Splošno
18.04.2025
Rakitna in motoristi
Ob 20:39, LeQuack
@ExtraPozdravljeni
Po 60-70km se mi pojavi pekoča bolečina v predelu prstov na nogi oziroma pod blokerjem proti prstom.
Mogoče kdo ve od česa naj bi se to pojavilo?
Hvala
Podobno je bilo pri meni. razlog so bile preozke oziroma premajhne šprintarce - kolesarski čevlji.
težav nimam več že 2 leti, odkar na velikost noge 44, vozim čevlje velikosti 46 (Shimano R320)
@Tuttifruttivelikost tvoje noge in velikost kolesarskih čevljev? koliko časa jih že voziš?
pri meni so se tudi (prej nikoli nič) začele težave z bolečim delom podplata. kaj mislite da je vzrok. sedaj imam čevlje sidi. če je težava v obutvi, kaj predlagate katera znamka je bolj široka v predelu podplata
@thunderVozim jih cca 2 leti težava se pa pričela kak mesec nazaj@Tuttifruttivelikost tvoje noge in velikost kolesarskih čevljev? koliko časa jih že voziš?
pri meni so se tudi (prej nikoli nič) začele težave z bolečim delom podplata. kaj mislite da je vzrok. sedaj imam čevlje sidi. če je težava v obutvi, kaj predlagate katera znamka je bolj široka v predelu podplata
Meni se je podobno dogajalo pri teku na smučeh, ko hočeš upogibati stopalo , čevelj pa je trd in se ne upogne (napenjaš mišice, kljub temu, da premika ni). Če je to, pomaga zavestno ne upogibati stopala - oziroma tudi - vleči navzgor - ko to storiš, avtomatično sprostiš stopalo.
Pozdravljeni
Po 60-70km se mi pojavi pekoča bolečina v predelu prstov na nogi oziroma pod blokerjem proti prstom.
Mogoče kdo ve od česa naj bi se to pojavilo?
Hvala