Tenerife in varnost izposoje koles

Domov > Forum > Tenerife in varnost izposoje koles

Tenerife in varnost izposoje koles

SORTIRAJ PO:
Sokratus 22.10.2018 23:42
 Živjo,

V kratkem potujemo na tenerife in planiramo izposojo cestnih koles za par dnevno kolesarjenje. Na resort smo naslovili vprašanje, če izposojena kolesa (na splošno in za čas ko bi šli npr. z avtom na izlet) pustimo v svojem apratmaju in pravijo da ni problem, le nekaj stopnic je.

Glede na trip advisor naj bi v omenjenem in verjetno še marsikje v preteklosti že imeli incidente z krajami dragocenosti po apartmajih. Ima kdo od vas kakšne izkušnje kako se zavarovati?

Gledali smo tudi agencijo bikepoint ki izposoja kolesa, obstaja zavarovanje pri njih, ampak za vse možne poškodbe z izjemo kraje ne.

Razmišljali smo da bi vsak z seboj v kovčku nesel ketno oz še boljše D-lock in v apartmaju kolo zaklenil nekam na pečico v kuhinji, odtok v kopalnici ali kamor koli...

Hvala za ideje

BosS 23.10.2018 07:17
Kaj pa če bi na destinaciji enostavno najeli kolesa? 
Stelvio 23.10.2018 09:54

 Čau,

pri free-motion.com lahko dokaj poceni dobiš tudi zavarovanje kolesa za primer kraje, če se ne motim. Pa če vam ni predaleč, se probajte s centrom zmenit, da vam ga hrani čez noč oz. ko končate svojo vožnjo. Tako je najbolj varno.

Sicer pa ja, kraje so, večinoma pa jemljejo stvari, ki jih lahko hitro zdilajo - laptopi, telefoni... Sploh v pritličnih apartmajih. Zato imajo balkonska vrata še dodatno blokado, za kolo pa ta ideja s priklepanjem ni neumna, gotovo se tat ne bo ukvarjal s takim.

Pa veliko užitkov na Kanarskih!

mark 23.10.2018 14:12
No, v sobi se ima čas ukvarjati tudi s ključavnico. Precej bolj v miru kot na prostem. Jaz priporočam, da si kupiš alarm, ki deluje na tresenje. Mislim, da bi to moralo pregnati lopova. Drugače so pa vse bolj popularni GPS sledilci, katere skriješ nekam v okvir.
Sokratus 23.10.2018 22:11

Hvala lepa.


1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI