Popravilo zadnjega kolesa Ksyrium SL, leto izdelave 2010

Domov > Forum > Popravilo zadnjega kolesa Ksyrium SL, leto izdelave 2010

Popravilo zadnjega kolesa Ksyrium SL, leto izdelave 2010

SORTIRAJ PO:
milanper45 26.06.2018 00:45
 Na omenjenem kolesu mi je počila zadnja črna napera na nevozni strani oz. kontra zobnika, dolžina 298,5 mm. Ima kdo še kaj podobnega ? Morda kakšen drug predlog ?
Rumbler 26.06.2018 11:23

Zdravo!

Lahko, da jo imam celo jaz doma...preverim, ko pridem domov.

Sicer pa probaj Zupan sport iz Radovljice...

milanper45 26.06.2018 21:07
@Rumbler

Zdravo!

Lahko, da jo imam celo jaz doma...preverim, ko pridem domov.

Sicer pa probaj Zupan sport iz Radovljice...

Bi bilo fajn... če imate prosim javite, ker je nikjer ne dobim. Bi jo prišel koj iskat, ker imam kolo pri Extremu v Škofji Loki... pravjo da ne morjo nikakor dobit že 3 tedne in so vse preverili zdaj pa še preverjajo preko Proloco trade v matični tovarni v Franciji, jaz pa tacajt nič ne vozm pa še na morje grem. Bom juter kontaktiral tudi pri Zupan Sport.  Hvala za pomoč.....
Rumbler 26.06.2018 22:16

Sem preveril, žal nimam.

Kot sem rekel, preveri prvo pri Zupan Sport.

Lahko pa tudi pogledaš na Rose.de (https://www.rosebikes.de/search?q=ksyrium+sl&sort=price_asc). Lahko uporabiš tudi napero od obroča drugega letnika (tudi sam sem na tak način hitro rešil problem). Dolžine (298,5 mm) se načeloma niso spreminjale, razlika je le v širini napere (le "optični" problem).

Lp

p.s. proti koncu naslednjega tedna bom naročeval pri Rose.de. Če ne bo prepozno lahko tudi skupaj naročiva, da ne boš na 4 eur plačeval še 10 eur poštnine.

Rumbler 26.06.2018 22:16

Še to v pomoč...

http://www.groupesportif.com/mavic/id_ksirium_sl.html

milanper45 27.06.2018 00:04
 ja res hvala za odlične nasvete, če ne dobim nikjer se vam drug teden javim pa bi se lahk zmenila.... edino sem zdaj v bistvu opazil da imam obročnik 2008-2009 letnik na rose.de pa imajo menjeno dolžino napere od letnika 2011 naprej... bom probal če ne bodo na servisu dobili originalne......  sicer me širša napera me ne bi motila, vidim da so pri tem letniku le nekoliko spremenili ključ za privijanje naper ampak to bodo že ... samo ne vem če nov nipel paše v moj obroč ???! letnika 2009? Mogoče vam je kaj poznano ? No v  vsakem primeru bom riskiral za te 4 EUR nimam kaj zgubit...ne bi rad samo zaradi tega zavrgel kolesa.. sem zelo zadovoljen z obroči... hvala še enkrat in smo na vezi...   
kwarkje7496 27.06.2018 12:02
@milanper45
 Na omenjenem kolesu mi je počila zadnja črna napera na nevozni strani oz. kontra zobnika, dolžina 298,5 mm. Ima kdo še kaj podobnega ? Morda kakšen drug predlog ?

Mislim, da jih imam doma (sem iz Ljubljane). Pridi sam pogledat.

tel. 031 348 720.

milanper45 27.06.2018 12:43
@kwarkje
@milanper45

Mislim, da jih imam doma (sem iz Ljubljane). Pridi sam pogledat.

tel. 031 348 720.

Ja dans grem u Zupan sport Radovljica naj bi tud imeli, če ne pokličem... hvala
milanper45 28.06.2018 19:32

Ja evo se zahvaljujem vsem za dobre nasvete in pomoč. Bil sem včeraj u Zupan sport v Radovljici in mojster vse hiter zrihtu k je imel iskano napero. Dans je bil pr nam skoz dež juter grem pa probat in upam da bo vse ok.

Kolesarski lp

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI