Nosilec koles za zadnji del avtomobila

Domov > Forum > Nosilec koles za zadnji del avtomobila

Nosilec koles za zadnji del avtomobila

SORTIRAJ PO:
miha188 07.05.2019 14:30


Pozdravljeni,

Ravno iščem najboljšo alternativo nosilcev za kolo, ki se ne pričvrstijo na kljuko. Imam strešni nosilec, vendar zaradi hernij ne pride več v poštev. Najbolj prijazna alternativa po ogledu so teli nosilci za na prtljažnik, vendar ne vem kako je s tablicam in lučmi pri avtu (ali se mora tablica videti oz. je potrebno še kakšne dodatke kupiti)?

Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Kljuka ne pride v poštev, ker avto ne bo toliko časa pri hiši in investicija ni na mestu... Sem pa gledal nekaj takega:

https://www.mimovrste.com/nosilci-za-kolesa/thule-nosilec-za-kolesa-clipon-9103?gclid=CjwKCAjw2cTmBRAVEiwA8YMgzWBKzpjwyg0Lva9uvFZwXnrlQH6Rzn8My_6siPSqWuiEWzmOcNChVhoCB-UQAvD_BwE
JeBelaCesta 08.05.2019 18:18

Tudi sam razmišljam o tem nosilcu (ravno tako zdrav. problemi). Tuja mnenja
https://www.amazon.co.uk/Thule-Clipon-3-Bike-Hatchback-Estate/product-reviews/B001P8241E/ref=cm_cr_dp_d_show_all_btm?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews

Nekaj podobnega je imel moj sodelavec in mu je nekako uspelo počiti zadjo šipo....

Preveri kako "paše" na tvoj avto, sam razmišljam da bi bil naslednji avto kak Kangoo..


lp K

misko.pisko 09.05.2019 10:37

 Jest mam Thule.ovo varijanto za kljuko.

avto (s-max) ni nizek in jest nisem 2 metraš, kar pomeni da bi si moral skoz vozit lojtrco s sabo, če bi hotu bicikle vozit na strehi.

Glede tablice, ker imam na avtu kljuko sem ob registraciji vzel 3 tablice, tako da tretjo tablico presavljam iz kolesarskega prtljažnika na prikolco , ko jo rabim, Večino časa je itak na Thule-ju. Luči so pa standardni priklop za prikolico.


Cheers


1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI