izgubljeno -najdeno

Domov > Forum > izgubljeno -najdeno

izgubljeno -najdeno

SORTIRAJ PO:
Maratonac 25.09.2018 21:24

 Vsi verjetno veste , da mi je bil Wilier ukraden lansko leto in da sem ga po 22 urah dobil od Policije -Šiška nazaj . Tole kar se mi je pa zgodil v petek pa ne boste verjeli. Leta 1994 sem v Dravljah našel na kosovcu okvir Poni veliki tandem . Bil je zelo zmahan , sam bicikel , vendar barva in krom  odlično ohranjena . In sem ga popravil , da se je z njim vozila vsa ulica otrok in tudi midva z  ženo.Ker sem se leta 2000 preselil iz Centra v Šiško ,  tandema nisem mogel vzeti seboj , ker v bloku ni bilo v kolesarnici dovolj prostora. In je tandam ostall v drvarnici sosede. Soseda se je kmalu potem izselila , stanovanje je bilo prodano in jaz nisem mogel več do kolesa.Sem ga že prekrižal , vendar me je zmeraj bolelo , ko sem se peljal mimo starega naslova .

In pridem jaz v petek iz službe parkiram in se začnem še mal s sosedom pogovarjati na dvorišču . In kar naenkrat se na dvorišče pripelje moj tandem !! Moj tandem . Fanje ne briga me , kje ste ga dobil , sam tale bicikel ne gre več s tegale dvorišča ! Zbralo se je pol bloka , tako da proti 6 solidnim fantom sam nisem imel problema , čeprav je bila ob meni težka konjenica sosedov.

Biciklu se pozna da je ležal ravno 17 let  v kleti in ni bil vožen. Drugi dan je prišel tudi fant , ki ga je prvi kupil in nato prodal prijatelju za 150 € . Znesek sem poravnal in smo se prijateljsko razšli !

Hja bicikel  morte med radi , pa sam nazaj pride , a neda da res !


Maratonac 25.09.2018 21:40

 Ob isti selitvi nisem mogel obenem odpeljati tudi velikega Ponyja , ki sem ga rastavil in na novo sestavil , bil kot iz trgovine . In rečem sinu , da ga zapelje čez cesto , teti v stopnišče . Odpeljal ga je , vendar ni mogel v hodnik in ga je pustil za blokom . Kolo je bilo takoj ukradeno .

Ko sem leta 2004 začel delati v Študentskih domovih , sem ga v bloku A našel v II.nad. Ko sem študentom dokazal , da je moj - ročno sestavljeno delo - so mi ga naslednji dan vrgli čez okno , zako da ga tudi nisem vzel nazaj , kajti takšno ni bilo več varno . No ampak dejstvo je , da sem tudi tega našel.

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI