Jaz sem jih tudi imel naciljane, ampak potem sem vzel Oval, ker so lažji in predvsem, ker so cenejši. Razlika v teži se pri meni izjemno pozna (minus 350 gramov). Pri tebi pa dejansko ne bi bilo nobene razlike, razen v izgledu... Oval ima več vrst alu obročev in odlične cene, v primerjavi z recimo campagnolo/fulcrum...
@Hribolaznik2239722397Oval Concepts 733 imajo višino 33mm, tehtajo pod 1500g, kakšna je pa cena, pa je potrebno vprašati kakega trgovca, ki prodaja Fuji kolesa...
Hvala za info. Vozi oz pozna kdo Pancho wheels? Model spirit 35 imajo tudi dobrih 1.500 gr.
Tako Velo, kot Pancho wheels sta dokaj neznani znamki kolesnih obročev. Tako, da za omenjena modela, na internetu ni nekih povratnih informacij, oziroma jih je zelo malo, tako da ne vem kako je z vzdržljivostjo in ali imajo kakšne pomanjklivosti, kot je recimo pokanje špic,... Po specifikacijah so pa videti kar vredu.
Imam namreč možnost dobiti rabljene 733-ke in se še kar ne morem odločiti ali bi jih vzel. Trenutno imam gor skoraj 2 kg težek Giant PR-2 wheelset.
Jaz na gorcu že dobro leto vozim Pancho wheelse - xc650b. Tubeless, teža seta zelo spodobnih 1520 g. Sem izjemno zadovoljen, čutiš razliko napram stock obročem, ki so bili prek 2 kil, sploh v klanec. Nič se ne krivijo, pa sem prek 80 kil. Tudi pesta lepo tečejo. https://bikeboard.at/Board/Panchowheels-650B-th200358
@cyclistJaz na gorcu že dobro leto vozim Pancho wheelse - xc650b. Tubeless, teža seta zelo spodobnih 1520 g. Sem izjemno zadovoljen, čutiš razliko napram stock obročem, ki so bili prek 2 kil, sploh v klanec. Nič se ne krivijo, pa sem prek 80 kil. Tudi pesta lepo tečejo. https://bikeboard.at/Board/Panchowheels-650B-th200358
Posedujem dva kompleta obročev, Fulcrum racing 4. in Fulcrum Red Wind. Spadam med težje kolesarje( po kilogramih), ne izogibam se slabih cestišč, tudi klanci in spusti mi niso tuji. Z obema kompletoma sem prevozil približno po deset tisoč, prej več kot manj, vendar napere držijo, pa tudi centriranje koles še ni bilo potrebno.
Imata pa omenjena kompleta koles slabost v industrijskih ležajih pest, ki kar pogosto odpovedujejo- zaribajo.
Strošek Kitajskih ležajev sicer ni prevelik-5 eur po komadu, ko pa prištejemo še delo serviserja pa znesek ni zanemarljiv.
Pri morebitnem nakupu naslednjega kompleta obročev nočem niti slišati o industrijskih ležajih v pestah, torej samo venček s kroglicami, pri katerem so tudi kontrola, mazanje in zamenjava omogočena tudi hišnemu mojstru.
Lep pozdrav.
Jaz imam 67 kg, pa mi je šla zadaj že druga napera. Malo naper in so le-te zato bolj obremenjene. Še posebej zato, ker so na nepogonski strani vpete direktno, t.i.m. straight-pull. Sam obroč je pa super, ker je precej širok in je 25 mm-ska guma zato malo bolj široka in malce manj jo je potrebno napumpat.
@orvikIndustrijski ležaji so zakon! Začetek vsake sezone jih sam zamenjam doma, strošek z ležaji v račni 25€. Prej sem imel vision obroce s sestavljenimi konusnimi ležaji. Nikoli več! Ko 1x pusti kroglica sled na šalčki jih ne boš veš sestavill, da bi se solidno vrteli pa lahko delaš kar želiš. Malenkost preveč zategneš, se ne bodo vrteli, malenkost preveč popustiš, pa imajo zračnost. Jaz imam fulcrum quattro obroče že 3 sezone in so neuničljivi. Kot že rečeno, vsako sezono menjam ležaje, ostalega vzdrževanja ne potrebujejo.Posedujem dva kompleta obročev, Fulcrum racing 4. in Fulcrum Red Wind. Spadam med težje kolesarje( po kilogramih), ne izogibam se slabih cestišč, tudi klanci in spusti mi niso tuji. Z obema kompletoma sem prevozil približno po deset tisoč, prej več kot manj, vendar napere držijo, pa tudi centriranje koles še ni bilo potrebno.
Imata pa omenjena kompleta koles slabost v industrijskih ležajih pest, ki kar pogosto odpovedujejo- zaribajo.
Strošek Kitajskih ležajev sicer ni prevelik-5 eur po komadu, ko pa prištejemo še delo serviserja pa znesek ni zanemarljiv.
Pri morebitnem nakupu naslednjega kompleta obročev nočem niti slišati o industrijskih ležajih v pestah, torej samo venček s kroglicami, pri katerem so tudi kontrola, mazanje in zamenjava omogočena tudi hišnemu mojstru.
Lep pozdrav.
Če kolo voziš se pač zadeva obrablja, če ti stoji/visi v garaži se pač ne.. jaz sem se s tem sprijaznil in nimam vsakoletnih težav kot nekateri tukaj :D
Uff, ne me strašit. Imam naročene nove zonda obroče, pa glede na to da gre menda za podoben izdelek kot fulcrum (ista tovarna), kakšne so kaj izkušnje z zonda obroči?
@BanUff, ne me strašit. Imam naročene nove zonda obroče, pa glede na to da gre menda za podoben izdelek kot fulcrum (ista tovarna), kakšne so kaj izkušnje z zonda obroči?
Tudi jaz imam že kar nekaj sezon obroče Racing Quatro in sem z njimi zelo zadovoljen. Ceste po katerih se vozim niso med najboljšimi in tudi jaz nisem med najlažjimi, pa vendar centriranje v dobrih 40kKm še ni bilo potrebno. Edino zadnje čase vse pogosteje dobijo zračnost in moram zategniti pesto.