Prošnja: ture s cestnim kolesom

Domov > Forum > Prošnja: ture s cestnim kolesom

Prošnja: ture s cestnim kolesom

SORTIRAJ PO:
slopanda 31.08.2020 16:48

 Živjo,

zanima me, kje vi iščete ideje za nove (vam še neznane) ture (npr. spletne strani, forumi, aplikacije za telefon)? Primarno me zanima za ture s cestnim kolesom (torej asfaltirana pot) lahko pa tudi druge.

Predvsem iščem za po Sloveniji, saj bi se rad zapeljal še v kakšen meni neznan del Slovenije.

Do sedaj sem iskal le preko aplikacije Komoot in kakšnih predlogov, ki sem jih našel tu in tam, sedaj pa iščem kakšen vir za malce bolj akumuliranimi informacijami.


Hvala za vse odgovore :)

Nejc1986 31.08.2020 19:15

Sam najdem veliko idej v službi, ker sem terenski delavec :)


Sicer pa ; FB ima skupino "združenje kolesarjev",kjer so včasih fajn fotke s kakih izletov. Sam vozim tudi STKP, ki je sicer bolj za MTB,ampak kakšno idejo se da tudi tam dobiti.

MatMat 31.08.2020 22:44

Moji viri: bikemap.net, runda.si (ker imam gravel kolo), mogoče Strava Heatmaps da vidim kje se največ vozijo kolesarji, pa razne spletne strani turističnih društev, skupine na FB kot je omenjeno že zgoraj.

Preden grem vozit nepoznane ture, si traso obvezno ogledam še v Google Earth. Če vidim da zame ni primerna, si narišem svojo varianto. Narišem si jo na bikemap.net, za navigacijo pa potem uporabim telefon (aplikacija Locus Map Pro).galoper 01.09.2020 16:33

Vzemi smerokaz - tiskano približno 120 strani z idejo sv.Martin. Brez zgrešenih poti znese malo več kot 2000k km. Če pa kdaj zaideš boš zbral malo več. Prenočišča si izbiraj skladno s svojimi možnostmi in prevozil boš celo Slovenijo od Podjelja do Metlika in Sečovelj do Hodoša, naprej še na Madžarsko v Szombathely.


1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI