Splošno
01.09.2024
Iz Iškega vintgarja na Rakitno?
Ob 20:23, Slatnar
Kot je napisal @SODROVC, naslednja možnost je Mangartski potok, tam kjer je mostiček, cca 500 m od križišča z glavno cesto. Občasno še cca 1km naprej od hišice, kjer pobirajo cestnino.
Naslednja možnost, skoraj že pri koncu ceste, potoček na zgornji strani ceste. Daj si še en bidon/plastenko zadaj v žep in je problem rešen.
Si bom izposodil kar obstoječo temo:
kakšno je stanje ceste preko Vršiča in na vzponu na Mangrt? je kaj delovnih zapor?
lpSimon
@vambomzepokazuNikoli, res nikoli, niti za denar ne, nismo mogli tam dobiti vode. Kolesarji nikoli!
Gostilna na Predelu pred mejo bi bila tudi možnost, le malce izven trase.
@SODROVC? Ne razumem tega. Kaj ne dobimo kolesarji tam za denar?@vambomzepokazuNikoli, res nikoli, niti za denar ne, nismo mogli tam dobiti vode. Kolesarji nikoli!
@SODROVCV čem je fora? 2016 sem tam spil kavo in colo ter si na sekretu napolnil bidone. Pa nisem zajemal iz školjke ampak točil iz pipe. :)@vambomzepokazuNikoli, res nikoli, niti za denar ne, nismo mogli tam dobiti vode. Kolesarji nikoli!
@simongNa trentarski strani Vršiča sta dva delovišča s semaforjem. Drugih posebnosti na cesti, razen res veliko prometa, pa ni.Si bom izposodil kar obstoječo temo:
kakšno je stanje ceste preko Vršiča in na vzponu na Mangrt? je kaj delovnih zapor?
lpSimon
Hvala za info.
@vambomzepokazuV torek sem šel tam na pijačo in si tudi natočil bidon. Gneče nobene, natakarja prijazna.@SODROVCV čem je fora? 2016 sem tam spil kavo in colo ter si na sekretu napolnil bidone. Pa nisem zajemal iz školjke ampak točil iz pipe. :)@vambomzepokazuNikoli, res nikoli, niti za denar ne, nismo mogli tam dobiti vode. Kolesarji nikoli!
Pozdravljeni,
Namen imam opraviti turo iz Bovca na Mangrt. Seveda, kar se da v jutranjih urah, pa me vseeno zanima, kako je z vodo ob poti? Namreč 2 bidona bosta zame premalo, ruzaka z mehom se mi pa ne da s sabo na hrbtu nositi...
Lep dan.