Fulcrum 5
Jst mam za isti primer Fulcrum racing quattro.
Niso najlažji, so pa bulletproof. Z njimi naredil kakšnih 40k km, zaenkrat nič servisirani.
@NeejcJst mam za isti primer Fulcrum racing quattro.
Niso najlažji, so pa bulletproof. Z njimi naredil kakšnih 40k km, zaenkrat nič servisirani.
Jaz sem dvoje Fukrum 5 kar hitro in dobro dotolkel. Tudi nad štirico nisem prav navdušen. Imam pa dvoje Vision team 35. Starejša izvedba so daleč najboljši obroči in najhitrejši, kar sem jih kdaj imel, novejši pa so nekoliko težji in širši, so pa zelo trpežni.
Jaz sem zamenjal Mavic Ksirium elite za Rose Xeon Aero 1500. 28 špic, pletenje 2x križane špice. Za dolge ture in daljše brevete je to za enkrat OK, ker če kakšna pica poči, se da z lahkoto scentrirat in vozit dalje. Prej sem v ta namen imel Mavic Cosmos, 25 špic. So pa tudi FC Racing Quattro OK, malce težji, ampak res čvrsti seti koles. Se jih sliši, ko se hitro peljem, užitek pri pospeševanjih in pri vožnji stoje.
fulcrum zero
Kakšne rabljene feltne so pa najbrž no-go? Se bolj splača nove najbrž?
Vision team 35 so trenutno nesramno znižane
Jaz sem trenutno z Vision zadovoljen.
@gran
Kupujem nove obroče za trening oz. vsakodnevno vožnjo. Iščem klinčer varianto za navadne zavore. Material vseeno, račna Shimano 11-redna, do nekih 500€, zaželjeno čimlažje, ker trenutno vozim skoraj 2kg obroče. Je še kaj za pogledat, poleg zgornjih predlogov?
Za ta denar Fulcrum Racing 3, za malo več Racing Zero.
Imel sem Zondo (=Racing3) 12 let, v tem času menjal 1 špico, račno in 1 ležaj, s tem da prvih 10 let ni bilo nič...
Ravno kupujem nove trening obroče za cesto. Potrebujem nekaj vzdržljivega in poceni. Malce sem pogledal okoli in se nekako odločam med Mavic Aksium, Campa Khamsin in Vision team 35 comp. Ima kdo še kakšen dober predlog ali mnenje, kateri model bi lahko bil primeren? Teža me sicer niti ne zanima pretirano ker imam za to tekmovalne obroče, tile pa so "zjajcat". Predvsem me zanima durabilnost ker se mi ne da vsake 2 meseca servisirat.
lp