KOLESARJENJE MALLORCA

Domov > Forum > KOLESARJENJE MALLORCA

KOLESARJENJE MALLORCA

SORTIRAJ PO:
natasaluna 04.08.2020 07:46
Pozdravljeni fantje in dekleta, naj najprej omenim da sem nova na forumu in da se danes javljam prvic. 
Pisem pa zato ker me zanima vase mnenje na mojo ponudbo.
Zivim na Mallorci za katero se ve da velja za kolesarski otok in jo zato ni potrebno prav posebej predstavljati. Tudi sama sem cestna kolesarka in sloves ji pritice. 
Poleg tega da rada kolesarim sem tudi zelo rada gostiteljica, in ker zivim sama v stanovanju sem se odlocila da ponudim nastanitev in hrano tistim ki zelite kolesariti po tem prelepem otoku. Storitev za casa vase nastanitve bo na zelo visokem nivoju kar se tice prehrane in vseh ostalih storitev. Poskrbim lahko za vse za cas vasega bivanja na otoku. 
Vsak dan svez in bogat zajtrk , cez dan malica ali pripravim prigrizke za med voznjo, ob prihodu kaj sladkega in pa vecerja. 

Kar se tice najema avtomobila lahko uredim, ravno tako vas lahko pridem iskati na letalisce , izposoja kolesa je mozna , njihov servis in kolesa so  vrhunski. Mozna sportna masaza maserja specializiranega za kolesarje. Pravzaprav je ni stvari kar se tice potreb kolesarskih navdusencev ki se je ne da izpolniti.

Stanovanje v katerem bi bivali je obrnjeno na morje, na novo prenovljeno, veliko 120 m2, sobe so klimatizirane, lasten dostop na plazo. Nahaja se 7 min stran od centra Palme.

Pravzaprav me zanima vase mnenje, ideja se mi je porodila ker glede na korono ljudje ne bivajo radi v hotelih, pa tudi servis ni tako na osebni ravni, pri meni pa bi bilo za vse poskrbljeno , gost samo pride in se predaja kolesarskim uzitkom. Kar se tice prehrane lahko pripravim karkoli, tudi ce gre za posebne diete. Nastanitev je v dvoposteljni sobi.

Bi bila zelo vesela ce bi podali svoje mnenje, vprasanja in predloge.
Bugo 04.08.2020 09:06

Seveda je ideja super.

A slikovno gradivo /  linki / cene / kolesa / več podatkov / ..., so bolj kot ne nujni za nekoga ki se bo za kaj takega odločal...

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI