroči se mi zdijo res interesantni. Niso ravno top znamka, ampak whatever :) Izkušnje so zelo pozitivne. Ne vem če ne bom kar te naročil :)
@obelix:Evo, še glede plaščev, top "budget" varianta www.chainreactioncycles.com/s i/en/michelin-pro-3-race-road - tyres-tubes-bundle/rp-prod162 8 61
Po dobri ceni se dobijo ti plašči tudi v Decathlonu, imajo tudi 25mm.
Izredno dobro držijo, vožnja zelo udobna, defekta pa še nisem imel, pa skoraj na vsaki drugi furi najdem makedamske odseke, povozim pa tudi skoraj vse luknje na cesti :)
To so bili dobri plašči, a morda veš, a se to še dela ali imajo stare zaloge ?
Ne vem, ampak tako ceno imajo že dve leti, odkar sem jih prvič kupil. Takrat sem mislil da je bila stara zaloga, zdej po dveh letih pa že nekako razmišljam, da bi jih dejansko lahko še delali :)
Mislim, da sem se že kar odločil za obroče in sicer bom najverjetneje nabavil fulcrum 4. Za moje potrebe bo mislim da več kot dovolj in verjamem, da bo to lepa nadgradnja v primerjavi z sedanjimi Shimano RS11. Sigurno bi si želel F Zero, vendar glede na moje potrebe in izkušnje, mislim da jih še ne potrebujem.
Sem pa našel dober deal na tej strani:
www.bike-discount.de/en/buy/f ulcrum-racing-quattro-lg-wheel set-9-10-11-speed-hg-11-475909
Za ta denar mislim da je to best buy v tem cenovnem razredu.
4-ka so super obroči v tem cenovnem razredu, če pa še nalepke odstraniš (grejo zelo na izi dol) pa še lepo zgledajo :)
Sam a ne bi raje kakšnega od naših trgovcev podprl ? Na bike-discount bo še nakj malega poštnine, in potem je razlike samo še 20-30 eur, sigurno se da pa še nekaj malega popusta iztržiti pri nas za gotovinsko plačilo, pa si samo še na cca 10 eur razlike ali pa celo na isti ceni, pa še zmontirajo ti jih !
Podpirajmo naše dobre trgovine in ne švabskih internetnih !
Pozdravljeni, ker bo počasi čas, da si kupim nove obroče ( stare Fulcrum zero bi imel za rezervo ) me zanima kaj od naštetega mi predlagate:
- https://www.bike-discount.de/en/buy/mavic-cosmic-pro-carbone-17-pr-m-25-wts-wheelset-583614
- https://www.bike-discount.de/en/buy/mavic-ksyrium-pro-ust-wts-wheelset-662034
- https://www.bike-discount.de/en/buy/mavic-ksyrium-elite-ust-graphite-wheelset-666968
S kolesom delam letno med 4000 in 5000km/letno, vožnje ki jih delam so nekje 50% ravninskih in 50% v hrib.
Karbonskih obročev do sedaj še nisem uporabljal in jih ne poznam, tako da sem jih izbral glede cena/teža in tudi ne vem kaj pridobim v primerjavi s prvima dvema na mojem seznamu :)
hm, predlagal si aero obroč (Cosmic) in pa oborč z nizkim priofilom. Sam bi na tvojem mestu vzel obroč 30-35mm profila, dovolj all-around.
In če bi že šel iz Fulcruma bi vzel kaj karbonskega. Ali kak serija Prime na CRC ali wiggle, ali pa še raje kak kitajski na Aliexpresu (z vplačanimi dajatvami do EU).
Sedaj bodo pričeli nabijat o kitajski robi ;)
Poglej si tole oz. kateri drug model te znamke, sem pred dnevi zasledil eno priporočilo na FB, sem mal preveril in sem zelo navdušen nad price/performance/weight razmerjem: https://www.cycledivision.co.uk/wheels/cero-ar30-evo-wheelset-8773
Review-ji so zelo dobri, npr: https://roadcyclinguk.com/gear/cero-ar30-evo-wheelset.html
Meritve pravega aero-inzenirja:
https://www.hambini.com/blog/post/bicycle-wheel-aerodynamics-which-one-is-fastest/
@urosvru68
Hvala za namige. Imaš mogoče na Aliju kakšne že preverjene prodajalce oz. znamke?
Farsport so preverjeni. Sicer imaš na Amazonu (ali direkt na njihovi strani) Ican (serija FL ali pa še bolje nova serija Aero). Za pesta imaš super opcijo Novatec (lahki, vzdržljivi in poceni) ali pa DT Swiss (350 je dražja in težja opcija, 240 pa še dražja in nekako enako težka opcija kot Novatec 411)
Pazi na širino oborča - vzami obroč z vsaj 18mm notranje dimenzije (ožji so starejši modeli). Vsa nova proizvodnja gre na 19mm plus.
@obelixPoglej si tole oz. kateri drug model te znamke, sem pred dnevi zasledil eno priporočilo na FB, sem mal preveril in sem zelo navdušen nad price/performance/weight razmerjem: https://www.cycledivision.co.uk/wheels/cero-ar30-evo-wheelset-8773
Review-ji so zelo dobri, npr: https://roadcyclinguk.com/gear/cero-ar30-evo-wheelset.html
Ni panike, 17,4 mm notranje širine obročnika je normalno za cestno kolo. Pojdite čez tehnične podatke wheelsetov iz bike-disconta za katere je povezave zgoraj prilepil @urosvru68 in lahko vidite, da imajo vsi notranjo širino okoli 17 mm.
Na takšnih obročnikih imaš lahko brez težav plašče krepko čez 30 mm in je prej omejitev okvir kot pa obročnik.
pravim, da so obročniki z notranjo mero 17 mm stari. Stara zasnova. Prodajajo jih še, a počasi gredo iz proizvodnje. Vse gre na 19 in več. Malo si poglejte ponudbo različnih proizvajalcev.
Tako, da če danes kupuješ nov oboečnik bo vsak verjetno gledal za modernejši (boljši) oborčnik.
No ja, pa bodimo čisto natančni.
Za obročnike za čeljustne zavore (ki jih ima tudi @mare77 na svojem Synapsu) in o katerih smo se pogovarjali, je standardna notranja širina obročnika 17C, to je 17,0 mm, izjemoma do 17,5 mm. Tako notranjo širino imajo najmodernejši, najboljši in najnovejši obročniki (modelsko leto 2020) za čeljustne zavore.
Drugo pa so obročniki cestnih koles za disk zavore, Te imajo standard C19, kar pomeni notranjo širino obročnikov 19,0 mm, izjemoma do 19,5 mm. Žal temu ni vzrok modernost in da so boljši, temveč je vzrok v enostavni fiziki.
verjetno best-buy (240 hub):
https://www.bike-discount.de/en/buy/dt-swiss-pr-1400-dicut-oxic-clincher-21mm-wheelset-886272
sem pa spregledal, da ima rim brake Synapsa. Sam ga imam z diski in takoj enačim Synapsa z disk zavorami. So pa tej DT obroči notranje mere 18mm, čeprav je rim verzija (je pač bolj novi tip obroča)
ali pa nekoliko cenejša (težja) opcija:
https://www.bike-discount.de/en/buy/dt-swiss-pr-1600-spline-32mm-wheelset-662259
@Primoz75verjetno best-buy (240 hub):
https://www.bike-discount.de/en/buy/dt-swiss-pr-1400-dicut-oxic-clincher-21mm-wheelset-886272
sem pa spregledal, da ima rim brake Synapsa. Sam ga imam z diski in takoj enačim Synapsa z disk zavorami. So pa tej DT obroči notranje mere 18mm, čeprav je rim verzija (je pač bolj novi tip obroča)
ali pa nekoliko cenejša (težja) opcija:
https://www.bike-discount.de/en/buy/dt-swiss-pr-1600-spline-32mm-wheelset-662259
Moti me samo, da niso malce višji. Trenutno si oglejujem rabljene Ritchey WCS Apex Carbon, višine 40mm.
Trenutno imam na mojem Synaypsu obroče originalne Shimano RS11. Zanima me, če kupim nove, recimo nekje do ranga 500 €, ali bi občutno opazil razliko ali ne? Sem rekreativni kolesar (75 kg), letno delam nekje med 3.000 do 5.000 km. Katere obroče mi priporočate v nekje nižjem-srednjem rangu? Sam sem totalni nepoznavalec kar se tiče poznavanja obročev, izbira je pa res prevelika za navadnega laika.
Hvala.