Aliexpress kolesarski dresi

Domov > Forum > Aliexpress kolesarski dresi

Aliexpress kolesarski dresi

SORTIRAJ PO:
Uporabnik ne obstaja. 08.06.2018 16:24

Pozdravljeni!

Enkrat je že bila ena debata glede kolesarskih dresov iz aliexpressa.
Jaz sem nov član foruma in predvidevam, da je bil forum pred kratkim prenovljen, ker mi določene objave, ki mi jih je google našel na tem forumu, noče odpret.

Zanima me, če ima kdo izkušnje z nakupom, predvsem me zanimajo informacije glede konfekcijskih številk.
Cene za komplete se pa gibljejo od 20-30€, vseh velikosti in različnih barvnih kombinacij.
[upl-image-preview url=https://www.bicikel.com/bicikel_forum/assets/files/2018-06-08/1528475040-278547-htb1ppg2naswbunjssrbq6y0mvxar.jpeg]

Geanos 08.06.2018 17:15

Konfekcijske številke so vsaj v moje primeru enake kot v Sloveniji (če sprašuješ ali je razlika ). Glede same velikosti in barvnih kombinacij pa jih je res veliko in dobiš tisto kar iščeš za nepretirano veliko denarja.

EasyMucy 09.06.2018 06:31

@Geanos#895087 Ja, lani smo ustanavljali kolesarsko(športno društvo, in smo hoteli tudi imeti svoje drese. Tisto na Aliexpresu je zelo mamljivo, ker ti ponujajo celo kombinacijo za ceno ene navadne T-shirt, pa še potiskano povrhu.

No, izbral sem si enega ponudnika in naredil dizajn in vse, potem pa se je začel štos.

En ponudnik je imel, tako kot imaš ti na sliki, cel set, na koncu se je izkazalo, da je cena samo za najcenejši del kompleta, za vse ostalo pa se potem cena dviga.
Pri drugem ponudniku je bila napisana cena za serijo 50 dresov, za samo par kosov pa je bilo, normalno, precej drago.
Potem sem našel enega, da mi naredi samo majico s kratkimi rokavi, pa smo si tako dopisovali kak mesec gor-dol, na koncu se nismo nič zmenili, pa sem obupal.
To je moja izkušnja. Mogoče, če bi šel do konca s tem, bi stvar speljal, čakal še en mesec do dva na izdelavo...

Moj nasvet. Lej, čist simpel. Pojdi v Decathlon, kupi si blank dres. Potem pojdi do lokalnega sitotiskarja in naj ti naredi toliko kot rabiš. Ponavadi kasirajo 15 evrov za pripravo ene barve (če jih imaš več v logotipu, toliko več), odtis pa je potem zelo poceni. Naredijo ti preslikač, prenesejo na dres, pa si zmagal. In to imaš v dveh, treh dneh.

So pa tudi taki kot je Žolna, kjer imajo svoje kroje in šivilje, sprintajo kakršenkoli dizajn hočeš, sešijejo kar hočeš in imaš.
Kitajci... Z njimi je malo loterija, predvsem pa velika potrošnja časa, tako da, glede na to, da je junij, računaj, da boš od njih kaj imel enkrat konec avgusta... :/

Albert6924213 11.07.2018 14:22

Kupil sem že nekaj kolesarskih stvari (dresov, hlač, rokavic) na aliexpressu.
Kakovost je solidna (dobro razmerje kakovost/cena).
Glede številk: skoraj vedno je potrebno naročiti (vsaj) eno številko večje. 

Albert6924213 11.07.2018 14:23
oschti 11.07.2018 20:34
 Moja izkušnja: enkrat-zadnjič-nikol več. Velikost hlač je bila xxl pa še kljub temu, da imam št.hlač L, so te še vedno tiščale v stegnih....dres xl napram moji št. M preozek na rokavih, da o zadrgi plastik fantaskik raje ne bi razpravljal. Potem pa še carina na vrednost kompleta 23$...Hvala lepa, nikoli več kupovanja dresov preko spleta. No, to je moja izkušnja.
MJ86 16.08.2018 11:06

Kaj pa kupovanje dresov preko WISH?

Kakšne izkušnje?

Primož Hočevar 18.08.2018 17:15

Pri Kitajcih so kolesarske majice še znosne, hlače z naramnicami naprimer, pa porazne.

Vložek prevelik, slabo šivana elastika na robovih, grdo ali postrani šivano, material se preveč zguba na prepogibih, in seveda se pri določenih barvah na predelu moškosti očitno vidijo muda, he he.

MJ86 20.08.2018 15:00

..kar za kitajce ni težava :D

Pred leti sem kupil 2 kompleta scott v extremevital in pri rekreativni vožnji ni vidnih znakov uporabe. Kolega je imel črn dres z aliexpress-a in se mu je vsaka dlaka na riti vidla. Ni lepo 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ZZZ 21.08.2018 08:12

Nikoli več.

Enojni šiv na rokavu je popustil po prvi uporabi.

Podloga na hlačah, kot testo preveč pečene pizze + preveliko.

O.K., vem, malo denarja, razumem. Vendar, da imam po uporabi še dva dni modro barvo vpečeno v bedra !!! No, to pa ni več hec. Tu sem se pa vprašal, če pa le morda kaj ne škodi zdravju :-(

MJ86 29.08.2018 09:51
 Je kakšna razlika med izdelkom castelli v intersportu ali extremevital, razen cene?
crni2 29.08.2018 10:02
@MJ86
 Je kakšna razlika med izdelkom castelli v intersportu ali extremevital, razen cene?

Lani jeseni sem kupil hlače Castelli v Extremevital. Narejene so v Bosni, kvaliteta OK, sem zadovoljen (kot običajno s C. izdelki). Če je enak izdelek narejen pri istem proizvajalcu, potem načeloma ne bi smelo priti do odstopanj ... preveri pri obeh štacunah   :-)
fuego 29.08.2018 13:29
 Jaz hlač ne kupujem več na kitajskem, kar se tiče pa zgornjih delov pa jih imam ene par, vzamem vedno L številko in mi je vedno v redu. Sploh Miloto npr. že ima mrežice ob straneh ter pod pazduho tako, da v redu diha. Švicam pa tako v onem za 50€ kot v kitajskem za 12€. Pa če padeš in potrgaš dres ti ni žal, naročiš še enega pa je. 
tris 29.08.2018 23:42

@MJ86

Dobavitelj/uvoznik je (predvidevam) isti.(factorystore, ki je tudi uradni distributer)

Jaz sem  letos kupil(sezonsko znižanje) v IS hlače(made in Italy) od Castelija ,...nikjer drugje nisem zasledil nižje cene, vključno z internetom.

peak 30.08.2018 13:23
@ZZZ

Nikoli več.

Enojni šiv na rokavu je popustil po prvi uporabi.

Podloga na hlačah, kot testo preveč pečene pizze + preveliko.

O.K., vem, malo denarja, razumem. Vendar, da imam po uporabi še dva dni modro barvo vpečeno v bedra !!! No, to pa ni več hec. Tu sem se pa vprašal, če pa le morda kaj ne škodi zdravju :-(

Nisem tako bogat da bi kupoval poceni.. pravi modri Škot.. :) 
kamencek 30.08.2018 18:14
 Dovolil bi si offtopic: ima kdo naštudirano kakšno trgovino, kjer bi bil na voljo lep izbor tekaških pajkic?
Alcomp176 30.08.2018 19:54
 Imam raje 5 kitajskih dresov kot enega od casteli.  Z dresi aliexpresa sem zadovoljen, še nikoli nobenih problemov s šivi, s podlogo in drugimi banalnimi stvarimi, ki jih naštevate tu gor, tisti, ki pišete tu kako je to zanič dres iz kitajske pišete nekaj na pamet. Od Assosa si morate nabavit drese, ker  Casteli tudi ni neka huda firma.
fuego 30.08.2018 20:14
@Alcomp176
 Imam raje 5 kitajskih dresov kot enega od casteli.  Z dresi aliexpresa sem zadovoljen, še nikoli nobenih problemov s šivi, s podlogo in drugimi banalnimi stvarimi, ki jih naštevate tu gor, tisti, ki pišete tu kako je to zanič dres iz kitajske pišete nekaj na pamet. Od Assosa si morate nabavit drese, ker  Casteli tudi ni neka huda firma.
Jaz nikoli ne pišem na pamet. Sem imel kitajske hlače...v pasu, kjer ima večina hlač že mrežico so imele najlon in to precej visoko gor. Ene so mi preperele v 3 mesecih, druge pa drugo sezono in sicer je šel šiv na podlogi in je začela pena uhajati ven. Kar se tiče zgornjih delov so pa zadovoljivi glede na ceno. Material je sicer slabši kot kak dres od Northvawe ali  Banem je pa cenejše.

peak 30.08.2018 21:26
  • @kamencek
     Dovolil bi si offtopic: ima kdo naštudirano kakšno trgovino, kjer bi bil na voljo lep izbor tekaških pajkic?

Vpraš pri ExtremVital.. 
kamencek 30.08.2018 21:35
 Hvala!
ZZZ 30.08.2018 22:58
@Alcomp176

Ne ocenjuj objav drugih "na pamet".
1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI