Konfekcijske številke so vsaj v moje primeru enake kot v Sloveniji (če sprašuješ ali je razlika ). Glede same velikosti in barvnih kombinacij pa jih je res veliko in dobiš tisto kar iščeš za nepretirano veliko denarja.
No, izbral sem si enega ponudnika in naredil dizajn in vse, potem pa se je začel štos.
En ponudnik je imel, tako kot imaš ti na sliki, cel set, na koncu se je izkazalo, da je cena samo za najcenejši del kompleta, za vse ostalo pa se potem cena dviga.
Pri drugem ponudniku je bila napisana cena za serijo 50 dresov, za samo par kosov pa je bilo, normalno, precej drago.
Potem sem našel enega, da mi naredi samo majico s kratkimi rokavi, pa smo si tako dopisovali kak mesec gor-dol, na koncu se nismo nič zmenili, pa sem obupal.
To je moja izkušnja. Mogoče, če bi šel do konca s tem, bi stvar speljal, čakal še en mesec do dva na izdelavo...
Moj nasvet. Lej, čist simpel. Pojdi v Decathlon, kupi si blank dres. Potem pojdi do lokalnega sitotiskarja in naj ti naredi toliko kot rabiš. Ponavadi kasirajo 15 evrov za pripravo ene barve (če jih imaš več v logotipu, toliko več), odtis pa je potem zelo poceni. Naredijo ti preslikač, prenesejo na dres, pa si zmagal. In to imaš v dveh, treh dneh.
So pa tudi taki kot je Žolna, kjer imajo svoje kroje in šivilje, sprintajo kakršenkoli dizajn hočeš, sešijejo kar hočeš in imaš.
Kitajci... Z njimi je malo loterija, predvsem pa velika potrošnja časa, tako da, glede na to, da je junij, računaj, da boš od njih kaj imel enkrat konec avgusta... :/
Kupil sem že nekaj kolesarskih stvari (dresov, hlač, rokavic) na aliexpressu.
Kakovost je solidna (dobro razmerje kakovost/cena).
Glede številk: skoraj vedno je potrebno naročiti (vsaj) eno številko večje.
Kaj pa kupovanje dresov preko WISH?
Kakšne izkušnje?
Pri Kitajcih so kolesarske majice še znosne, hlače z naramnicami naprimer, pa porazne.
Vložek prevelik, slabo šivana elastika na robovih, grdo ali postrani šivano, material se preveč zguba na prepogibih, in seveda se pri določenih barvah na predelu moškosti očitno vidijo muda, he he.
..kar za kitajce ni težava :D
Pred leti sem kupil 2 kompleta scott v extremevital in pri rekreativni vožnji ni vidnih znakov uporabe. Kolega je imel črn dres z aliexpress-a in se mu je vsaka dlaka na riti vidla. Ni lepo
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nikoli več.
Enojni šiv na rokavu je popustil po prvi uporabi.
Podloga na hlačah, kot testo preveč pečene pizze + preveliko.
O.K., vem, malo denarja, razumem. Vendar, da imam po uporabi še dva dni modro barvo vpečeno v bedra !!! No, to pa ni več hec. Tu sem se pa vprašal, če pa le morda kaj ne škodi zdravju :-(
@MJ86
Je kakšna razlika med izdelkom castelli v intersportu ali extremevital, razen cene?
@MJ86
Je kakšna razlika med izdelkom castelli v intersportu ali extremevital, razen cene?
Jaz sem letos kupil(sezonsko znižanje) v IS hlače(made in Italy) od Castelija ,...nikjer drugje nisem zasledil nižje cene, vključno z internetom.
@ZZZNikoli več.
Enojni šiv na rokavu je popustil po prvi uporabi.
Podloga na hlačah, kot testo preveč pečene pizze + preveliko.
O.K., vem, malo denarja, razumem. Vendar, da imam po uporabi še dva dni modro barvo vpečeno v bedra !!! No, to pa ni več hec. Tu sem se pa vprašal, če pa le morda kaj ne škodi zdravju :-(
@Alcomp176Jaz nikoli ne pišem na pamet. Sem imel kitajske hlače...v pasu, kjer ima večina hlač že mrežico so imele najlon in to precej visoko gor. Ene so mi preperele v 3 mesecih, druge pa drugo sezono in sicer je šel šiv na podlogi in je začela pena uhajati ven. Kar se tiče zgornjih delov so pa zadovoljivi glede na ceno. Material je sicer slabši kot kak dres od Northvawe ali Banem je pa cenejše.
Imam raje 5 kitajskih dresov kot enega od casteli. Z dresi aliexpresa sem zadovoljen, še nikoli nobenih problemov s šivi, s podlogo in drugimi banalnimi stvarimi, ki jih naštevate tu gor, tisti, ki pišete tu kako je to zanič dres iz kitajske pišete nekaj na pamet. Od Assosa si morate nabavit drese, ker Casteli tudi ni neka huda firma.
@kamencek
Dovolil bi si offtopic: ima kdo naštudirano kakšno trgovino, kjer bi bil na voljo lep izbor tekaških pajkic?
@Alcomp176
Imam raje 5 kitajskih dresov kot enega od casteli. Z dresi aliexpresa sem zadovoljen, še nikoli nobenih problemov s šivi, s podlogo in drugimi banalnimi stvarimi, ki jih naštevate tu gor, tisti, ki pišete tu kako je to zanič dres iz kitajske pišete nekaj na pamet. Od Assosa si morate nabavit drese, ker Casteli tudi ni neka huda firma.
Pozdravljeni!
Enkrat je že bila ena debata glede kolesarskih dresov iz aliexpressa.
Jaz sem nov član foruma in predvidevam, da je bil forum pred kratkim prenovljen, ker mi določene objave, ki mi jih je google našel na tem forumu, noče odpret.
Zanima me, če ima kdo izkušnje z nakupom, predvsem me zanimajo informacije glede konfekcijskih številk.
[upl-image-preview url=https://www.bicikel.com/bicikel_forum/assets/files/2018-06-08/1528475040-278547-htb1ppg2naswbunjssrbq6y0mvxar.jpeg]
Cene za komplete se pa gibljejo od 20-30€, vseh velikosti in različnih barvnih kombinacij.