Štiri cikel - električni! Ali obstaja kaj takega za neko normalno ceno?

Domov > Forum > Štiri cikel - električni! Ali obstaja kaj takega za neko normalno ceno?

Štiri cikel - električni! Ali obstaja kaj takega za neko normalno ceno?

SORTIRAJ PO:
jozekuch 25.11.2018 21:20

Štiri cikel - električni! Ali obstaja kaj takega za neko normalno ceno?


Spoštovani,

včeraj smo si ogledovali električne tricikle za mamo.
Hibrid pedali in akumulator.

Kot pomoč za obiskovanje sosed, trga, trgovine, cerkve in pomoč za telovadbo.

Mama ima 83 let.

Mama se je vozila z avtomobilom in biciklom, tako da ima nekaj občutka za mašine.

A tricikli, ki smo jih ogledovali se preveč »guncajo« levo desno.

Zato smo pomislili na električni 4-cikel.

Ali obstaja kaj takega?


Hvala in dob'r dan!

aiken 26.11.2018 07:14

 Če prav razumem, iščeš 3 oz. 4 cikel s pedali in električnim pogonom. Žal nisi napisal, kaj je zate "normalna" cena. Lahko pa si ustvariš predstavo, če pogledaš, kakšne so cene nekega srednjega do višjega razreda e-bikov.

Ponudba triciklov, ki so na videz kar stabilni , je v EU malo več, pri nas sem našel samo: https://ritosa.si/si/tricikli/1217-tricikel-elektrieni-20.html?utm_source=ceneje&utm_medium=products&utm_campaign=ceneje_products&utm_content=pp_1 Prednjačijo pa Kitajci, tam najdeš ogromno tega, naprimer : https://protruecn.en.made-in-china.com/product/nCUxuNgJutVL/China-Electric-3-Wheel-Bicycle-with-Cart.html . Verjetnmo pa so tudi v EU kakšne trgovine, ki prodajajo ta kolesa. Tudi 3-kolo iz zgornje povezave je verjetno od tam.

Če bi se tudi takšno e-3 kolo zdelo tvoji mami nestabilno, potem pa je eden redkih EU proizvajalcev štirikoles v Avstriji: https://www.2-rider.com/. So pa cene nekoliko višje.

Si je pa pri takih redkih stvareh priporočljivo vzeti čas in pregledati vso ponudbo na spletu, tudi ugodnejših rešitev.aiken 26.11.2018 07:22

 Še to bi dodal, da če iščeš samo 3 in 4 kolesnike ali pa 3 in 4 skuterje, pa je ponudba veliko večja, npr.: http://www.rotoks.si/index.php?route=product/category&path=78_81 ali http://www.invalidskivozicek.si/e-trgovina/invalidski-skuterji.html .HP 13.12.2018 18:23

 

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI