Probaj ga resetirat. Baterijo obrni narobe in za nekaj sekund v senzor daj. Potem spet obrni pravilno.
Utripa zelena lučka, precej hitro?
PS Ne ne bo ga "skurilo", le kontakt boš med poloma vzpostavil. Tako naj bi se ga resetiralo.
@sigixProbaj ga resetirat. Baterijo obrni narobe in za nekaj sekund v senzor daj. Potem spet obrni pravilno.
Utripa zelena lučka, precej hitro?
PS Ne ne bo ga "skurilo", le kontakt boš med poloma vzpostavil. Tako naj bi se ga resetiralo.
Bom poskusil
Kako veš da ga zazna če ni vrednosti?! Lučka lahko utripa kar pomeni da je baterija OK, to pa ne pomeni da oddaja signal do števca?
Razlog je lahko tudi prevelika oddaljenost od magneta do senzorja ali pa prešibek magnet (si uporabil original ali after mini varianto?)
Razlog za katerega sem tudi že slišal je montaža senzorja v mrtvi kot števca, probaj prestavit števel L-D na balanci ali obratno.
Razlog je lahko tudi uporaba starega modela¸ imaš DSC10 ali novi model? DSC 10 sem bral je nekaj sral z novimi modeli števcev....
@Zmago_1Kako veš da ga zazna če ni vrednosti?! Lučka lahko utripa kar pomeni da je baterija OK, to pa ne pomeni da oddaja signal do števca?
Razlog je lahko tudi prevelika oddaljenost od magneta do senzorja ali pa prešibek magnet (si uporabil original ali after mini varianto?)
Razlog za katerega sem tudi že slišal je montaža senzorja v mrtvi kot števca, probaj prestavit števel L-D na balanci ali obratno.
Razlog je lahko tudi uporaba starega modela¸ imaš DSC10 ali novi model? DSC 10 sem bral je nekaj sral z novimi modeli števcev....
Vseeno hvala za namig.
@kovitKaj pa garancija,saj je nov in je š v garanciji?@Zmago_1Kako veš da ga zazna če ni vrednosti?! Lučka lahko utripa kar pomeni da je baterija OK, to pa ne pomeni da oddaja signal do števca?
Gre za ta novejši senzor, ki ne uporablja magnetkov...Sicer pa sem obupal in grem po novega.Vseeno hvala za namig.