Tu imaš na začetku prikazano, kako preveriš, če imaš premalo zategnjen ležaj.
@lukakur40Lahko preveriš za zihr še zavorno površino. To kar si opisal in način kako si cukanje odpravil je lahko tudi ker je feltna poškodovana (nevzporedni zav.površini, ali udarjenost feltne).
Sem najdu napako ni bil pravi kot na gumicah sem nastavil kot cca 2% odmaknjeni gumici zadaj. Se pravi prednji konec gumice bližje feltni .Sedaj ok. Hvala lp
@matejn
Probaj narediti " toe in positioning ". Zna pomagati.
😃😃 dej razloži kaj to pomeni?
toe in je mal ponesrečen izraz za nastavitev kota gumic, je bolj primeren izraz za avomobilsko industrijo in nastavitev kota koles. Za odpravo cviljenja pomaga, za cukanje pa verjetno ne ...
S prepognjeno kartico je minuto dela:
Pred vsako menjavo gumic in včasih tudi vmes, zdrgnem zavorne površine alu obročev z Swisstopovo "radirko", ki zgladi mikrokanalčke nastale na površini zaradi drgnjenja z abrazivnimi delci. Po čiščenju je zavorna površina gladka in ravna.
Kako se namestijo zavorni čeveljci z novimi gumicami je napisal @becane, Za vse, ki so bolj nerodni, priporočam nakup "brake pad tuner-ja": https://jagwire.com/products/tools/brake-pad-tuner ali https://tacx.com/product/brakeshoe-tuner/ . Prednost je, da "pad tuner" čeveljc z gumico naravna pravilno, "tangencialno" na zavorno površino, oz. kot je zgoraj navedeno, pod "ustreznim kotom".
Pri nevzdrževanih obročih pa čez čas na zavornih površinah, na delu, kjer gumice pritiskajo obroč postopno nastane žlebiček. Lahko je skoraj neopazen, pa že povzroča težave, ko premaknjena ali pa nova zavorna gumica ne leže več čisto v nastali žlebiček.
@bécane
Saj gumice se ne izrabijo tako hitro, ok, pri tistih, ki so non stop gor dol na strmih klancih prej kot pri ostalih, ampak spet verjetno govorimo o mesecih. A je kakšen tak junak, ki jih prej zdrsa ?
ampak v alpah, v Slo takih spustov ni ni.
zdravo rabim pomoč.
Imam shimano rs10 kolesarke obroče za cestno kolo.
problem imam in ge ne znam odpravit. Pri zaviranju na prednjo zavoro cuka kot bi ne enakomerno prijelo po zavorni površini. Ker imam na voljo še 3 iste obroče sem poskusil z njimi in ista zgodba. Lufta v zavorni čeljusti ne najdem. zamenjal sem tudi zavorne obloge . Ali se je komu to zgodilo. Hvala