Življenske izkušnje so me izučile, da je odločilno vlogo pri propadu te strani po vsej verjetnosti botroval DENAR!!!
@um_etnikHm... si eden redkih, kateri za kakšno "krizo" ne obtožuje SDS!Življenske izkušnje so me izučile, da je odločilno vlogo pri propadu te strani po vsej verjetnosti botroval DENAR!!!
Podn od podna.
Vsak dan slabše
Jaz bi samo vprašal,zakaj ne morem na forum in prebirat zadnjih aktivnostih,če imam vklopljen AdBlock.
Vse ostalo se odpre,če pa izklopim AdBlock pa dela tudi forum,a drugi imate tudi ta problem.
@eustahija
Tole je pa samo še za v koš. Vsakič slabše, vse zmešano in skratka neuporabno. Ni čudno, da je tako malo objav. Sem obupal nad tem portalom.
Zakaj me pri vseh temah ki jih odpiram vedno vrže na najstarejši komentar, torej prvo stran in ne na zadnjo. Lep primer: klikneš na "Lepa tura" in te vrže na 1. stran in ne na 178. kjer je najbolj sveža objava. Mislim, da je bilo tole že nekajkrat omenjono pa še vedno nič!
Tole se res vse po polžje premika, a bo do leta 2020 vse delovalo prez problemov, če se malce nesramen?
Alo šefe, še sploh obiščeš to stran ali si tudi sam obupal? Pred leti ste brisali nosilce foruma, sedaj so pa spami glavne teme tukaj...
Resno, ali ima ta forum sploh admina / moderatorja, ali je vse "prosto po Prešernu"..? 😁 Se spraviš pogledat male oglase in je 3/4 objav tipa "Google translate nigerijska posojila". 💰😜. Poleg tega velikokrat stran sploh ne dela ali pa se odpira zelo počasi. Skratka, mine te, da bi sploh še kdaj odprl bicikel.com... 😫