Živjo, jaz raje ne bi kupoval čelade na Aliexpressu. Ne me narobe razumeti, večkrat kupujem tam (tudi kakšen dres, luč za na kolo, ...), ampak pri čeladi sem malce skeptičen zaradi kvalitete izdelave in pa kvalitete stekla vizirja. V začetku sezone sem tudi sam gledal takšno čelado na Aliexpressu, vendar sem se premislil in raje dal par € več in kupil Alpina čelado (sicer brez vizirja), sedaj pa gledam še za kakšna pametna očala.
Načeloma sem veliko na cesti, pa mislim da sem ravno 5 takih čelad videl v celotni sezoni do sedaj.
Če si pa tovrstne čelade res želiš pa najbolje, da greš v kakšno slo trgovino, kjer jo imajo, pa jo probaš in potem vidiš kako se ti zdi - še vedno lahko potem naročiš tisto iz Aliexpressa.
Fake čelada je lahko na videz čisto ali skoraj enaka in boš v njej lahko tudi dobro izgledal, samo glave verjetno ne varuje. Lahko da jo, ampak tega ne izveš, dokler ni mogoče prepozno.
Če kupiš repliko kolesarskega dresa, bo morda vse ok, morda bo slabše odvajal znoj in hladil telo, v najslabšem primeru boš morda staknil kakšno alergijo nanj.
Če kupiš repliko kolesarske čelade, bo morda vse ok, morda bo pašček bolj trd in te bo malo ribal po vratu, v najslabšem primeru boš z njo udaril ob asfalt in ne boš preživel.
Vsak naj zase presodi, če se splača.
Pozdrav, jaz imam tako čelado z vizirjem,zaradi dioptrije in lahko rečem,da sem zadovoljen glede videza in tudi izdelave...koliko bo pa prenesla glede trka,pa raje nebi probal tudi z Bell-ovo ne..
kupil na Ali-ju za 30€
Pozdrav, jaz imam tako čelado z vizirjem,zaradi dioptrije in lahko rečem,da sem zadovoljen glede videza in tudi izdelave...koliko bo pa prenesla glede trka,pa raje nebi probal tudi z Bell-ovo ne..
kupil na Ali-ju za 30€
kupil na Ali-ju za 30€
kupil na Ali-ju za 30€