Zanima me kaj bi bilo lahko narobe? namreč na kolesu se sliši "škipanje" ko zapeljem čez kakšno luknjo oziroma neraven asfalt. Gre na novo cestno kolo iz karbona in disk zavorami
Imam občutek kot, da so kakšni vijaki preveč zategnjeni? je to možno?
Mogoče prej kaki premalo. Meni je tako krmilo pokalo in ne samo škripalo, če sem zapeljal čez kako malo večjo neravnino. Sem malo zategnil nosilec krmila in je bilo OK.
Škripa lahko marsikaj. Meni so npr. Nokon bovdni. Moj nasvet...vse vijake namazati z namensko mastjo in pravilno zategniti. Tudi karbonska pedala lahko škripajo, pa sedežna opora....
Uspešno ste se registrirali. Na vnešen e-mail naslov smo vam posredovali povezavo za potrditev registracije.
Registracija uspešno zaključena. Samodejno ste bili prijavljeni v portal.
Forum komentiranje
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje objav na forumu. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na info@bicikel.com.
Mali oglasi
Trenutno še nimate dovoljenja za dodajanje in komentiranje malih oglasov. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na info@bicikel.com.
Mali oglasi
Uporabniku omogočamo istočasno objavo največ 3 malih oglasov. V primeru, da bi želeli imeti objavljenih več malih oglasov istočasno, je potreben vpis na vročo stran. Za več informacij nam lahko pišite na info@bicikel.com.
Komentiranje novic
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje novic. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na info@bicikel.com.
zivjo
Zanima me kaj bi bilo lahko narobe? namreč na kolesu se sliši "škipanje" ko zapeljem čez kakšno luknjo oziroma neraven asfalt. Gre na novo cestno kolo iz karbona in disk zavorami
Imam občutek kot, da so kakšni vijaki preveč zategnjeni? je to možno?
hvala za info
lpm