Bovec - Mangrt

Domov > Forum > Bovec - Mangrt

Bovec - Mangrt

SORTIRAJ PO:
MJ86 07.08.2018 20:21

Pozdravljeni,

Namen imam opraviti turo iz Bovca na Mangrt. Seveda, kar se da v jutranjih urah, pa me vseeno zanima, kako je z vodo ob poti? Namreč 2 bidona bosta zame premalo, ruzaka z mehom se mi pa ne da s sabo na hrbtu nositi...

Lep dan.

SODROVC 07.08.2018 20:24
 V vasi Strmec in potem še malo višje je zadnja prava možnost. Vasica pa se nahaja že takoj pa prvem strmem delu vzpona. Malo poglej zemljevid.
bine1 07.08.2018 20:55

Kot je napisal @SODROVC, naslednja možnost je Mangartski potok, tam kjer je mostiček, cca 500 m od križišča z glavno cesto. Občasno še cca 1km naprej od hišice, kjer pobirajo cestnino.

Naslednja možnost, skoraj že pri koncu ceste, potoček na zgornji strani ceste. Daj si še en bidon/plastenko zadaj v žep in je problem rešen.

vambomzepokazu 08.08.2018 11:20
 Gostilna na Predelu pred mejo bi bila tudi možnost, le malce izven trase.
simong 08.08.2018 13:08

simong 08.08.2018 13:10

Si bom izposodil kar obstoječo temo:

kakšno je stanje ceste preko Vršiča in na vzponu na Mangrt? je kaj delovnih zapor?

lpSimon

SODROVC 08.08.2018 14:19
@vambomzepokazu
 Nikoli, res nikoli, niti za denar ne, nismo mogli tam dobiti vode. Kolesarji nikoli! 
Nejc1986 08.08.2018 14:22
@SODROVC
@vambomzepokazu
 Nikoli, res nikoli, niti za denar ne, nismo mogli tam dobiti vode. Kolesarji nikoli! 
 ? Ne razumem tega. Kaj ne dobimo kolesarji tam za denar?
vambomzepokazu 08.08.2018 14:23
@SODROVC
@vambomzepokazu
 V čem je fora? 2016 sem tam spil kavo in colo ter si na sekretu napolnil bidone. Pa nisem zajemal iz školjke ampak točil iz pipe. :)
matejn 09.08.2018 00:02
@simong

Si bom izposodil kar obstoječo temo:

kakšno je stanje ceste preko Vršiča in na vzponu na Mangrt? je kaj delovnih zapor?

lpSimon

Na trentarski strani Vršiča sta dva delovišča s semaforjem. Drugih posebnosti na cesti, razen res veliko prometa, pa ni.
simong 09.08.2018 07:56

Hvala za info.

Ibaraki 09.08.2018 09:54
@vambomzepokazu
@SODROVC
@vambomzepokazu
 V čem je fora? 2016 sem tam spil kavo in colo ter si na sekretu napolnil bidone. Pa nisem zajemal iz školjke ampak točil iz pipe. :)
 V torek sem šel tam na pijačo in si tudi natočil bidon. Gneče nobene, natakarja prijazna.
1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI